Τι πήρες;Εντάξει την έκανα την μαλακια τελικά πριν από λίγο
Τι πήρες;Εντάξει την έκανα την μαλακια τελικά πριν από λίγο
Όχι! Πες?Εντάξει την έκανα την μαλακια τελικά πριν από λίγο
Θα φανεί στο μέλλονΤι μαλακία;
Αντί για μποτάκια πήρες τσαρούχια;
Τι πήρες;
Σας κρατάω σε αγωνίαΌχι! Πες?
Ξέρω ξέρω...jek.Θα φανεί στο μέλλον
Σας κρατάω σε αγωνία
Ξέρω ξέρω...jek.
Μπα.....Μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη όμως
Μπα.....
Καλοφόρετα!Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Καλοφόρετα!
Καλοφορετα!!!Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Ωραία φαίνονται...Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Καλοφόρετα ΣταμάτηFitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Καλοφορετα!!!
Ωραία φαίνονται...
Καλοφορετα Σταμάτη!
Καλοφόρετα Σταμάτη
Καλοφορετα..Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Να σαι καλά φίλε μουΚαλοφορετα..
τιμουλα φιλεμουυυFitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
Καλοφορετα!Fitwell ghibli λοιπόν. Σήμερα παρέλαβα. Το δοκίμασα κιόλας και το νούμερο είναι ακριβώς όπως πρέπει. @Stelios montefeltro στο είπα ότι μπορεί να έχω κάνει την έκπληξη
View attachment 82551
View attachment 82552
View attachment 82553
View attachment 82554
τιμουλα φιλεμουυυ
Καλοφορετα!