Πολύ καλά χαρακτηριστικά και τιμή!!!
Μέχρι την black friday το εχει στα 200€ μετά θα το βάλει πάλι 240€. Είναι πολύ άνετο πάντως. Πριν το πάρω τον έβαλα να ζυγίσει το Νο 46 και μου είπε ότι είναι 840γρ. Στην αίσθηση πάντως είναι πολύ ελαφρύ.
Πολύ καλά χαρακτηριστικά και τιμή!!!
Όλα σου τα παπούτσια είναι 46 νούμερο ;Μέχρι την black friday το εχει στα 200€ μετά θα το βάλει πάλι 240€. Είναι πολύ άνετο πάντως. Πριν το πάρω τον έβαλα να ζυγίσει το Νο 46 και μου είπε ότι είναι 840γρ. Στην αίσθηση πάντως είναι πολύ ελαφρύ.
Σε κανονικό παπούτσι 46 φοράς;Μέχρι την black friday το εχει στα 200€ μετά θα το βάλει πάλι 240€. Είναι πολύ άνετο πάντως. Πριν το πάρω τον έβαλα να ζυγίσει το Νο 46 και μου είπε ότι είναι 840γρ. Στην αίσθηση πάντως είναι πολύ ελαφρύ.
Όλα σου τα παπούτσια είναι 46 νούμερο ;
Σε κανονικό παπούτσι 46 φοράς;
Εσείς λέτε για 46....εγώ ....49 !!!! άντε να βρω πάλι
Χαίρομαι φίλε που υπολογίζεις τη γνώμη μου.Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Καλοφορετα!Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
καμμια πληροφορια περισσότερη;Νομίζω αυτός στην Κρήτη έχει με ειδική παραγγελία μέχρι Νο52 σε κάποια αρβυλα
Χαίρομαι φίλε που υπολογίζεις τη γνώμη μου.
Ελπίζω να σου βγούνε καλά!!!
Καλοφορετα!
καμμια πληροφορια περισσότερη;
Όταν το βολταρεις γερά πες κι άλλες εντυπώσεις.Εννοείται την υπολογίζω φίλε μου. Πάντως ειναι πολυ ποιο ελαφρύ από το κενετρεκ. Τα κράτησα ένα στο ένα χέρι ένα στο άλλο.
Να σαι καλά φίλε μου
Με γειες Σταμάτη, να'σαι γερός να τα λιώσεις.Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Όταν το βολταρεις γερά πες κι άλλες εντυπώσεις.
Ήμουν έναν τσικ για να το πάρω.
Λογικά θα είναι το επόμενο μου ζευγάρι.
Με γειες Σταμάτη, να'σαι γερός να τα λιώσεις.
Έπρεπε να πάρεις και τον πάτο που σου πρότεινα.Εννοείται θα σου πω νέα στην πορεία. Δοκίμασα σπίτι ένα παπούτσι με τον δικό του πάτο και ένα με σιλικόνης. Δεν καταλάβαινα αισθητή διαφορά. Θα τα δοκιμάσω στο κυνήγι και με τους δύο πάντως.
Τελικά Πόσο τον έχεις?Σε ορειβατικά φοράω 46. Σε aku και crispi επίσης 46. Σε κανονικό παπούτσι φοράω μικρότερο. 45 και σε κάποια 44.
Καλοφαγωτα! Να σου κρατήσουν ένα χρόνο! )Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Τελικά Πόσο τον έχεις?