Άρβυλα ( Αγορά )

Ναι,φίλε μου.
Δεν χρησιμοποιείς μποτες αδιαβροχες για μοτο ειναι πολυ υδροαποθοτικες με συνδιασμο με παντελονι για βροχη
σε σχεση με μποτακια αδιαβροχα( gore tex ) που εχουν οριο σε ογκο νερου

Επειδή πρέπει να γράφουμε και για τα καλά όπως είχα γράψει είχα αγοράσει ένα ζευγάρι meindl jersey από e papoutsia μετά από 3 4 φορές ξεκολησαν μπροστά έστειλα μειλ μ απάντησαν ζήτησαν φωτο κτλ τα έστειλα πισω με δωρεάν μεταφορικα ακολουθώντας τις οδηγίες τους και σε 5 μέρες μου επεστρεψαν ολόκληρο το ποσό και τα μεταφορικά παρακαλώ αυτό και ειναι εγγύηση!

Attachments

• 20240102_102642.jpg
    20240102_102642.jpg
    351,7 KB · Προβολές: 71
  • 20240102_102704.jpg
    20240102_102704.jpg
    426,8 KB · Προβολές: 71
Επειδή πρέπει να γράφουμε και για τα καλά όπως είχα γράψει είχα αγοράσει ένα ζευγάρι meindl jersey από e papoutsia μετά από 3 4 φορές ξεκολησαν μπροστά έστειλα μειλ μ απάντησαν ζήτησαν φωτο κτλ τα έστειλα πισω με δωρεάν μεταφορικα ακολουθώντας τις οδηγίες τους και σε 5 μέρες μου επεστρεψαν ολόκληρο το ποσό και τα μεταφορικά παρακαλώ αυτό και ειναι εγγύηση!
Παναγιώτη πραγματικά χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια σου με τα άρβυλα, γιατί αισθανόμουν εν μέρει συνυπεύθυνος που στα προξένεψα

Παναγιώτη πραγματικά χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια σου με τα άρβυλα, γιατί αισθανόμουν εν μέρει συνυπεύθυνος που στα προξένεψα
Τι είναι αυτά πμλες φιλε μαρεσαν ήταν και καλή η τιμή και τα πήρα,και ήταν και ελαφριά τα άτιμα αλλά τα κοψα από την αρχή ότι θα πουν γρήγορα τον "αποστολο"
Πάντως ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια κάλυψη με άμεση επιστροφή χρημάτων και μαλιστα με απρόσωπης συναλλαγή

Παλι καλα που να ξέρουν ότι σβαρνιζεις τα πόδια σου 😂😂😂😂

Πάντως ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια κάλυψη με άμεση επιστροφή χρημάτων και μαλιστα με απρόσωπης συναλλαγή
Αν ειναι εξυπνος ο επιχειρηματιας ετσι πρεπει να κανει.
Εχασε το κερδος απο ενα ζευγαρι παππουτσια και τα μεταφορικα , αλλα κερδισε απο τις μελλοντικες πολλαπλασιες πωλησεις .
Αυτα να τα βλεπουν οι εδω μαγαζατορες.
Θυμηθηκα τωρα ενα ζευγαρι aigle parcours που ειχα παρει απο μεγαλο κυνηγομαγαζο και ρυτιδιασαν γρηγορα γιατι προφανως ηταν χρονια εκτεθιμενες στη βιτρινα.
Και οταν τους τις πηγα η απαντηση ηταν οτι χαλασαν γιατι δεν τις εκανα συντηρηση!

View attachment 84862
Σε αυτό το σημείο νιώθω νιώθω το σφίξιμο......
Επανέρχομαι όσο αφορά τα Gasport που είχα πει ότι με χτύπαγαν στο σημείο τις φώτο....
Χαλάρωσα λίγο τα κορδόνια χαμηλά και τα φόρεσα με λίγο ποιο λεπτή ορειβατική κάλτσα ποιοτική όμως.,....μια χαρά.....στο ολοήμερο τής Κυριακής τα περπάτησα 8 ώρες χωρίς καμία ενόχληση.......άρα κέρδισαν πάλι την εμπιστοσύνη μου...

Εδώ ένα εργασίας όπου όμοιο του σε άνεση δεν έχω ξαναβάλει.

Έτσι το αγόρασα χτες για δεύτερη φορά.
Το πρώτο μου έβγαλε δύο διάβολο σεζόν.

Όποιος θέλει ένα άνετο υποδήμα στη δουλειά του θα με θυμηθει.

Η αίσθηση που δινει είναι πραγματικά σαν να πατάς σε ένα ωραίο χαλί.

Δεν θα το ανεβαζα αν δεν ήμουν σίγουρος ότι όποιος το πάρει θα το ευχαριστηθεί.

Έχω δύο ζευγάρια καινούργια από αυτά που μας παρέχει η εταιρία αλλά μπροστά σε αυτό που πήρα δεν μπαίνουν ούτε για αστείο.
IMG_20240124_141806.jpg

Εδώ ένα εργασίας όπου όμοιο του σε άνεση δεν έχω ξαναβάλει.

Έτσι το αγόρασα χτες για δεύτερη φορά.
Το πρώτο μου έβγαλε δύο διάβολο σεζόν.

Όποιος θέλει ένα άνετο υποδήμα στη δουλειά του θα με θυμηθει.

Η αίσθηση που δινει είναι πραγματικά σαν να πατάς σε ένα ωραίο χαλί.

Δεν θα το ανεβαζα αν δεν ήμουν σίγουρος ότι όποιος το πάρει θα το ευχαριστηθεί.

Έχω δύο ζευγάρια καινούργια από αυτά που μας παρέχει η εταιρία αλλά μπροστά σε αυτό που πήρα δεν μπαίνουν ούτε για αστείο.
View attachment 85172

Βάλε και κάνα λινκ να το τσεκάρουμε

Βάλε και κάνα λινκ να το τσεκάρουμε
Βεβαίως φίλε !

Πρόσεξε δε δίνω εγγύηση στην αντοχή ας πούμε.

Η εμφάνιση είναι ανάλογα τα γούστα του καθενός οπότε άλλο θέμα.

Αλλά στην άνεση και στη λειτουργία του στη δουλειά το αρβυλακι αυτό δεν υπάρχει.
Είναι τόσο άνετο και ευλυγιστο...αποροφαει τόσο καλά τους κραδασμούς κτλ... λυγίζει τόσο εύκολα όταν χρειάζεται που σου δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράς κάτι και απλώς πατάς επάνω σε ένα ωραίο χαλί.

Όποιος το πάρει για να το φοράει στη δουλειά του καθημερινά θα σώσει τα πόδια του.
Το υπογράφω.

https://dagiopoulos.gr/products/bas...tHu61jdurhgXhQ_JKFxdrppUGNFSvzTYaAuPsEALw_wcB

Καλησπέρα σας.
Έχετε άποψη για το παρακάτω Solomon; είναι για λογαριασμου φίλου. Προορίζεται για κυνήγι μπεκάτσας σε δάσος και βάτα και ελάχιστα σε πέτρα. Θέλει ένα ελαφρύ και όσο γίνεται ανθεκτικό αρβυλο.
Screenshot_2024-02-08-13-13-52-486_com.android.chrome.jpg

Καλησπέρα σας.
Έχετε άποψη για το παρακάτω Solomon; είναι για λογαριασμου φίλου. Προορίζεται για κυνήγι μπεκάτσας σε δάσος και βάτα και ελάχιστα σε πέτρα. Θέλει ένα ελαφρύ και όσο γίνεται ανθεκτικό αρβυλο.
View attachment 85735
Με κλειστά τα μάτια να τα πάρει.

Ενα ζευγος quest που ειχα παρει το εδωσα στον μπαρμπα μου να τα φοραει στα χωράφια.
Τα ειχα φορεσει σε χιονισμενο και μουλιασαν. Δεν θυμαμαι μοντελο, 200 ευρώ τα ειχα πάρει το 16 από τερα μαρε αν το λέω καλά, στον Πειραιά. Πολύ μαλακό και ελαφρύ, ωστόσο δεν φαινόταν να αντέχει σε κακουχιες

Καλησπέρα σας.
View attachment 85735
Γενικά είναι πολύ ελαφριά και καλά μποτακια, υστερούν στην γλώσσα που μπορεί να βάλουν νερό....το συγκεκριμένο βλέπω ότι έχει κάτι σαν προστατευτικο

Back