Άρβυλα ( Αγορά )

Παιδία τα κρισπι έχουν γίνει απλησίαστα φα Νεβάδα έχουν πάει 370!
Δεν παίρνω αρβυλο με 370 για κανένα λόγο.

Καλημέρα Ε.Σ.

Έχω δώσει αρκετά χρήματα στα αρβύλα αλλά μη μας περνάνε και για φελους.

Θα δουλέψει το σύστημα εκπτώσεις/προσφορές.

Λίγο ακόμη και θα πρέπει να κρατάμε ένα χιλιάρικο για να πάμε για αρβυλο.

Παιδία τα κρισπι έχουν γίνει απλησίαστα φα Νεβάδα έχουν πάει 370!
Ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή αλλά έβλεπα μια τιμή και καλά έκπτωση από 500 σε 400

Δεν υπάρχει περίπτωση

Μέχρι 250 έχει πολύ καλες επιλογές

Ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή αλλά έβλεπα μια τιμή και καλά έκπτωση από 500 σε 400

Δεν υπάρχει περίπτωση

Μέχρι 250 έχει πολύ καλες επιλογές
260 τα χα παρει πριν 4 χρόνια περισυ τα βρήκα 320 σαν να το έχουν παρακάνει με τις τιμές στα αρβυλα μ.φαινετε

καλησπέρα σε όλους, λεω να αγοράσω μποτάκια τα οποια τα θελω αποκλειστικά για καρτερι. σκετομαι να παρω αυτα, τα εχει παρει καποιος? η κάποιο πανόμοιο μοντέλο? εχει και γαλότσες με 5 και 7 mm neopren αλλα μαλλον λεω να παρω μποτακι... https://global.lacrossefootwear.com...-snap-9-mossy-oak-break-up-country-2000g.html
αυτά βλέπω τα λέει arctic , είναι μάλλον για ακινησία με μείον θερμοκρασίες.
Δες καλύτερα τα cold

καλησπέρα σε όλους, λεω να αγοράσω μποτάκια τα οποια τα θελω αποκλειστικά για καρτερι. σκετομαι να παρω αυτα, τα εχει παρει καποιος? η κάποιο πανόμοιο μοντέλο? εχει και γαλότσες με 5 και 7 mm neopren αλλα μαλλον λεω να παρω μποτακι... https://global.lacrossefootwear.com...-snap-9-mossy-oak-break-up-country-2000g.html
Πολύ ωραίο μου φαίνεται. Για καρτέρι πιστεύω ότι πρέπει να είναι όσο πιο ζεστό γίνεται γιατί επειδή δεν κινείσαι παγώνεις.
Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι η σόλα φαίνεται να είναι φτιαγμένη για πάγο και χιόνι. Στο σκληρό και πετρώδες ελληνικό έδαφος φοβάμαι ότι θα φθείρεται εύκολα και μετά από λίγο θα γλιστράει. Αλλά αυτά μόνο σκέψεις είναι, κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ.

Καλορίζικα σταματη τα είδα στο μαγαζί σημερα όμορφο αρβυλακι φαινετε και ελαφρύ 220 μ ειπε

Να σαι καλά φίλε μου ειναι όντως πολύ καλά. Και σήμερα που τα φόρεσα μια χαρά μου φάνηκαν. Αυτος στην Κρήτη που είναι αντιπρόσωπος τα έχει 200€ μέχρι την black friday

Ούτε μια σεζόν στην περδικα...
Μου έφερε προχθές ένας φίλος περδικάς στο μαγαζί τα fitwell jek και είχε ξεκολλήσει το λάστιχο περιφερειακά που έχουν. Το παπούτσι το εχει αγοράσει ένα μήνα. Το έστειλε πίσω και θα δούμε.

300+€ για ένα ζευγάρι άρβυλα; τι νομίζουν τα € είναι μαρουλοφυλλα; έχουν ξεφύγει εντελώς..... προσωπικά και να τα είχα δεν θα τα έδινα τόσα λεφτά. Με τη μικρή πείρα που έχω σε άρβυλα υπάρχουν σε λογικές τιμές ( 150-200 €) πολλά καλά προϊόντα.

Ποιο μοντέλο είναι;
Τσ Νεβάδα αγορασμένα πριν 4 χρόνια και σολιασμενα πέρσι στο Λευτέρη το μυλωνακακη εξαιρετική δουλειά
Αν έβρισκα ένα αρβυλο στα μισά λεφτά 150 170 για μια σεζόν θ τ παιρνα αλλά πιστεύω ότι κ μ πάρω σε ένα μήνα θ ναι για πεταμα

300+€ για ένα ζευγάρι άρβυλα; τι νομίζουν τα € είναι μαρουλοφυλλα; έχουν ξεφύγει εντελώς..... προσωπικά και να τα είχα δεν θα τα έδινα τόσα λεφτά. Με τη μικρή πείρα που έχω σε άρβυλα υπάρχουν σε λογικές τιμές ( 150-200 €) πολλά καλά προϊόντα.

Το ιδιο πιστεύω και εγώ. Δεν δίνω πάνω από 200€. Είπαμε είναι καλά αλλά όχι και 400€ για ένα παπούτσι

Back