Από τον Λέκκα τι έγινε και άλλαξε πολιτική;;Από το συγκεκριμένο έχω αγοράσει τα fitwell marte το 2017...
Διανυει την 7η σαιζόν...
Όταν τα αγόρασα μου είπαν ότι είναι 4 μηνών κατασκευασμενα....
Πριν από αυτά είχα τα crispi maremma από το 2009 έως το 2017....
Τα είχα αγοράσει τότε από το φθηνότερο μαγαζί της Ελλάδας στην Ν. Λαμψακο...
Μου είχε πει και αυτός ότι ήταν κατασκευασμενα 5-6 μήνες...
Αυτό τον πίστεψα γιατί το μαγαζί του ΤΌΤΕ αδειάζει από τα πάντα 2 φορές τον μήνα......!!!!!!!!!!
Και πριν από τα crispi είχα το κορυφαίο αρβυλο που έχει περάσει από τα πόδια μου τα zamberlan, τα οποία τώρα είναι απλησίαστα....
Θελω να πω ότι δεν μου έχει τύχει ποτέ να πάρω αρβυλο μπαγιάτικο η κακής κατασκευής...
Πιστεύω όμως ότι αν δεν ευθύνεται σε κάτι θα στο αντικαταστήσουνε η θα το επισκευασουνε....
Γνώμη μου πάντα..
Γιάννη περιμένω εντυπώσεις γιατί θέλω καί εγώ ένα μποτάκι για δεύτερο.Τρείς φορές έχω φορέσει τα παρακάτω CMP, τιμή αγοράς 83€. Μια χαρά για την ώρα, ελαφριά, άνετα, τώρα όσο αφορά αν είναι αδιάβροχο θα δείξει γιατί ακόμα δεν έχω πάει σε μέρος που κρατάει νερά, πέρα από την υγρασία που έχω περπατήσει. Για την αντοχή του επίσης θα δείξει ο χρόνος αν και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες βάση τιμής. Αυτό που κρατάω για την ώρα είναι το βάρος τους, η άνεση και το πολλή καλό κράτημα σε ανηφόρα, κατηφόρα.
View attachment 82000
Βάρος 582γρ σε 46νο.
View attachment 82001
Χαχαχα ναι..Από τον Λέκκα τι έγινε και άλλαξε πολιτική;;
Το έχει ακόμα το μαγαζί;Χαχαχα ναι..
Κακή διαχείριση, ανέβασμα σε καλάμι..
Ναι..Το έχει ακόμα το μαγαζί;
Σε αυτά τα λεφτά προτείνω τις tigar . Τις πήρα φέτος το καλοκαίρι και της έχω φορέσει 2φορες σε πολύ υγρασία όχι ακόμη σε βροχή είναι πολύ μαλακές και δεν σε κουράζουν στο κουντεπιε σαν της παραπάνω καλές μεν αλλά όχι τόσο εύκαμπτες.Λάσπες και χωράφια μόνο γαλότσα ταιριάζει. Ότι αρβύλα και να πάρεις θα κολυμπάει στη λάσπη το πόδι. Οι Demar είναι πανάλαφρες και φτηνές.
https://www.hobbi.gr/galotses-demar-new-universal-pro-p-18246.html?gad_source=1
και αυτές:
https://epapoutsia.gr/p/galotses-dr...ack=1d&af_reengagement_window=7d&gad_source=1
Νομίζω 190€ αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
Πόσο;;
Ήθελα να ακούσω κάποιον που τις έχει χρησιμοποιήσει. Ευχαριστώ.Σε αυτά τα λεφτά προτείνω τις tigar . Τις πήρα φέτος το καλοκαίρι και της έχω φορέσει 2φορες σε πολύ υγρασία όχι ακόμη σε βροχή είναι πολύ μαλακές και δεν σε κουράζουν στο κουντεπιε σαν της παραπάνω καλές μεν αλλά όχι τόσο εύκαμπτες.
Συγνώμη, λάθος έκανα παραπάνω.View attachment 82191Για αυτές λέω έχουν και γούνα από μέσα.
Ναι, τόσο έχουνε..Νομίζω 190€ αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
Τόσα που έχω πάρει μπερδεύομαι.
Κοίτα επειδή είχα και Aigle και έχω και αυτές τώρα για εμένα ίδιες και μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα . Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος βέβαια να της φορέσω λίγο καιρό ακόμα αλλά σαν πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλές . Α με της Aigle έτρωγα πολλές σούπες τσουλήθρα έκανα.Ήθελα να ακούσω κάποιον που τις έχει χρησιμοποιήσει. Ευχαριστώ.
Μπαίνουν/βγαίνουν εύκολα; Είναι πιο σταθερό το πόδι από τις κλασσικές γαλότσες; Είναι πιο σταθερό το πόδι από τις Aigle;;
Όχι αυτά να σου πω τα είχα στο μυαλό μου αλλά αποφάσισα της γαλοτσες.Συγνώμη, λάθος έκανα παραπάνω.
Νόμιζα εννοούσες αυτές:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Άρβυλα-Αγορά.170/page-235#post-942366
Αφού είναι του γέρου.Ναι, τόσο έχουνε..
Δεν κατάλαβες όμως...
Πόσο τα πουλάς;
Αυτές είναι από φυσικό καουτσούκ ή άλλο υλικό πχ evο ;View attachment 82191Για αυτές λέω έχουν και γούνα από μέσα.
Δεν γνωρίζω.Αυτές είναι από φυσικό καουτσούκ ή άλλο υλικό πχ evο ;