Άρβυλα ( Αγορά )

Καλημερα στην ομαδα!Μετα απο πολυ καψιμο κατεληξα σ αυτα.Τα garsport βεβαια δεν ξερω αν η αδιάβροχο ποίηση που δινει ειναι παρομοια με sympatex ή goretex κ δεν ξερω αν ειναι τοσο τιμια οσο τα chiruca που λετε.Αν ειναι τα θεωρω καλη επιλογη.Τα φωτα σας για τελευταια φορα το υποσχομαι🤥.Τι ψηφιζεται?
View attachment 82936View attachment 82937View attachment 82938View attachment 82939View attachment 82940
Καλημέρα, ποιο είναι το Budget σου καταρχήν; από ότι βλέπω κοντά στα 150€;

Για τα lytos mulaz fas ox 41 ,τα έχει πάρει κάποιος ; Είναι ίσως τα μόνα με περιφερειακή κάλυψη και στα 150€ περίπου.View attachment 82941
Από τα λίγα καλά της Lytos, βέβαια εγώ με λίγα παραπάνω θα έπαιρνα AIGLE Altavio MID που έχει και Gore-Tex

Καλημερα στην ομαδα!Μετα απο πολυ καψιμο κατεληξα σ αυτα.Τα garsport βεβαια δεν ξερω αν η αδιάβροχο ποίηση που δινει ειναι παρομοια με sympatex ή goretex κ δεν ξερω αν ειναι τοσο τιμια οσο τα chiruca που λετε.Αν ειναι τα θεωρω καλη επιλογη.Τα φωτα σας για τελευταια φορα το υποσχομαι🤥.Τι ψηφιζεται?
View attachment 82936View attachment 82937View attachment 82938View attachment 82939View attachment 82940
Το πρώτο το είχα κάνει δώρο στο γιο μου.

Αποκλείεται να είναι αδιάβροχο.

Νομίζω τότε κόστιζε κάπου στα 50€

Τώρα δεν ξέρω πόσο έχει.

Αντε να πω τα δικα μου , μηπως βοηθηθει καποιος
Εχω αυτα
- https://www.hobbi.gr/mpotakia-meind...MIn-rr1JjrggMVipmDBx0XRwsBEAQYASABEgJBM_D_BwE
Αγορασμενο 2008 , 280 Ε, ξανασολιασμα 2016, 70 Ε
- https://www.skroutz.gr/s/12911152/Lytos-Mpotakia-Kynigiou-Adiavrocha-Argo-Jay-2.html 49 Ε
Κόστος στα 15 χρόνια : 280+70+49 =399. Ανα ετος 399/15 =26
Φαινεται οτι θα παω ετσι αλλα 5 χρονια . Οποτε 399/20 = 19 Ε το χρόνο για άρβυλα.

Από τα λίγα καλά της Lytos, βέβαια εγώ με λίγα παραπάνω θα έπαιρνα AIGLE Altavio MID που έχει και Gore-Tex
Εγώ με 50+ - θα έπαιρνα τα Fitwell Ghibli η Marte ιδίως την μαύρη Παρασκευή που πέρασε, τώρα αν δεν βιάζομαι στις εκπτώσεις η στην έκθεση που συνήθως είναι ο αντιπρόσωπος και μπορείς να τα δοκιμάσεις.

Αντε να πω τα δικα μου , μηπως βοηθηθει καποιος
Εχω αυτα
- https://www.hobbi.gr/mpotakia-meind...MIn-rr1JjrggMVipmDBx0XRwsBEAQYASABEgJBM_D_BwE
Αγορασμενο 2008 , 280 Ε, ξανασολιασμα 2016, 70 Ε
- https://www.skroutz.gr/s/12911152/Lytos-Mpotakia-Kynigiou-Adiavrocha-Argo-Jay-2.html 49 Ε
Κόστος στα 15 χρόνια : 280+70+49 =399. Ανα ετος 399/15 =26
Φαινεται οτι θα παω ετσι αλλα 5 χρονια . Οποτε 399/20 = 19 Ε το χρόνο για άρβυλα.
Έτσι είναι όταν υπάρχει καλό υπόβαθρο και τα φροντίζεις αξίζουν να τα ξανά σολιασεις, όμως παράακριβηναν.

Εγώ με 50+ - θα έπαιρνα τα Fitwell Ghibli η Marte ιδίως την μαύρη Παρασκευή που πέρασε, τώρα αν δεν βιάζομαι στις εκπτώσεις η στην έκθεση που συνήθως είναι ο αντιπρόσωπος και μπορείς να τα δοκιμάσεις.
Τα marte τα βρισκω 170€ βεβαια μου ειπαν οτι ειναι άκαμπτο

Τι πάει να πει άκαμπτο δεν είναι αθλητικό παπούτσι , πρέπει να προστατεύει το πόδι ,τον αστράγαλο όχι να διπλώνει με το παραμικρό .
Θα διαφωνήσω το ότι είναι άκαμπτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρει ένα κούτσουρο που δεν σπάει. Το ίδιο ισχύει σε όλες τις εταιρείες, πάρε παράδειγμα Crispi Track με Crispi Futura ή Valdres η μέρα με την νύχτα, το Track είναι λες και κουβαλάς κούτσουρο στο πόδι, ναι οκ προστατεύει το πόδι κλπ, αλλά όλα τα "σωστά" το κάνουν. Επίσης στα μείον ότι το μοντέλο αυτό που είδες δεν έχει καν Gore-Tex

Για μένα μην πάρεις κάτι αν πρώτα δεν το βάλεις στο πόδι σου να δεις πως κάθεται

Θα διαφωνήσω το ότι είναι άκαμπτο δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρει ένα κούτσουρο που δεν σπάει. Το ίδιο ισχύει σε όλες τις εταιρείες, πάρε παράδειγμα Crispi Track με Crispi Futura ή Valdres η μέρα με την νύχτα, το Track είναι λες και κουβαλάς κούτσουρο στο πόδι, ναι οκ προστατεύει το πόδι κλπ, αλλά όλα τα "σωστά" το κάνουν. Επίσης στα μείον ότι το μοντέλο αυτό που είδες δεν έχει καν Gore-Tex

Για μένα μην πάρεις κάτι αν πρώτα δεν το βάλεις στο πόδι σου να δεις πως κάθεται
Συμφωνώ το καλύτερο είναι να πας σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσεις διάφορα.Δυστυχως όταν περιορίζεται οικονομικά θα κάνεις υποχωρήσεις ,αν όχι όποιος θέλει ας δοκιμάσει το lowa Tibet να δεί τι πάει να πει υποστήριξη και προστασία στο πόδι.

Συμφωνω οτι θελει δοκιμη γτ απ οτι διαβαζω ειναι κ βαρυ το συγκεκριμένο.Απ την αλλη ειδα οτι δν εχει goretex αλλα διαβαζω απο εδω τουλαχιστον τα παιδια που το εχουν δν ειχαν προβληματα

Για τα lytos mulaz fas ox 41 ,τα έχει πάρει κάποιος ; Είναι ίσως τα μόνα με περιφερειακή κάλυψη και στα 150€ περίπου.View attachment 82941
Παραλίγο να τα πάρω εγώ αλλά δεν τα ένιωσα καλά στο πόδι μου
Πάντως μου άφησαν την εντύπωση ότι αντέχει ταλαιπωρία και είναι και σε προσιτή τιμή

Συμφωνω οτι θελει δοκιμη γτ απ οτι διαβαζω ειναι κ βαρυ το συγκεκριμένο.Απ την αλλη ειδα οτι δν εχει goretex αλλα διαβαζω απο εδω τουλαχιστον τα παιδια που το εχουν δν ειχαν προβληματα
Τα μποτάκια που έχουν κάλυψη είναι βαρύτερα ,τα lowa tibet τα έχω κοντά 15 χρόνια με μια αλλαγή σόλας και κάλυψης τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει σε περπατητα κυνηγάω μόνο τσίχλα και σε όλα τα τερέν και έχουν κάνει μόνο λίγα σκασιματακια εκεί πού διπλώνει ,δεν έχουν βάλει ποτέ νερό.Τα vakuum τα έχω 7-8 χρόνια τα έχω φορέσει καμιά 20 φορές και έχω κάνει αλλαγή σόλας επειδή δεν τα φόραγα ,δεν τα έχω συμπαθήσει.Περασμα με λίπος αγριόχοιρου και IMG_20231130_182806.jpgIMG_20231130_182828.jpgIMG_20231130_183157.jpgδεν τα περνάει τίποτα .45 νούμερο.

Last edited:
Back