Άρβυλα ( Αγορά )

Συγνώμη ρε παιδιά.....το slope είναι μοντέλο για περπάτημα σε μονοπάτια..... χαμηλό, cordura και χωρίς περιφερειακή ενίσχυση με λάστιχο..... πως να αντέξει σε λαγοκυνηγια και υγρασίες.... Βράχια κτλ.....

Είχα παρει aku άλλες 4 φορες. Και όλες είχα μείνει ευχαριστημένος. Το slope το πήρα έτσι δοκιμαστικά. Αλλά δεν περίμενα και να σκορπισει σε μια χρονιά.

Τα ίδια και μένα το Aku slope ενω το Aku konero σκύλος.
Δύο τέτοια σκυλιά έχω τα τελευταία χρόνια, ένα μεσαίο και ένα ψηλό για χιόνια και πολύ κρύο. Πολύ καλοφτιαγμενα.
Στο ποσο γρήγορα φθείρεται ένα αρβυλο μετράει η περιποίηση, ακόμα και ο τρόπος περπατήματος.

Δύο τέτοια σκυλιά έχω τα τελευταία χρόνια, ένα μεσαίο και ένα ψηλό για χιόνια και πολύ κρύο. Πολύ καλοφτιαγμενα.
Στο ποσο γρήγορα φθείρεται ένα αρβυλο μετράει η περιποίηση, ακόμα και ο τρόπος περπατήματος.

Σίγουρα παίζουν ρόλο αυτά που γράφεις αλλά παίζει επίσης ρόλο και το έδαφος που τα φοράς. Η πέτρα δεν συγχωρεί.

Πώς τα καταφέρνετε και χαλάτε τα άρβυλα?
Με 4 ζευγάρια πρέπει να βγάζω 30-35 χρόνια!

Εμένα να δεις πόσο κουφό μου ακούγεται που διαβάζω εδώ απο κάποια άτομα ότι τα έχουν πχ 15 χρόνια. Λογικά κυνηγάνε μόνο σε χώμα ή μόνο καρτέρι και δεν τα ταλαιπωρούν.

Εμένα να δεις πόσο κουφό μου ακούγεται που διαβάζω εδώ απο κάποια άτομα ότι τα έχουν πχ 15 χρόνια. Λογικά κυνηγάνε μόνο σε χώμα ή μόνο καρτέρι και δεν τα ταλαιπωρούν.
Σταμάτη,κάθε περπατητο που κάνω είναι γύρω στα 10 χλμ και κάνω κάμποσα...
Δεν λέω ότι περπατάω σε βράχια,ωστόσο περπατάω αρκετά.
Είχα aigle (ξαναεχω)γαλοτσες που κόπηκαν στο κουντεπιε μετά από 11 χρόνια.
Για ρούχα δεν το συζητάω...
Βαριέμαι να τα φοράω!🙂

Σταμάτη,κάθε περπατητο που κάνω είναι γύρω στα 10 χλμ και κάνω κάμποσα...
Δεν λέω ότι περπατάω σε βράχια,ωστόσο περπατάω αρκετά.
Είχα aigle (ξαναεχω)γαλοτσες που κόπηκαν στο κουντεπιε μετά από 11 χρόνια.
Για ρούχα δεν το συζητάω...
Βαριέμαι να τα φοράω!🙂

Απόλυτα κατανοητό αυτό που λες αλλά και εγώ απ την μεριά μου σου λέω ότι αν βγαίνεις Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή και πατάς μόνο πέτρα δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξουν πάνω από 3 χρόνια

Απόλυτα κατανοητό αυτό που λες αλλά και εγώ απ την μεριά μου σου λέω ότι αν βγαίνεις Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή και πατάς μόνο πέτρα δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξουν πάνω από 3 χρόνια
Αν θες το πιστεύεις,κυνηγούσα λαγό, σχεδόν στο αλπικό, επί 8-10 χρόνια με τα ίδια άρβυλα που είχα στον στρατο.
Έγιναν εντελώς φλατ οι σόλες κι ακόμη άντεχε το δέρμα.

Γενικά δεν τρώω εύκολα άρβυλα οι σόλες δύσκολα με αρκετά χρόνια χρήσης,αλλά αυτά τα slope διάλυσαν στο δέρμα αμέσως.

Back