Άρβυλα ( Αγορά )

Αν βάλει γαλοτσα μόνο με επιστραγαλιδες θα σώσει το διάστρεμμα.
Αν Ήταν τόσο εύκολα να παθαίναμε διαστρειμα τότε τι να πούμε με Της μπότες στήθους μέσα στο μπατακι που κολλάει το ποδι μέσα .γαλοτσες για περπατητο τσίχλας σε λάσπες είναι δεν είναι κάτι τρομερό που θέλει "την" προσοχή.

Αν Ήταν τόσο εύκολα να παθαίναμε διαστρειμα τότε τι να πούμε με Της μπότες στήθους μέσα στο μπατακι που κολλάει το ποδι μέσα .γαλοτσες για περπατητο τσίχλας σε λάσπες είναι δεν είναι κάτι τρομερό που θέλει "την" προσοχή.
Για περπάτημα σε οργωμένο το είπα, όχι απλά σε λάσπες, έτσι σώθηκε από τα διαστρεματα φιλαράκι που έχει πρόβλημα στους αστραγάλους του από πολλαπλά διαστρεματα που έχει πάθει, ήταν συμβουλή του φυσιοθεραπευτή του.

Αν δεν μπορεί να σου δώσει αυτή τη πληροφορία το κατάστημα , τι γίνεται στο αλλάζει η στο επισκευάζει ;
Από το συγκεκριμένο έχω αγοράσει τα fitwell marte το 2017...
Διανυει την 7η σαιζόν...
Όταν τα αγόρασα μου είπαν ότι είναι 4 μηνών κατασκευασμενα....
Πριν από αυτά είχα τα crispi maremma από το 2009 έως το 2017....
Τα είχα αγοράσει τότε από το φθηνότερο μαγαζί της Ελλάδας στην Ν. Λαμψακο...
Μου είχε πει και αυτός ότι ήταν κατασκευασμενα 5-6 μήνες...
Αυτό τον πίστεψα γιατί το μαγαζί του ΤΌΤΕ αδειάζει από τα πάντα 2 φορές τον μήνα......!!!!!!!!!!
Και πριν από τα crispi είχα το κορυφαίο αρβυλο που έχει περάσει από τα πόδια μου τα zamberlan, τα οποία τώρα είναι απλησίαστα....
Θελω να πω ότι δεν μου έχει τύχει ποτέ να πάρω αρβυλο μπαγιάτικο η κακής κατασκευής...
Πιστεύω όμως ότι αν δεν ευθύνεται σε κάτι θα στο αντικαταστήσουνε η θα το επισκευασουνε....
Γνώμη μου πάντα..

Από το συγκεκριμένο έχω αγοράσει τα fitwell marte το 2017...
Διανυει την 7η σαιζόν...
Όταν τα αγόρασα μου είπαν ότι είναι 4 μηνών κατασκευασμενα....
Πριν από αυτά είχα τα crispi maremma από το 2009 έως το 2017....
Τα είχα αγοράσει τότε από το φθηνότερο μαγαζί της Ελλάδας στην Ν. Λαμψακο...
Μου είχε πει και αυτός ότι ήταν κατασκευασμενα 5-6 μήνες...
Αυτό τον πίστεψα γιατί το μαγαζί του ΤΌΤΕ αδειάζει από τα πάντα 2 φορές τον μήνα......!!!!!!!!!!
Και πριν από τα crispi είχα το κορυφαίο αρβυλο που έχει περάσει από τα πόδια μου τα zamberlan, τα οποία τώρα είναι απλησίαστα....
Θελω να πω ότι δεν μου έχει τύχει ποτέ να πάρω αρβυλο μπαγιάτικο η κακής κατασκευής...
Πιστεύω όμως ότι αν δεν ευθύνεται σε κάτι θα στο αντικαταστήσουνε η θα το επισκευασουνε....
Γνώμη μου πάντα..
Το marte το έκανα δώρο πέρυσι στον πατέρα μου.

Δεν το έβαλε ακόμη.

Είμαι της σχολής μεχρι 30 ευρώ μάξιμουμ.

Άσε του λέω θα στα φορέσω στην κηδεία σου.

😂🤣

Back