Ευχαριστώ!
Για καρτερια έχω άρβυλα(grispi,aigle).
Στην κατάσταση που είναι οι γαμπες μου τώρα είναι βάσανο,λόγω βάρους!
Περπατητο έκανα με γαλοτσες(parkour)πλην όμως κι αυτές μου προκαλούσαν κράμπες και αφορητους πονους-μυικους σπασμούς.
Αυτά είναι...View attachment 84814
Αυτά τα σαλομον έχω 7 χρόνια
Πραγματικά αδιαβρωχα μόνη συντήρηση σπρέι 3 φορές σύνολο
Βέβαια δεν κάνουν για τα κυνήγια μου είναι πολύ μαλακα και ελαφριά σαν αθλητικά και ζεστά είναι ότι πρέπει για καρτέρι
Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση ούτε σε ένα σημείο δεν έχει χαλάσει η κόλληση έστω από την πολυκαιρια και ας μην τα φοράω πολύ
Δεν θυμάμαι το μοντέλο κάτι με snow ήταν
Καλημερα γεροντα και Σταματη
Τα χτυπάω αυτά!
ενα smoothi με ομπρλελιτσα.Για τις κράμπες ότι καλύτερο, νερό φουλ και μπανάνες!
Γεροντα πάρε ένα μήνα άδεια από 15 Σεπτέμβρη να ξανανιώσεις όλο το πρωί κυνήγι μετά καλαμαράκια και μπικινια στην παραλία να πάνε οι κράμπες περίπατοΤα χτυπάω αυτά!
Ετσι ετσι!Γεροντα πάρε ένα μήνα άδεια από 15 Σεπτέμβρη να ξανανιώσεις όλο το πρωί κυνήγι μετά καλαμαράκια και μπικινια στην παραλία να πάνε οι κράμπες περίπατο
Crispi LaponiaΓια πείτε ρε παιδιά...
Το πιο ΕΛΑΦΡΥ και ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ αρβυλο που έχετε δοκιμάσει η γνωρίζεται σίγουρα ότι έχει ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ.
Για περπάτημα σε χώμα,όχι βράχια.
Έχουνε πολύ κάτω τα κορδόνια, τιγκαρε το χαρτιά μέσα να φουσκώσει και άστο μια βδομάδα.View attachment 84862
Σε αυτό το σημείο νιώθω νιώθω το σφίξιμο......
Θα το δοκιμάσω όπως λες και θα χαλαρώσω λίγο τα κορδόνια μπροστά επίσης..... είναι κρίμα γιατί είναι πραγματικά αδιάβροχο μέχρι τώρα......Έχουνε πολύ κάτω τα κορδόνια, τιγκαρε το χαρτιά μέσα να φουσκώσει και άστο μια βδομάδα.
Θα μεταφερθούν οι κράμπες σε άλλο σημείοΓεροντα πάρε ένα μήνα άδεια από 15 Σεπτέμβρη να ξανανιώσεις όλο το πρωί κυνήγι μετά καλαμαράκια και μπικινια στην παραλία να πάνε οι κράμπες περίπατο
Στα χέρια?Θα μεταφερθούν οι κράμπες σε άλλο σημείο
Τα χτυπάω αυτά!
Το ξέρω,αυτό λέω ότι τα κουμπωνω!Λόγω δουλειάς επειδή έκλεινα 16-17 ώρες κάθε μέρα πάθαινα κράμπες που κρατούσαν 20 λεπτά η μία. Μια καλή μου φίλη φαρμακοποιός τα πρότεινε και από τότε εξαφανίστηκαν οι κράμπες. Μαγνήσιο είναι και δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού.
Κανε διάστασης στην γάμπα δεν είναι ανάγκη να περνεις μαγνήσιο αν δεν έχεις ελειψηΤο ξέρω,αυτό λέω ότι τα κουμπωνω!