Asolo gordexπαιδες τις προτασεις σας μεχρι 200 ευρο για αρβυλο εχει μουλιασει το ειναι μου
Asolo gordexπαιδες τις προτασεις σας μεχρι 200 ευρο για αρβυλο εχει μουλιασει το ειναι μου
δαγκωτο? μην ασχοληθω με.ακυ και τα.λοιπαAsolo gordex
καποιο μοντελο συγκεκριμενα η οποιο εχεi goretexAsolo gordex
Αν βάλει γαλοτσα μόνο με επιστραγαλιδες θα σώσει το διάστρεμμα.Δεν κάνουν για πολύωρο περπάτημα σε οργώματα και χωράφια , μπορεί να αρπάξεις κανένα διάστρεμμα.
Όποιο σου αρέσει και έχει gordex ,ούτως ή άλλως όλα έχουν.καποιο μοντελο συγκεκριμενα η οποιο εχεi goretex
Αν Ήταν τόσο εύκολα να παθαίναμε διαστρειμα τότε τι να πούμε με Της μπότες στήθους μέσα στο μπατακι που κολλάει το ποδι μέσα .γαλοτσες για περπατητο τσίχλας σε λάσπες είναι δεν είναι κάτι τρομερό που θέλει "την" προσοχή.Αν βάλει γαλοτσα μόνο με επιστραγαλιδες θα σώσει το διάστρεμμα.
Για περπάτημα σε οργωμένο το είπα, όχι απλά σε λάσπες, έτσι σώθηκε από τα διαστρεματα φιλαράκι που έχει πρόβλημα στους αστραγάλους του από πολλαπλά διαστρεματα που έχει πάθει, ήταν συμβουλή του φυσιοθεραπευτή του.Αν Ήταν τόσο εύκολα να παθαίναμε διαστρειμα τότε τι να πούμε με Της μπότες στήθους μέσα στο μπατακι που κολλάει το ποδι μέσα .γαλοτσες για περπατητο τσίχλας σε λάσπες είναι δεν είναι κάτι τρομερό που θέλει "την" προσοχή.
της σηραςςς μποτακιιιι,,,το μποτακι το πληρωνης απο την αρχη και για μια 5ετια εχης το ποδισου και το κεφαλισουυυ ξεκουραστοοοοΈχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο μποτάκι?
https://kalkantzakos.com/el/product/skov-mtd-arbyla-aigle
Ακριβό ,για αντοχή μόνο με περιφερειακή κάλυψη.Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο μποτάκι?
https://kalkantzakos.com/el/product/skov-mtd-arbyla-aigle
Εντάξει όχι και τρέλες τιμές.Καλησπέρα...
Τι τρελές τιμές έβαλε το arvila.gr...
Πωωω...
Θέλω πρόταση για μπεκατσα....!!!
Σε πολλά μοντέλα του έχει φοβερές τιμές...Εντάξει όχι και τρέλες τιμές.
Αν βρεις το νούμερο σου και είναι φρέσκα.Σε πολλά μοντέλα του έχει φοβερές τιμές...
Γνωρίζεις κάτι πιο καλό;;
Σωστά... Το <<φρεσκα>> είναι πάντα ένα ερωτηματικό...Αν βρεις το νούμερο σου και είναι φρέσκα.
Αν δεν μπορεί να σου δώσει αυτή τη πληροφορία το κατάστημα , τι γίνεται στο αλλάζει η στο επισκευάζει ;Σωστά... Το <<φρεσκα>> είναι πάντα ένα ερωτηματικό...
Από το συγκεκριμένο έχω αγοράσει τα fitwell marte το 2017...Αν δεν μπορεί να σου δώσει αυτή τη πληροφορία το κατάστημα , τι γίνεται στο αλλάζει η στο επισκευάζει ;
Το marte το έκανα δώρο πέρυσι στον πατέρα μου.Από το συγκεκριμένο έχω αγοράσει τα fitwell marte το 2017...
Διανυει την 7η σαιζόν...
Όταν τα αγόρασα μου είπαν ότι είναι 4 μηνών κατασκευασμενα....
Πριν από αυτά είχα τα crispi maremma από το 2009 έως το 2017....
Τα είχα αγοράσει τότε από το φθηνότερο μαγαζί της Ελλάδας στην Ν. Λαμψακο...
Μου είχε πει και αυτός ότι ήταν κατασκευασμενα 5-6 μήνες...
Αυτό τον πίστεψα γιατί το μαγαζί του ΤΌΤΕ αδειάζει από τα πάντα 2 φορές τον μήνα......!!!!!!!!!!
Και πριν από τα crispi είχα το κορυφαίο αρβυλο που έχει περάσει από τα πόδια μου τα zamberlan, τα οποία τώρα είναι απλησίαστα....
Θελω να πω ότι δεν μου έχει τύχει ποτέ να πάρω αρβυλο μπαγιάτικο η κακής κατασκευής...
Πιστεύω όμως ότι αν δεν ευθύνεται σε κάτι θα στο αντικαταστήσουνε η θα το επισκευασουνε....
Γνώμη μου πάντα..