Άρβυλα ( Αγορά )

Ευχαριστώ!
Για καρτερια έχω άρβυλα(grispi,aigle).
Στην κατάσταση που είναι οι γαμπες μου τώρα είναι βάσανο,λόγω βάρους!😕
Περπατητο έκανα με γαλοτσες(parkour)πλην όμως κι αυτές μου προκαλούσαν κράμπες και αφορητους πονους-μυικους σπασμούς.

Εδώ είσαι για τις κράμπες αλλά θα τα παίρνεις κάθε μέρα και θα με θυμηθείς

1000400145.jpg

View attachment 84814

Αυτά τα σαλομον έχω 7 χρόνια

Πραγματικά αδιαβρωχα μόνη συντήρηση σπρέι 3 φορές σύνολο

Βέβαια δεν κάνουν για τα κυνήγια μου είναι πολύ μαλακα και ελαφριά σαν αθλητικά και ζεστά είναι ότι πρέπει για καρτέρι

Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση ούτε σε ένα σημείο δεν έχει χαλάσει η κόλληση έστω από την πολυκαιρια και ας μην τα φοράω πολύ

Δεν θυμάμαι το μοντέλο κάτι με snow ήταν
Αυτά είναι...
https://epapoutsia.gr/p/papoutsia-p...-gtx-gore-tex-372812-28-v0-black-asphalt-flea

Αν μπορείς βγάλε μία φωτογραφία το ταμπελακι ...
20240116_132324_1.jpg

Εδώ είσαι για τις κράμπες αλλά θα τα παίρνεις κάθε μέρα και θα με θυμηθείς

View attachment 84835
Καλημερα γεροντα και Σταματη
Θα μιλησεις με τον διαβητολογο σου αρχικα να δωσεις μετρησεις και να του αναφερεις τις κραμπες
Εχεις και θεμα με ουρικο οξυ;
Θα σου πει ο γιατρος εαν εχεις θεμα τι να κανεις και τι να αποφευγεις
Με λιγη προσοχη ολα καλα θα ειναι μαστορα μην στεναχωριεσαι

Γεροντα πάρε ένα μήνα άδεια από 15 Σεπτέμβρη να ξανανιώσεις όλο το πρωί κυνήγι μετά καλαμαράκια και μπικινια στην παραλία να πάνε οι κράμπες περίπατο
Ετσι ετσι!
Να ξαναγυριστουν ρεμεικ οι ταινιες του Σταθη Ψαλτη .love. .big smile.

IMG_20231201_135713.jpg
Λοιπόν αναθεωρω για τα παραπάνω Garspot, είχα γράψει ότι είναι άνετα και και ξεκούραστα..... γιατί δεν τα είχα φορέσει πολλές ώρες όπως σήμερα, πρωί απόγευμα...... νιώθω ένα παράξενο σφηξιμο στο πάνω μέρος του ποδιού πίσω από τα δάκτυλα, στο κουτουπιέ σε πούμε.....η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το lytos και το cmp είναι λίγο παράξενα στο μπροστινό μέρος....... είναι το μοναδικό αλλά κύριο μείον του.....έχω περάσει από πολλή νερό σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο και δεν έμπασε σταγόνα......αλλά με ξενέρωσε αυτό το σφίξιμο......

Έχουνε πολύ κάτω τα κορδόνια, τιγκαρε το χαρτιά μέσα να φουσκώσει και άστο μια βδομάδα.
Θα το δοκιμάσω όπως λες και θα χαλαρώσω λίγο τα κορδόνια μπροστά επίσης..... είναι κρίμα γιατί είναι πραγματικά αδιάβροχο μέχρι τώρα......

Τα χτυπάω αυτά!🙂

Λόγω δουλειάς επειδή έκλεινα 16-17 ώρες κάθε μέρα πάθαινα κράμπες που κρατούσαν 20 λεπτά η μία. Μια καλή μου φίλη φαρμακοποιός τα πρότεινε και από τότε εξαφανίστηκαν οι κράμπες. Μαγνήσιο είναι και δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού.

Λόγω δουλειάς επειδή έκλεινα 16-17 ώρες κάθε μέρα πάθαινα κράμπες που κρατούσαν 20 λεπτά η μία. Μια καλή μου φίλη φαρμακοποιός τα πρότεινε και από τότε εξαφανίστηκαν οι κράμπες. Μαγνήσιο είναι και δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού.
Το ξέρω,αυτό λέω ότι τα κουμπωνω!🙂

Back