Άρβυλα ( Αγορά )

Το εχει δουλεψει πολυ καιρο?Ειναι οντως αδιάβροχο?Η σολα τι λεει την παλευει σε βραχια ή γλιστραει κ μετα απο λιγο αρχιζει να ξεκολλάει?Δν αμφησβητω την αποψη σου απλα με αυτα που διαβαζω για τα grisport εχω φοβηθει κ τα ειχα αποκλεισει να σου πω την αληθεια

Την ίδια άποψη με εσένα είχα και εγώ για τα grisport. Πριν χρόνια είχα παρει ένα ζευγάρι που άρχισε να διαλύεται από το πρώτο κυνήγι. Έφταιγε όμως το γεγονός ότι αυτός που τα πήρα τα είχε στο μαγαζί του πάρα πολλά χρόνια. Τεσπα το συγκεκριμένο είναι για σκληρά εδάφη και δεν έχει πάρει νερό ακόμα μετά από 3 χρόνια.

Την ίδια άποψη με εσένα είχα και εγώ για τα grisport. Πριν χρόνια είχα παρει ένα ζευγάρι που άρχισε να διαλύεται από το πρώτο κυνήγι. Έφταιγε όμως το γεγονός ότι αυτός που τα πήρα τα είχε στο μαγαζί του πάρα πολλά χρόνια. Τεσπα το συγκεκριμένο είναι για σκληρά εδάφη και δεν έχει πάρει νερό ακόμα μετά από 3 χρόνια.
Αν κ πολυ βαρυ θα παω να τα δω

Δηλαδή θα το πρώτιμουσες στην Πέρδικα αυτό φίλε μου?

επειδη εχει την μεβρανη sympatex ειναι καλο ,ολα τα αλλα με την gritex ειναι για πεταμα.3 μοντελα βγαζει με sympatex και ενα με το λαστιχο γυρω γυρω στεγανο και αυτο .

επειδη εχει την μεβρανη sympatex ειναι καλο ,ολα τα αλλα με την gritex ειναι για πεταμα.3 μοντελα βγαζει με sympatex και ενα με το λαστιχο γυρω γυρω στεγανο και αυτο .
Οποτε σε αυτα τα λεφτα τα grisport με sympatex ειναι μονοδρομος!

επειδη εχουν το λαστιχο αυτα γυρω γυρω το waterstop ειναι διαφορετικα ,κοιτα λιγο.
Ναι εχεις δικιο
https://www.skroutz.gr/s/11717905/Grisport-10353-Andrika-Oreivatika-Mpotakia-Adiavrocha-Kafe.html

Βασικά χαρακτηριστικά:
  • Μεμβράνη Sympatex
  • Δέρμα Nabuk
  • Δέσιμο με κορδόνια
  • Σολά Vibram
Tα μποτάκια Grisport 1035
ή

Lytos Paiko Mid ?​

Τα grisport αυτα ειναι με vibram και sympatex ενω τα lytos τιποτα απ τα δυο.Γι αυτα τα grisport κοιταω κ εγω πιο πολυ.Κ για τα 10393 γιατι ειναι κ πιο ελαφρια απο τα αλλα που ειπε ποιο πανω ο sam13 που ειναι στα 800 γραμμάρια.

Πειτε κανενα μποτακι ρε παιδια για μας τους φτωχους.Ψαχνω δυο χρονια κ δν εχω βγαλει ακρη.Μου προτειναν τα aigle skov απο μαγαζι που μιλησα στο τηλ κ δεν θα ειχε κερδος ο ανθρωπος γιατι ηταν πολυ μακρια.Μου ειπε να παω σε μαγαζι για να το δοκιμασω κιολας κ οχι να μου τα στειλει γιατι δν θα με συμφερε αν δεν μου εκαναν.Αλλα εδω δεν διαβαζω κ πολυ καλα λογια.Θα προτιμουσα να ηταν με vibram κ αδιαβροχα γι αυτο κ ψηνομουν για τα aigle γιατι ειναι κ σε νορμαλ τιμη για μενα.Καθε γνωμη δεκτη κ συγνωμη για το κατεβατο
Κοίτα και τα Garsport στο arvila.gr...
Εάν σου ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά τους και η τιμή τους...
Επίσης κοίτα στον megasalapatas ..
Έχει προσφορουλες σε επώνυμα...

Το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό. Aigle προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ. Lytos έχω και είναι πολύ άνετα.
Τα Aigle ακριβά και τίποτα ιδιαίτερο όπως και τα μπουφάν της , ακριβά και ελλιπή ,να πωλείται η επένδυση χώρια.

Τα Aigle ακριβά και τίποτα ιδιαίτερο όπως και τα μπουφάν της , ακριβά και ελλιπή ,να πωλείται η επένδυση χώρια.
Mόνο στις γαλότσες η aigle είναι κορυφή. όλα τα υπόλοιπα της εταιρίας αυτής είναι πολύ υποδεέστερα και υπερτιμημένα παρασυρόμενα απο τη φήμη και την εικόνα που έχουν οι γαλότσες

Back