Άρβυλα ( Αγορά )

Γνώμη μου, από αυτά που ακούω και από αυτό που βλέπω...
Τα αρβυλα θα σου βγούνε από πολύ καλά έως πάρα πολύ καλά...
Φίλος που έχει το garsport με την προστασία μπροστά στα δάχτυλα, είναι ενθουσιασμένος...
Δεν θυμάμαι το όνομα του μοντέλου..
Το ψάχνω και επανέρχομαι Δημήτριος..

Γνώμη μου, από αυτά που ακούω και από αυτό που βλέπω...
Τα αρβυλα θα σου βγούνε από πολύ καλά έως πάρα πολύ καλά...
Φίλος που έχει το garsport με την προστασία μπροστά στα δάχτυλα, είναι ενθουσιασμένος...
Δεν θυμάμαι το όνομα του μοντέλου..
Το ψάχνω και επανέρχομαι Δημήτριος..
Ευχαριστούμε Δημήτρη.

Ειναι αδιαβροχα αυτα?
Ρίξε και μια ματιά στο vk action....
Έχει κάνα δυο ζευγάρια σε προσφορά...
Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά κοίτα...
Πάντως αν μπορούσες να πάρεις τα marte, τα οποία τα βρήκες στα 170€,θα είχες ξενοιασει από αρβυλα για πολλά χρόνια...
Κάποιες σελίδες πίσω, έχω ανεβάσει φωτογραφίες των δικών μου μετά από 7 χρονια...

Ρίξε και μια ματιά στο vk action....
Έχει κάνα δυο ζευγάρια σε προσφορά...
Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά κοίτα...
Πάντως αν μπορούσες να πάρεις τα marte, τα οποία τα βρήκες στα 170€,θα είχες ξενοιασει από αρβυλα για πολλά χρόνια...
Κάποιες σελίδες πίσω, έχω ανεβάσει φωτογραφίες των δικών μου μετά από 7 χρονια...
Η μεμβρανη αυτη που εχουν τα garsport τα κανει οντως διαβροχα ή δεν κανει τπτ?

Ναι, τα κάνει αδιαβροχα...
Τρίτος χρόνος που τα έχει ο φίλος στο Καρπενήσι, χωρίς πρόβλημα...
Ειναι πιο τιμια τα garsport απο τα grisport αν κ σε αυτο το μαγαζι που μιλησα επειδη αλλαζει κ σολες λεει ειναι τα ιδια.Επισης μου δινει τα lomer τα bormio στα 160€ και τα beretta τα chobe gtx sierra στα 155.Αυτα τι λενε?Βεβαια φευγω παλι απο το μπατζετ

Ειναι πιο τιμια τα garsport απο τα grisport αν κ σε αυτο το μαγαζι που μιλησα επειδη αλλαζει κ σολες λεει ειναι τα ιδια.Επισης μου δινει τα lomer τα bormio στα 160€ και τα beretta τα chobe gtx sierra στα 155.Αυτα τι λενε?Βεβαια φευγω παλι απο το μπατζετ
Ε, αφού κοιτάς αρβυλα στα 155€ και στα 160€, δωστο το ρημάδι το 10ρικο και πάρε τα marte να τελειώνεις μια και καλή...
Η, αν ξεφεύγεις οικονομικά, κάνε λίγο υπομονή 1 μήνα μέχρι να βρεθεί το χρηματικό υπόλοιπο και πάρε κάτι δυνατό...
ΥΓ. Ούτε πωλητης στην fitwell να ήμουνα...

Ωραία τα lomer ότι πάρεις να είναι φρέσκα.

Ε, αφού κοιτάς αρβυλα στα 155€ και στα 160€, δωστο το ρημάδι το 10ρικο και πάρε τα marte να τελειώνεις μια και καλή...
Η, αν ξεφεύγεις οικονομικά, κάνε λίγο υπομονή 1 μήνα μέχρι να βρεθεί το χρηματικό υπόλοιπο και πάρε κάτι δυνατό...
ΥΓ. Ούτε πωλητης στην fitwell να ήμουνα...
Το θεμα ειναι οτι τα lytos παρεδωσαν πνευμα.Κ αυτα τα γαμωτελη ποιος θα τα πληρωσει?Χαχαχαχαχ

Back