Άρβυλα ( Αγορά )

View attachment 82344

Μια φορά χάλασα ένα ζευγάρι κρισπι σε μια μέρα 🤷
Ωραία τερέν για παπούτσια κατω απο 250€
Κατεβαίνεις ξυπόλητος 😂🤣😂
Αν κυνηγάς φουλ σε τέτοιες μεριές
Nevada vacuum και τις κατηγορίας αυτής βγάζεις μια σεζόν με τα εκπαιδευτικά μαζί

Περίπου ίδια τιμή με το Ghibli.

Ίδιο ύψος.

Ίδια μεμβράνη.

Ίδιο χρώμα.

Ίδια σόλα.

Λογικα και παρόμοιο βάρος.

Λέει ότι είναι ποιο ελαφρύ. Αλλά έλεγα μήπως το εχει πάρει κανένας από εδώ να μας πει εντυπώσεις

Όλα αυτά που έχετε γράψει.....asolo, Scarpa,diotto, Crispi, meindn,fitweel.... είναι άρβυλα που κυμαίνονται από 200-250 ευρώ..... επειδή όμως το παπούτσι είναι πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ και δεν κάθεται το ίδιο σε όλους.... καλό είναι να δοκιμάζετε κάποια σε μεγάλα κυνηγομαγαζα και μαγαζιά με ορειβατικά είδη.....σε σκάλες και ράμπες που έχουν και μετά να ψάχνετε τις προσφορές και τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ

Όλα αυτά που έχετε γράψει.....asolo, Scarpa,diotto, Crispi, meindn,fitweel.... είναι άρβυλα που κυμαίνονται από 200-250 ευρώ..... επειδή όμως το παπούτσι είναι πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ και δεν κάθεται το ίδιο σε όλους.... καλό είναι να δοκιμάζετε κάποια σε μεγάλα κυνηγομαγαζα και μαγαζιά με ορειβατικά είδη.....σε σκάλες και ράμπες που έχουν και μετά να ψάχνετε τις προσφορές και τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ

Πολύ σωστή η συμβουλή σου αλλά δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει κατάστημα που να τα έχει

Ωραία τερέν για παπούτσια κατω απο 250€
Κατεβαίνεις ξυπόλητος 😂🤣😂
Αν κυνηγάς φουλ σε τέτοιες μεριές
Nevada vacuum και τις κατηγορίας αυτής βγάζεις μια σεζόν με τα εκπαιδευτικά μαζί

Συνδιασμο τιμής βάρους αντοχής άνεσης προστασίας έχω καταλήξει στο παραντισο

Θέλω όχι πολύ βαριά αλλά ούτε μαλακα.

Τα κρισπι στην σκληρότητα που θέλω βγαίνουν βαριά και 400 ευρώ.

Fitwell ήταν πολύ καλύτερα από ότι τα περίμενα και ασολο που αναφέρθηκαν μου αρέσουν αλλά ξεφύγανε πολύ και αυτά στα καλά μοντέλα.

Αν είχα χρόνο το καλοκαίρι και κουτάβι θα ήθελα 2 ζευγάρια να βγει η σεζόν και ένα για τσίχλες

Εχω πάρει αυτό https://www.bestprice.gr/item/21591...eibatika-botakia-gore-tex-a23130-00-a550.html

Σε προσφορά 140. Για τσίχλες περιστέρια εκπεδευτικα κτλ είναι ωραίο παπουτσάκι πραγματικά αδιάβροχο και άνετο σαν να φοράς αθλητικά.

Για όλα εκτός πέτρας

Και εμένα δεν ξέρω γιατί κάτι μου λέει να πάρω fitwell
Είναι ωραίο 2η σεζόν ο πατέρας Μ και κυνηγάει μόνο γουρούνι αλλά δεν έχει πέτρα το μέρος μας οπότε δεν τρώνε ζόρι και είναι σαν καινούργια
Βάρος είναι κομπλέ απλα αρκετά σκληρό και στην αρχή τον χτύπαγε μέχρι να στρώσει στο πόδι του
Οπότε να ξέρεις ότι θες λίγα κυνήγια για να είναι άνετο πάνω σ

Είναι ωραίο 2η σεζόν ο πατέρας Μ και κυνηγάει μόνο γουρούνι αλλά δεν έχει πέτρα το μέρος μας οπότε δεν τρώνε ζόρι και είναι σαν καινούργια
Βάρος είναι κομπλέ απλα αρκετά σκληρό και στην αρχή τον χτύπαγε μέχρι να στρώσει στο πόδι του
Οπότε να ξέρεις ότι θες λίγα κυνήγια για να είναι άνετο πάνω σ
Ακριβώς για αυτό του προτείνω το Ghibli που εσωτερικά έχει δέρμα.
Αποκλείεται να χτυπάει αυτό το αρβυλο.
Άμα δεις πως είναι εσωτερικά το καταλαβαίνεις.

Back