σε υγρασια σου εχει κρατησει?αυτο ειναι το χειροτερο ,εκει βλεπεις το παπουτσι.πέρα από την υγρασία που έχω περπατήσει. Γ
Είναι καινούργια ακόμη.... τρεις φορές τα φορεσε..... και ακόμη δεν έχει κάνει υγρασίες....σε υγρασια σου εχει κρατησει?αυτο ειναι το χειροτερο ,εκει βλεπεις το παπουτσι.
εδω εχουμε μουλιαση βασιλη !!!μουσκεμα γινεσαι!και ακόμη δεν έχει κάνει υγρασίες....
Στείλε μας και εδώ..... τσιμέντο.....εδω εχουμε μουλιαση βασιλη !!!μουσκεμα γινεσαι!
Τρείς φορές έχω φορέσει τα παρακάτω CMP, τιμή αγοράς 83€. Μια χαρά για την ώρα, ελαφριά, άνετα, τώρα όσο αφορά αν είναι αδιάβροχο θα δείξει γιατί ακόμα δεν έχω πάει σε μέρος που κρατάει νερά, πέρα από την υγρασία που έχω περπατήσει. Για την αντοχή του επίσης θα δείξει ο χρόνος αν και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες βάση τιμής. Αυτό που κρατάω για την ώρα είναι το βάρος τους, η άνεση και το πολλή καλό κράτημα σε ανηφόρα, κατηφόρα.
View attachment 82000
Βάρος 582γρ σε 46νο.
View attachment 82001
Και εδω!Στείλε μας και εδώ..... τσιμέντο.....
Με τόσες ραφές δεν νομίζω ότι θα ανταπεξέλθει στα ψηλά βρεγμένα χόρτα στα περπατητα.Πήρα πέρσι ένα παρόμοιας φιλοσοφίας. Ελαφρύ, πολύ μαλακό και άνετο. Το φοράς ακόμα και στην πόλη χωρίς να κουράζει. Αλλά είναι για μαλακα εδάφη. Άμα πατήσεις πέτρα το καταλαβαίνεις
View attachment 82002
Με τόσες ραφές δεν νομίζω ότι θα ανταπεξέλθει στα ψηλά βρεγμένα χόρτα στα περπατητα.
Δεν είναι άξια αναφοράς αυτές οι υγρασίες, θα δείξει μετα τις βροχές.....σε υγρασια σου εχει κρατησει?αυτο ειναι το χειροτερο ,εκει βλεπεις το παπουτσι.
Λάσπες και χωράφια μόνο γαλότσα ταιριάζει. Ότι αρβύλα και να πάρεις θα κολυμπάει στη λάσπη το πόδι. Οι Demar είναι πανάλαφρες και φτηνές.Καλησπέρα σε όλους σε χωράφια με λάσπη σε περπάτημα κυνήγια αντί για γαλοτσα που είναι βαριές από 1050 γραμμάρια τι μπορεί να πάρει κάποιος;
Άρβυλα με γκέτες.....Καλησπέρα σε όλους σε χωράφια με λάσπη σε περπάτημα κυνήγια αντί για γαλοτσα που είναι βαριές από 1050 γραμμάρια τι μπορεί να πάρει κάποιος;
Μόνο γαλοτσες demar και σωθηκες.Καλησπέρα σε όλους σε χωράφια με λάσπη σε περπάτημα κυνήγια αντί για γαλοτσα που είναι βαριές
Δεν κάνουν για πολύωρο περπάτημα σε οργώματα και χωράφια , μπορεί να αρπάξεις κανένα διάστρεμμα.Μόνο γαλοτσες demar και σωθηκες.
Εμένα είναι εφαρμοστες, όλοι μέρα περπάτημα ποτέ δεν έχω πάθει κάτι χρόνια τώρα. Για μένα η καλύτερες γαλοτσες ever.Δεν κάνουν για πολύωρο περπάτημα σε οργώματα και χωράφια , μπορεί να αρπάξεις κανένα διάστρεμμα.