Καλορίζικα και καλοπάτητα Τέλη!Προχώρησα και εγώ σε αγορά του Aku slope gtx σε μαύρο/γκρί χρώμα και πήρα και δωράκι ένα ζευγάρι κάλτσες πολύ εξυπηρετικό το παιδί που δουλεύει εκεί άλλωστε τον γνωρίζω κιόλας!!!!!!!
View attachment 4574
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα!!!Καλορίζικα και καλοπάτητα Τέλη!
Τα scarpa ειναι δοκιμασμενα δεκαετιες τωρα... γερα μποτακια!Καλημερα !
Τα εχει δοκιμασει καποιος?
https://www.epapoutsia.gr/mpotakia-...mbu-gtx-gore-tex-61060-201-testa-di-moro.html
Καλοφορετα,τα ιδια εχω και γω!Προχώρησα και εγώ σε αγορά του Aku slope gtx σε μαύρο/γκρί χρώμα και πήρα και δωράκι ένα ζευγάρι κάλτσες πολύ εξυπηρετικό το παιδί που δουλεύει εκεί άλλωστε τον γνωρίζω κιόλας!!!!!!!
View attachment 4574
Αρι καλημερα,ακομα περιμενεις τα slope?Γενικα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα κ ειναι κ ψιλοανετα... Εχω παραγγειλει κ τα Slope αλλα δεν εχουν ερθει ακομα να σου ελεγα συγκεκριμενα...
Καλοφόρετα .... Από πού;Προχώρησα και εγώ σε αγορά του Aku slope gtx σε μαύρο/γκρί χρώμα και πήρα και δωράκι ένα ζευγάρι κάλτσες πολύ εξυπηρετικό το παιδί που δουλεύει εκεί άλλωστε τον γνωρίζω κιόλας!!!!!!!
View attachment 4574
Καλοφορετα!!!Προχώρησα και εγώ σε αγορά του Aku slope gtx σε μαύρο/γκρί χρώμα και πήρα και δωράκι ένα ζευγάρι κάλτσες πολύ εξυπηρετικό το παιδί που δουλεύει εκεί άλλωστε τον γνωρίζω κιόλας!!!!!!!
View attachment 4574
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε..Καλοφορετα,τα ιδια εχω και γω!
Απο λαλικο τα πηρες;
Σε ευχαριστώ φίλε μου από τοπικό κατάστημα λίγο τσιμπιμενα αλλά πρέπει να τους στηρίζουμε και αυτούς...Καλοφόρετα .... Από πού;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!Καλοφορετα!!!
Πολυ τσιμπημενα;θες να μας πεις ποσο;Σε ευχαριστώ πολύ φίλε..
Από εδώ από ένα τοπικό κατάστημα στο ακροβουνι Καβάλας...
Σε ευχαριστώ φίλε μου από τοπικό κατάστημα λίγο τσιμπιμενα αλλά πρέπει να τους στηρίζουμε και αυτούς...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!
Από 175 μου τα άφησε 160Πολυ τσιμπημενα;θες να μας πεις ποσο;
Καλορίζικα φίλε μου !Προχώρησα και εγώ σε αγορά του Aku slope gtx σε μαύρο/γκρί χρώμα και πήρα και δωράκι ένα ζευγάρι κάλτσες πολύ εξυπηρετικό το παιδί που δουλεύει εκεί άλλωστε τον γνωρίζω κιόλας!!!!!!!
View attachment 4574
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Γιώργο!!Καλορίζικα φίλε μου !
Κώστα έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την μάρκα πρωτοκουστη και για μένα αλλά; όλα της τα μποτάκια φτιαγμένα Ιταλία σε αντίθεση με ακριβότερα, και φτιάχνει και επαγγελματικα ορειβατικά.Καλημερα !
Τα εχει δοκιμασει καποιος?
https://www.epapoutsia.gr/mpotakia-...mbu-gtx-gore-tex-61060-201-testa-di-moro.html
Τέλη καλοριζικα και καλοφορετα.Προχώρησα και εγώ σε αγορά του Aku slope gtx σε μαύρο/γκρί χρώμα και πήρα και δωράκι ένα ζευγάρι κάλτσες πολύ εξυπηρετικό το παιδί που δουλεύει εκεί άλλωστε τον γνωρίζω κιόλας!!!!!!!
View attachment 4574
Τοσο εχουν σχεδον παντου!Από 175 μου τα άφησε 160
Σε ευχαριστώ φίλε μουΚώστα έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την μάρκα πρωτοκουστη και για μένα αλλά; όλα της τα μποτάκια φτιαγμένα Ιταλία σε αντίθεση με ακριβότερα, και φτιάχνει και επαγγελματικα ορειβατικά.
Τέλη καλοριζικα και καλοφορετα.
Λες γιατί παντού τα βρίσκω κάτω από 150 στο internet.....Τοσο εχουν σχεδον παντου!
Μια χαρα τα πηρες!
καλοπατητα Τέλη θα τα κατά ευχαριστηθείς είναι το μόνο σίγουρο.Προχώρησα και εγώ σε αγορά του Aku slope gtx σε μαύρο/γκρί χρώμα και πήρα και δωράκι ένα ζευγάρι κάλτσες πολύ εξυπηρετικό το παιδί που δουλεύει εκεί άλλωστε τον γνωρίζω κιόλας!!!!!!!
View attachment 4574
Εε ναι!!!Τεσπα με 5-10€ δεν κερδιζεις κατι ιδιαιτερα!
καλα εκανες και τα εδωσες σε τοπικο καταστημα!
Και παλι με γεια σου,καλοφορετα!
Σε ευχαριστώ φιλαράκι!!!καλοπατητα Τέλη θα τα κατά ευχαριστηθείς είναι το μόνο σίγουρο.
Βαγγέλη τα πήρα εχθές, σήμερα τα δοκίμασα λίγο... Μια χαρά, άνετα κ ελαφριά... Περισσότερες εντυπώσεις τις επόμενες μέρες...Αρι καλημερα,ακομα περιμενεις τα slope?