Πολύ όμορφα, σε αυτή την κατηγορία ίσως έπαιρνα τα Terrex Swift R3 της Adidas που τα έβγαλε στα 90€(από 180€)
https://www.adidas.gr/terrex-swift-r3-mid-gore-tex-hiking-shoes/IF7712.html
Πολύ όμορφα, σε αυτή την κατηγορία ίσως έπαιρνα τα Terrex Swift R3 της Adidas που τα έβγαλε στα 90€(από 180€)
Ένα παρόμοιο πηρα το skychaser πολύ ωραία παπούτσια και καλή τιμήΠολύ όμορφα, σε αυτή την κατηγορία ίσως έπαιρνα τα Terrex Swift R3 της Adidas που τα έβγαλε στα 90€(από 180€)
https://www.adidas.gr/terrex-swift-r3-mid-gore-tex-hiking-shoes/IF7712.html
Καλοριζικα κ καλοφορετα Γιάννη!
Ευχαριστώ!Γιάννη καλοφορετα και με όμορφες διαδρομές.
Ή καρτερισιες κυνηγετικές εξορμήσεις.
Τασαρα, μία που το αποφάσισα και μια που πετάχτηκα και τα τσίμπησα!Καλοριζικα κ καλοφορετα Γιάννη!
Αλλά ποτε προλαβες κ τα πηρες???
Θα μου πεις όταν γράφεις χλμ στα περπατητά.......
Πήγες κ ήρθες σε χρόνο ρεκόρ...
Κεντέρης......
Καλοφορετα.για τσιχλακια ειναι μια χαρα πιστευω
Κάνεις λάθος για τα αδιάβροχα άρβυλα..... ή δεν έχεις φορέσει τα σωστά......γαλοτσα και πέρδικα ή μπεκάτσα σε πουρνάρια και μέρη με κλίσεις είναι σίγουρο διάστρεμμα και τραυματισμός.....Πραγματικά αδιάβροχο άρβυλο,δεν υπάρχει.Είναι κάποια,που αντέχουν παραπάνω.
Πάρε μια καλή γκέτα και είσαι μια χαρά.
Αλλιώς,πας σε γαλότσες Aigle parcours.
Ποιός μίλησε για Πέρδικα και μπεκάτσα;Κάνεις λάθος για τα αδιάβροχα άρβυλα..... ή δεν έχεις φορέσει τα σωστά......γαλοτσα και πέρδικα ή μπεκάτσα σε πουρνάρια και μέρη με κλίσεις είναι σίγουρο διάστρεμμα και τραυματισμός.....
Τα άρβυλα που φοράς έχουν μεμβράνη gore tex και δεν τρέχει νερό από τα μπατζακια του παντελονιού και παρόλα αυτά πήραν νερό; Σε ρωτάω επειδή εγώ από το 2000 μέχρι σήμερα όσα άρβυλα πήρα με gore tex δεν έχουν πάρει ούτε σταγόνα..... και κυνηγάω μέρη με υγρασία και με κάθε καιρό.... υγρασία, βροχή, χιόνι κτλ....Ποιός μίλησε για Πέρδικα και μπεκάτσα;
Έχω αλλάξει, πάνω από δέκα-δεκαπέντε, μάρκες, άρβυλα.Πλήρως αδιάβροχο,δεν είναι κανένα.
Τα πιο ανθεκτικά στο νερό,ήταν κάτι Scarpa και ένα Columbia που έχει καταργηθεί πια.
Μιλάω,για
καταρρακτώδη βροχή,όχι ψιλόβροχο.Αυτό, το αντέχουν,τα περισσότερα.
Επειδή,κινούμαι κυρίως, με μηχανή,περνάνε τεστ στη βροχή,όλα.
Ναι.Κι όχι μόνο gore tex και άλλες μεμβράνες.Τα άρβυλα που φοράς έχουν μεμβράνη gore tex και δεν τρέχει νερό από τα μπατζακια του παντελονιού και παρόλα αυτά πήραν νερό; Σε ρωτάω επειδή εγώ από το 2000 μέχρι σήμερα όσα άρβυλα πήρα με gore tex δεν έχουν πάρει ούτε σταγόνα..... και κυνηγάω μέρη με υγρασία και με κάθε καιρό.... υγρασία, βροχή, χιόνι κτλ....
Κάτι κάνεις λάθος..... ένα παπούτσι που περπατάς 6-7 ώρες στο χιόνι και δεν παίρνει νερό δεν μπορεί να πάρει σε καταιγίδα παρά μόνο από το πάνω μέρος.....αν το παντελόνι δεν είναι αδιάβροχο τότε σίγουρα πήρε νερό από πάνω.Ναι.Κι όχι μόνο gore tex και άλλες μεμβράνες.
Κάποια πήραν από τη γλώσσα,κάποια από μπροστά..Τα Aku super alp που πήρα πρόπερσι,έβαλαν νερό,στην πρώτη βόλτα.
Το ξαναλέω,μιλάω,για καταιγίδα.
Το λάθος είναι,ότι οδηγάω,στη βροχή!Κάτι κάνεις λάθος..... ένα παπούτσι που περπατάς 6-7 ώρες στο χιόνι και δεν παίρνει νερό δεν μπορεί να πάρει σε καταιγίδα παρά μόνο από το πάνω μέρος.....αν το παντελόνι δεν είναι αδιάβροχο τότε σίγουρα πήρε νερό από πάνω.
Το λάθος είναι ο εξοπλισμός σου....αν η μοτοσικλέτα είναι το εργαλείο μετακίνησης σου θα επενδύσεις σε εξοπλισμό....Το λάθος είναι,ότι οδηγάω,στη βροχή!
Ρε τι έπαθα ο άνθρωπος.Το λάθος είναι ο εξοπλισμός σου....αν η μοτοσικλέτα είναι το εργαλείο μετακίνησης σου θα επενδύσεις σε εξοπλισμό....
Δεν λέει κάτι παράξενο, εμένα μου φαίνεται παράξενο αυτό που λές, φορά γκετες στο μηχανάκι και αδιάβροχο αρβύλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει νερό, ειδικά με καθαρά ορειβατικά παπούτσια. Για μένα το παπούτσι δεν το καταλαβαίνεις στην βροχή, η βροχή είναι το Πιο εύκολο. Κάτι όντως δεν κάνεις καλά.Ρε τι έπαθα ο άνθρωπος.
Να ξανακάτσω στο θρανίο...
Βρε λες να τα τρυπάει κατά λάθος?Δεν λέει κάτι παράξενο, εμένα μου φαίνεται παράξενο αυτό που λές, φορά γκετες στο μηχανάκι και αδιάβροχο αρβύλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει νερό, ειδικά με καθαρά ορειβατικά παπούτσια. Για μένα το παπούτσι δεν το καταλαβαίνεις στην βροχή, η βροχή είναι το Πιο εύκολο. Κάτι όντως δεν κάνεις καλά.