Άρβυλα ( Αγορά )

Καλοφόρετα και καλά κυνήγια!
Δεν έχω αγοράσει ποτέ από το συγκεκριμένο κατάστημα. Στο παρελθόν είχα κάνει αγορά επωνύμων άρβυλων σε "ελκυστική τιμή ". Πολλές φορές βάζουν προσφορές σε παλαιά παπούτσια /lot/ όπου η ζωή της σόλας είναι κοντά στην αρχή του πολυμερισμού,μετά από μικρή χρήση ξεκολλούν,όπως επίσης η μεμβρανη goretex με το πέρας των ετών και την λάθος αποθηκεύσει χάνει τις ιδιότητες. Εκ των υστέρων το έψαξε περαιτέρω αφού ξεκόλλησαν .

Ενημερωτικά και μόνον στο αναφέρω, να το εχεις υποψην σου γιατί είμαι παθών. Μακάρι στην δική σου περίπτωση να μην ισχύει .

Τα εχω από τον Δεκ.'19..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Άρβυλα-Αγορά.170/page-95

Πολυ ευχαριστημένος..
Δεν έχουν παρουσιάσει φθορά έως τώρα αν εξαιρέσουμε κατι επιφανειακες γρατζουνιές (άνευ σημασίας) απο τα πυκνά κ τα βάτα κ δεν φοριούνται μόνο στο κυνήγι αλλά κ σε εξωτερικές εργασίες...
1-2 φορές τον χρόνο πέρασμα με λίπος φώκιας...
Στο ν44 έχουν βάρος 700γρ αυτό για όσους ψάχνουν για κάτι πιο ελαφρύ....

Last edited:
Για πείτε ρε παιδιά...
Το πιο ΕΛΑΦΡΥ και ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ αρβυλο που έχετε δοκιμάσει η γνωρίζεται σίγουρα ότι έχει ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ.
Για περπάτημα σε χώμα,όχι βράχια.
Πραγματικά αδιάβροχο άρβυλο,δεν υπάρχει.Είναι κάποια,που αντέχουν παραπάνω.
Πάρε μια καλή γκέτα και είσαι μια χαρά.
Αλλιώς,πας σε γαλότσες Aigle parcours.

Πραγματικά αδιάβροχο άρβυλο,δεν υπάρχει.Είναι κάποια,που αντέχουν παραπάνω.
Πάρε μια καλή γκέτα και είσαι μια χαρά.
Αλλιώς,πας σε γαλότσες Aigle parcours.
Τις έχω...
Λόγω σακχάρου,έχω θέμα με κράμπες και δεν ενδείκνυνται οι γαλοτσες.😕

Για πείτε ρε παιδιά...
Το πιο ΕΛΑΦΡΥ και ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ αρβυλο που έχετε δοκιμάσει η γνωρίζεται σίγουρα ότι έχει ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ.
Για περπάτημα σε χώμα,όχι βράχια.
Για την χρήση που θες εξαιρετικά είναι και τα Lapponia της Crispi, ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις

20240116_132324.jpg

Αυτά τα σαλομον έχω 7 χρόνια

Πραγματικά αδιαβρωχα μόνη συντήρηση σπρέι 3 φορές σύνολο

Βέβαια δεν κάνουν για τα κυνήγια μου είναι πολύ μαλακα και ελαφριά σαν αθλητικά και ζεστά είναι ότι πρέπει για καρτέρι

Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση ούτε σε ένα σημείο δεν έχει χαλάσει η κόλληση έστω από την πολυκαιρια και ας μην τα φοράω πολύ

Δεν θυμάμαι το μοντέλο κάτι με snow ήταν

Back