Παιδία τα κρισπι έχουν γίνει απλησίαστα φα Νεβάδα έχουν πάει 370!
Δεν παίρνω αρβυλο με 370 για κανένα λόγο.Παιδία τα κρισπι έχουν γίνει απλησίαστα φα Νεβάδα έχουν πάει 370!
Πιο σκληρά από τα Lapponia και πιο μαζεμέναΣκληρότητα σαν τα λαπονια?
Ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή αλλά έβλεπα μια τιμή και καλά έκπτωση από 500 σε 400Παιδία τα κρισπι έχουν γίνει απλησίαστα φα Νεβάδα έχουν πάει 370!
260 τα χα παρει πριν 4 χρόνια περισυ τα βρήκα 320 σαν να το έχουν παρακάνει με τις τιμές στα αρβυλα μ.φαινετεΉθελα να το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή αλλά έβλεπα μια τιμή και καλά έκπτωση από 500 σε 400
Δεν υπάρχει περίπτωση
Μέχρι 250 έχει πολύ καλες επιλογές
αυτά βλέπω τα λέει arctic , είναι μάλλον για ακινησία με μείον θερμοκρασίες.καλησπέρα σε όλους, λεω να αγοράσω μποτάκια τα οποια τα θελω αποκλειστικά για καρτερι. σκετομαι να παρω αυτα, τα εχει παρει καποιος? η κάποιο πανόμοιο μοντέλο? εχει και γαλότσες με 5 και 7 mm neopren αλλα μαλλον λεω να παρω μποτακι... https://global.lacrossefootwear.com...-snap-9-mossy-oak-break-up-country-2000g.html
Πολύ ωραίο μου φαίνεται. Για καρτέρι πιστεύω ότι πρέπει να είναι όσο πιο ζεστό γίνεται γιατί επειδή δεν κινείσαι παγώνεις.καλησπέρα σε όλους, λεω να αγοράσω μποτάκια τα οποια τα θελω αποκλειστικά για καρτερι. σκετομαι να παρω αυτα, τα εχει παρει καποιος? η κάποιο πανόμοιο μοντέλο? εχει και γαλότσες με 5 και 7 mm neopren αλλα μαλλον λεω να παρω μποτακι... https://global.lacrossefootwear.com...-snap-9-mossy-oak-break-up-country-2000g.html
Καλορίζικα σταματη τα είδα στο μαγαζί σημερα όμορφο αρβυλακι φαινετε και ελαφρύ 220 μ ειπε
Όταν στα κάνουν δώρο αλλά έχεις ήδη άλλο ενα ζευγάρι ίδια
View attachment 82583
μονο για μπεκατσα και ορτυκι κανουν αυτα ,τιποτα αλλο.Ούτε μια σεζόν στην περδικα...
Μου έφερε προχθές ένας φίλος περδικάς στο μαγαζί τα fitwell jek και είχε ξεκολλήσει το λάστιχο περιφερειακά που έχουν. Το παπούτσι το εχει αγοράσει ένα μήνα. Το έστειλε πίσω και θα δούμε.Ούτε μια σεζόν στην περδικα...
Ποιο μοντέλο είναι;Ούτε μια σεζόν στην περδικα...
Τσ Νεβάδα αγορασμένα πριν 4 χρόνια και σολιασμενα πέρσι στο Λευτέρη το μυλωνακακη εξαιρετική δουλειάΠοιο μοντέλο είναι;
300+€ για ένα ζευγάρι άρβυλα; τι νομίζουν τα € είναι μαρουλοφυλλα; έχουν ξεφύγει εντελώς..... προσωπικά και να τα είχα δεν θα τα έδινα τόσα λεφτά. Με τη μικρή πείρα που έχω σε άρβυλα υπάρχουν σε λογικές τιμές ( 150-200 €) πολλά καλά προϊόντα.
800€ το ζευγάρι?!?!Το ιδιο πιστεύω και εγώ. Δεν δίνω πάνω από 200€. Είπαμε είναι καλά αλλά όχι και 400€ για ένα παπούτσι