Άρβυλα ( Αγορά )

Σε αυτά τα λεφτά προτείνω τις tigar . Τις πήρα φέτος το καλοκαίρι και της έχω φορέσει 2φορες σε πολύ υγρασία όχι ακόμη σε βροχή είναι πολύ μαλακές και δεν σε κουράζουν στο κουντεπιε σαν της παραπάνω καλές μεν αλλά όχι τόσο εύκαμπτες.
Καλησπέρα τα νούμερα πώς πάνε εσύ τις πηρες στο νούμερο σου;

Το ποιο ελαφρύ είναι το jek

Άσος από ημίχρονο ? Λεγε γιατί θα την κάνω την μαλακια μέχρι αύριο
Άκου φίλε.

Με το jek θα έχεις ένα πάρα πολύ γερό αρβυλο αδιάβροχο αρβυλο.

Γερό σε σημείο που θα εντυπωσιαστείς.

Αν μπορείς να ξεπεράσεις τα πορτοκαλιά που έχει επάνω και δεν σου ενοχλούν το μάτι πάρε το.

Fitwell γιατί είναι πολύ πιο ανώτερο σε ποιότητα.

Και εγώ αυτό λέω

Άκου φίλε.

Με το jek θα έχεις ένα πάρα πολύ γερό αρβυλο αδιάβροχο αρβυλο.

Γερό σε σημείο που θα εντυπωσιαστείς.

Αν μπορείς να ξεπεράσεις τα πορτοκαλιά που έχει επάνω και δεν σου ενοχλούν το μάτι πάρε το.

Δεν με πειράζουν τα χρώματα φίλε. Η φόρμα του είναι ενα νούμερο πάνω από το κενετρεκ σωστά? Δηλαδή 45 σε κενετρεκ πας σε 46 σε jek

Τα 2 από τα 3 τα είχα . Το Lytos και το Jek . Το Lytos είναι πιο άνετο , φαρδιά φόρμα , πιο ξεκούραστο τουλάχιστον για το δικό μου πόδι . Πολύ μαλακό δέρμα , χαρακώνεται εύκολα . Aντίθετα το Jek δεν παθαίνει τίποτα , όσο το κράτησα δεν έπαθε γρατζουνιά . Στενή φόρμα , θες ένα νούμερο μεγαλύτερο . Και τα 2 πήραν νερό , το πρώτο σε 1 χρόνο , το δεύτερο σε 1,5 περίπου . Ελπίζω να βοήθησα , ότι διαλέξεις καλοφόρετο .

Τα 2 από τα 3 τα είχα . Το Lytos και το Jek . Το Lytos είναι πιο άνετο , φαρδιά φόρμα , πιο ξεκούραστο τουλάχιστον για το δικό μου πόδι . Πολύ μαλακό δέρμα , χαρακώνεται εύκολα . Aντίθετα το Jek δεν παθαίνει τίποτα , όσο το κράτησα δεν έπαθε γρατζουνιά . Στενή φόρμα , θες ένα νούμερο μεγαλύτερο . Και τα 2 πήραν νερό , το πρώτο σε 1 χρόνο , το δεύτερο σε 1,5 περίπου . Ελπίζω να βοήθησα , ότι διαλέξεις καλοφόρετο .

Βοήθησες πάρα πολύ φιλε μου

Back