παπουτσια και βρακια αγοράζουμε τα καλυτερα που μπορούμε
Τα βρακιά τρυπανε!παπουτσια και βρακια αγοράζουμε τα καλυτερα που μπορούμε
Και γιατί λένε μια παροιμία με μεταξωτά βρακιά;παπουτσια και βρακια αγοράζουμε τα καλυτερα που μπορούμε
Φοβάσαι μην μπασεις νερά;Τα βρακιά τρυπανε!
Marte εγώ αλλά πάρε μισό νούμερο μεγαλύτερο σε αυτήν την μάρκα είναι πολύ καλά
Όλα καλά είναι αυτάΜε προβλημάτισε λίγο ο Στέλιος με το άλλο αρβυλο. Είχα καταλήξει στο fitwell αλλά ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Marte ή jek. Το τρίτο που μπορεί να έχει και καλύτερα χαρακτηριστικά είναι και ποιο βαρύ όμως.
Όλα καλά είναι αυτά
Και τα 2 τα πήρα το τσεκ δεν το φόρεσα ποτέ δεν μου έκανε γΕσύ είχες το marte ? Το jek έχει το θετικό ότι είναι ελαφρύ γιαυτό το κοίταζα ποιο πολύ απ τα άλλα. Αλλά και το θέμα άνεσης είναι επίσης σημαντικό
Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες. Μια χαρά μου ακούγεται. Από ότι έχω καταλάβει το marte είναι ποιο άνετο από το jek αλλά είναι και λίγο ποιο βαρύ. Το jek απ την άλλη είναι λίγο ποιο ανθεκτικό.Και τα 2 τα πήρα το τσεκ δεν το φόρεσα ποτέ δεν μου έκανε γ
και μετά πήρα το μαρτε μισό νούμερο μεγαλύτερο ωραίο άνετο καλή ποιότητα σωστή σκληρότητα για πέτρα καλό γατζομα αδιάβροχο.
Το τζεκ το χάρισα σε έναν φίλο δεν πάει πέτρα τα είδα πρόσφατα δεν έχουν πάθει τίποτα 3 χρόνια μετά πιστεύω έχει άλλα τόσα με μια αλλαγή σολας
Στο jek όταν σου αλλάζει σόλα σου βάζει ακριβώς την ίδια τη δικιά του.Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες. Μια χαρά μου ακούγεται. Από ότι έχω καταλάβει το marte είναι ποιο άνετο από το jek αλλά είναι και λίγο ποιο βαρύ. Το jek απ την άλλη είναι λίγο ποιο ανθεκτικό.
Στο jek όταν σου αλλάζει σόλα σου βάζει ακριβώς την ίδια τη δικιά του.
Έχει σημασία κι αυτό.
Το jek είπαμε επίσης δεν βαραίνει άμα βραχεί και είναι πολύ ανθεκτικό.
Αλλά σου είπα πιο θα επερνα εγώ.
Μην το σκέφτεσαι άλλο.
Σήκωσε το τηλ και παράγγειλε ένα νούμερο παραπάνω απ' το αρβυλο του Ε.Σ.
Είναι καλή εταιρία ότι κι αν πάρεις δε θα μετανιώσεις.
Κοίτα και τον πάτο που σου είπα ας έχεις.
Είναι ότι καλύτερο δε φαντάζεσαι.
Κάνε αμπεμπαμλομΕκεί που ήμουν 100% σίγουρος να πάρω το jek με προβλημάτισες και μπήκαν στο παιχνίδι και τα άλλα δύο. Γιαυτό το σκέφτομαι λίγο.
Κάνε αμπεμπαμλομ
Πάρε βρε άνθρωπε αυτό που σου πρότεινα.Η ποιο ασφαλής μέθοδος είναι
Πάρε βρε άνθρωπε αυτό που σου πρότεινα.
Άκου τον παλιό κυνηγό
Σήκωσε το τηλέφωνο και παράγγειλε.Αν δεν με προβληματιζε λιγο το βάρος του θα το είχα παρει ήδη. Αλλά μην νομίζεις. Μια - δυο μέρες ακόμα και όπου κάτσει η μπίλια
Σήκωσε το τηλέφωνο και παράγγειλε.
Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει...
Δεν πας να παρεις crispi να ξεμπερδευεις.Εντωμεταξύ άλλο βάρος γράφει αυτός στο αρβυλα άλλο βάρος γράφει στην σελίδα της fitwell
Νταξει δεν κολλάμε στα 100 γραμμάρια.Εντωμεταξύ άλλο βάρος γράφει αυτός στο αρβυλα άλλο βάρος γράφει στην σελίδα της fitwell