Ωραία τερέν για παπούτσια κατω απο 250€
Κατεβαίνεις ξυπόλητος
Αν κυνηγάς φουλ σε τέτοιες μεριές
Nevada vacuum και τις κατηγορίας αυτής βγάζεις μια σεζόν με τα εκπαιδευτικά μαζί
Καθαρά ορειβατικό, ότι πιο γερό έχω φορέσει. Κοίτα Στο alpayio. 100% αδιάβροχο, βγάζει πολλά μοντέλα για όλα τα γούστα. (Τα λέω πολύ καιρό αλλά δεν με ακούει κανένας)
Και όμως για.μενα είναι ανώτερα από τα meindl βέβαια έχουν γίνει απλησίαστα...Τα crispi είναι υπερτιμημένα
Σε αυτό δεν έχεις άδικο .Και όμως για.μενα είναι ανώτερα από τα meindl βέβαια έχουν γίνει απλησίαστα...
Και όμως για.μενα είναι ανώτερα από τα meindl βέβαια έχουν γίνει απλησίαστα...
Περίπου ίδια τιμή με το Ghibli.Αυτό πως το βλέπετε παίδες? Την ξέρει κανείς αυτή την εταιρεία?
https://arvila.gr/shop/arvyla-kostyle-new-everest-wp-brown/
Περίπου ίδια τιμή με το Ghibli.
Ίδιο ύψος.
Ίδια μεμβράνη.
Ίδιο χρώμα.
Ίδια σόλα.
Λογικα και παρόμοιο βάρος.
Για να δούμε λοιπόν.Λέει ότι είναι ποιο ελαφρύ. Αλλά έλεγα μήπως το εχει πάρει κανένας από εδώ να μας πει εντυπώσεις
Κοίτα και τα diotto τα θεωρώ κορυφήΛέει ότι είναι ποιο ελαφρύ. Αλλά έλεγα μήπως το εχει πάρει κανένας από εδώ να μας πει εντυπώσεις
Κοίτα και τα diotto τα θεωρώ κορυφή
Όλα αυτά που έχετε γράψει.....asolo, Scarpa,diotto, Crispi, meindn,fitweel.... είναι άρβυλα που κυμαίνονται από 200-250 ευρώ..... επειδή όμως το παπούτσι είναι πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ και δεν κάθεται το ίδιο σε όλους.... καλό είναι να δοκιμάζετε κάποια σε μεγάλα κυνηγομαγαζα και μαγαζιά με ορειβατικά είδη.....σε σκάλες και ράμπες που έχουν και μετά να ψάχνετε τις προσφορές και τις παραγγελίες μέσω ίντερνετ
Και εγώ αυτά ήθελα να πάρω δώρο στον πατέρα μου αλλά με κέρδισαν τα fitwell jek από άποψη εμφάνισηςΤα βλέπω κι αυτά να σου πω την αλήθεια
Κατεβαίνεις ξυπόλητος
Αν κυνηγάς φουλ σε τέτοιες μεριές
Nevada vacuum και τις κατηγορίας αυτής βγάζεις μια σεζόν με τα εκπαιδευτικά μαζί
Και εγώ αυτά ήθελα να πάρω δώρο στον πατέρα μου αλλά με κέρδισαν τα fitwell jek από άποψη εμφάνισης
Είναι ωραίο 2η σεζόν ο πατέρας Μ και κυνηγάει μόνο γουρούνι αλλά δεν έχει πέτρα το μέρος μας οπότε δεν τρώνε ζόρι και είναι σαν καινούργιαΚαι εμένα δεν ξέρω γιατί κάτι μου λέει να πάρω fitwell
Ακριβώς για αυτό του προτείνω το Ghibli που εσωτερικά έχει δέρμα.Είναι ωραίο 2η σεζόν ο πατέρας Μ και κυνηγάει μόνο γουρούνι αλλά δεν έχει πέτρα το μέρος μας οπότε δεν τρώνε ζόρι και είναι σαν καινούργια
Βάρος είναι κομπλέ απλα αρκετά σκληρό και στην αρχή τον χτύπαγε μέχρι να στρώσει στο πόδι του
Οπότε να ξέρεις ότι θες λίγα κυνήγια για να είναι άνετο πάνω σ
Τι μαλακία;Εντάξει την έκανα την μαλακια τελικά πριν από λίγο