Πρέπει να είναι 620 το lomer και 730 τα marte
Τα fitwell πάντως έχουν αίσθηση ότι είναι πολύ ελαφρύτερα από όσο είναι πραγματικά
Πρέπει να είναι 620 το lomer και 730 τα marte
Άμα το εργαλείο έχει καλό ζύγισμα...Τα fitwell πάντως έχουν αίσθηση ότι είναι πολύ ελαφρύτερα από όσο είναι πραγματικά
Μπόρεσες να μάθεις ημερομηνία παραγωγής και για τα δύο;Τελικα η αποφαση βγηκε παρηγγειλα το lomer bormio στα 160€.Για να προλαβω απεκλεισα τα marte λογο βαρους.
Σας παρακαλώ πολύ όλους...Είσαι σίγουρος ότι το lomer είναι ποιο ελαφρύ? Δεν είναι βαριά τα marte
Μην κάνεις την μαλάκια αγόρι μου!Εχετε σκοπο να με κανετε να ακυρωσω παραγγελια να παρω τα marte
Δωσε μου τα φωτα σου δασκαλε γιατι αυτοι εδω οι αλητες με εχουν τρελανει.Μην κάνεις την μαλάκια αγόρι μου!
Όπως το πάς σε βλέπω στο τέλος να μένεις ξυπόλητοςΕχετε σκοπο να με κανετε να ακυρωσω παραγγελια να παρω τα marte
Στα έδωσα στο πρώτο μου post αλλά δεν εισακούστηκε.Δωσε μου τα φωτα σου δασκαλε γιατι αυτοι εδω οι αλητες με εχουν τρελανει.
Για το μν κανω καμια μαλακια εννοεις ή για τα asolo που ειχες πει πριν κατι μερες?Στα έδωσα στο πρώτο μου post αλλά δεν εισακούστηκε.
Τα meindl ηρθαν 165 πολύ καλή τιμή ελαφρια αλλά βλέπω πολυ κόλλα και μαλον άλλη γραμμή ενώ βάζω 9 1/2 αυτά μ φαινονται μεγαλα...
Μεγειά και καλοφόρεταΤα meindl ηρθαν 165 πολύ καλή τιμή ελαφρια αλλά βλέπω πολυ κόλλα και μαλον άλλη γραμμή ενώ βάζω 9 1/2 αυτά μ φαινονται μεγαλα...
Καλοφορετα!Τα meindl ηρθαν 165 πολύ καλή τιμή ελαφρια αλλά βλέπω πολυ κόλλα και μαλον άλλη γραμμή ενώ βάζω 9 1/2 αυτά μ φαινονται μεγαλα...
τα θελει ο λοκος σου μου φαινεται.Δεύτερο τεστ ντραιβ σήμερα για τα fitwell ghibli με ψιλοβροχο και ομίχλη το πρωί. Όλα μούσκεμα και υγρασία φουλ. Με λίγα λόγια το αρβυλο τα σπάει..... άνετο δεν με κούρασε καθόλου και βράχος όπου χρειάστηκε.
το lowa που το ειχα ηταν τρομερο ,πολυ ελαφρυ και καλο πατημα και αδιαβροχο.Η γνώμη σας για αυτά τα μποτάκια lowa renegade vs scarpa terra
Θα φορεθούν ποιο πολύ για αγροτικές δουλειές.