Δε τα κατέχω αυτά παντελή δυστυχώς με χρεωστική τα πλήρωσα...φαντάσου η 2η αγορά απεξω είναι η άλλη ήταν οι walkers οι οτοασπιδες αυτές ήρθαν όπως πρέπει για να δούμε τα crispi...Παναγιώτη αν τα πλήρωσες με PayPal δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
Δε τα κατέχω αυτά παντελή δυστυχώς με χρεωστική τα πλήρωσα...φαντάσου η 2η αγορά απεξω είναι η άλλη ήταν οι walkers οι οτοασπιδες αυτές ήρθαν όπως πρέπει για να δούμε τα crispi...Παναγιώτη αν τα πλήρωσες με PayPal δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
κι εμενα πολυ υποπτο μου φανηκε αλλα απο την αλλη δειχνει οτι ειναι το επισημο site της εταιρειας, crispi-grrece.com λεει.Χαζεύοντας να περάσει η ώρα βρήκα αυτό, ισχύουν όντως τόσο μεγάλες εκπτώσεις;View attachment 85886
Ακριβώς αυτό πλασάρουν, και το έχουν φτιάξει για πολλές μάρκες...κι εμενα πολυ υποπτο μου φανηκε αλλα απο την αλλη δειχνει οτι ειναι το επισημο site της εταιρειας, crispi-grrece.com λεει.
Μεγειά!!!!!!!!!!!!Από τη τριτη είχε έρθει το.δεμα το πήρα σήμερα ωραιος ο Ιταλός φαίνονται γνήσια θα σας πω του χρονου πρώτα ο θεος αλλά μαλον άξιζε τ ρίσκο!
View attachment 87316
Όντως ισχύει αυτή η έκπτωση; Έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο site; Δέχονται πληρωμή και με αντικαταβολή.
Όχι καμμία σχέση και στα 50ευρω τα είχε και καλά έκοβε μετά, μόλις τα φορέσεις θα διαλυθούν ούτε 3μηνες δεν θα σου αντέξουν.View attachment 87316
Όντως ισχύει αυτή η έκπτωση; Έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο site; Δέχονται πληρωμή και με αντικαταβολή.
Δεν θα τα αγόραζα αφού δεν τα έχω δει πουθενά αλλού, απλά μου κάνει εντύπωση πως βάζουν τέτοιες εκπτώσεις και καλά,μπαμ κάνει ότι είναι ψέμα.Τωρα όσον αφορά αγορά αρβυλου θα πάρω τα grisport 10242 τα οποία έχω 7 χρόνια και φέτος στο τέλος της σεζόν, για πρώτη φορά, μου έβαλαν υγρασία,μάλλον φθαρθηκε η μεμβράνη,για τα κυνήγια που κάνω εγώ, δηλαδή μόνο καρτέρι είναι άψογα και οικονομικά.Όχι καμμία σχέση και στα 50ευρω τα είχε και καλά έκοβε μετά, μόλις τα φορέσεις θα διαλυθούν ούτε 3μηνες δεν θα σου αντέξουν.
Άμα βρεις σε προσφορά και έχει μεμβράνη gordex προτιμήσεταΨάχνομαι και γω για αρβύλα, θα δω τι παίζει και στην έκθεση από τιμές....και θα αποφασίσω από που και τι
20ε βρε ,εχει η σαγκιοναρα η adidas!!!βρεεεε με 29 ευρω ουτε σαγιοναρα βρησκηςςςς που παςςςς βρε φιλεμουυυυυ
Μόνο Τόμι Χίλφιγκερ εγώ.20ε βρε ,εχει η σαγκιοναρα η adidas!!!
Αν κυνηγάς πέρδικα,χτύπα τα.Γνώμη για τα συγκεκριμένα.. τα βρήκα σε γνωστό μαγαζί 208 και έλεγα να τα τσιμπήσω..View attachment 87496