Άρβυλα ( Αγορά )

Πολύ καλά χαρακτηριστικά και τιμή!!!

Μέχρι την black friday το εχει στα 200€ μετά θα το βάλει πάλι 240€. Είναι πολύ άνετο πάντως. Πριν το πάρω τον έβαλα να ζυγίσει το Νο 46 και μου είπε ότι είναι 840γρ. Στην αίσθηση πάντως είναι πολύ ελαφρύ.

Μέχρι την black friday το εχει στα 200€ μετά θα το βάλει πάλι 240€. Είναι πολύ άνετο πάντως. Πριν το πάρω τον έβαλα να ζυγίσει το Νο 46 και μου είπε ότι είναι 840γρ. Στην αίσθηση πάντως είναι πολύ ελαφρύ.
Όλα σου τα παπούτσια είναι 46 νούμερο ;

Σε κανονικό παπούτσι 46 φοράς;

Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη 🤣

View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Χαίρομαι φίλε που υπολογίζεις τη γνώμη μου.

Ελπίζω να σου βγούνε καλά!!!

Χαίρομαι φίλε που υπολογίζεις τη γνώμη μου.

Ελπίζω να σου βγούνε καλά!!!

Εννοείται την υπολογίζω φίλε μου. Πάντως ειναι πολυ ποιο ελαφρύ από το κενετρεκ. Τα κράτησα ένα στο ένα χέρι ένα στο άλλο.

Καλοφορετα!

Να σαι καλά φίλε μου

Εννοείται την υπολογίζω φίλε μου. Πάντως ειναι πολυ ποιο ελαφρύ από το κενετρεκ. Τα κράτησα ένα στο ένα χέρι ένα στο άλλο.

Να σαι καλά φίλε μου
Όταν το βολταρεις γερά πες κι άλλες εντυπώσεις.

Ήμουν έναν τσικ για να το πάρω.

Λογικά θα είναι το επόμενο μου ζευγάρι.

Όταν το βολταρεις γερά πες κι άλλες εντυπώσεις.

Ήμουν έναν τσικ για να το πάρω.

Λογικά θα είναι το επόμενο μου ζευγάρι.

Εννοείται θα σου πω νέα στην πορεία. Δοκίμασα σπίτι ένα παπούτσι με τον δικό του πάτο και ένα με σιλικόνης. Δεν καταλάβαινα αισθητή διαφορά. Θα τα δοκιμάσω στο κυνήγι και με τους δύο πάντως.

Εννοείται θα σου πω νέα στην πορεία. Δοκίμασα σπίτι ένα παπούτσι με τον δικό του πάτο και ένα με σιλικόνης. Δεν καταλάβαινα αισθητή διαφορά. Θα τα δοκιμάσω στο κυνήγι και με τους δύο πάντως.
Έπρεπε να πάρεις και τον πάτο που σου πρότεινα.

12 ευρώ κάνει νομίζω.

Απίστευτος πάτος.

Πολύ πολύ ανώτερος απο αυτόν του fitwell.

Back