Έκθεση Κυνηγεσία 2023

Εγώ σαν Κυνηγός..... Υποστήριξα με την παρουσία μου την έκθεση γιατί αγαπάω το κυνήγι και το στηρίζω.... Και θα πάω και της άλλες δύο μέρες.... Μπορώ να πωωω με βεβαιότητα ότι ήταν ένα κλικ καλύτερα από Περίση τα περίπτερα πιο μέγαρα.... περισσότερα βέβαια ήταν αυτά του ρουχισμού και αξεσουάρ σε πολύ καλές τιμές...... Όσο αφορά όπλα.... 3α περίπτερα ήταν μόνο... Και για σκυλιά όπως πάντα...
Ευχαριστημένος εγώ....
Τώρα αν δύο τρεις μεγάλες Αντιπροσωπείες δεν ήταν δεν έγινε και κάτι..... αυτή έχουν πλουτίσει, δεν πειράζει ας κάτσουν εκεί που κάθονται
IMG_20230331_193942.jpg

Μόλις γυρίσαμε από την έκθεση γνωριστήκαμε από κοντά με τον Δημήτρη ,τον Νίκωνα και τον Φάνη , κάναμε την βόλτα μας στα περίπτερα , ήπιαμε το καφεδάκι μας και ψωνίσαμε και κάτι ψιλολογια.Για τον Αθηναίο ήταν μια χαρά όπως και πέρσι κι ας λείπανε οι αντιπροσωπείες.Η μάλλινη τραγιασκα από τον Ιορδανογλου όλα τα λεφτά και ο χαλβάς λαδιού!!!IMG_20230401_134915.jpg

Πήγα κι εγώ,πιο πολύ για να δώ κανένα σκυλάκι.
Ελάχιστες συμμετοχές.
Το πιό ωραίο ήταν ένα Αγγλικό Σέττερ,που είχε το τέλειο κεφάλι.
Κατά τ'άλλα ούτε κρύο,ούτε ζέστη.
Τον Πρόεδρο δεν τον είδα,να του τα σούρω.Ούτε και έκανε-θα κάνει, κάποια ομιλία.

Πήγα κι εγώ,πιο πολύ για να δώ κανένα σκυλάκι.
Ελάχιστες συμμετοχές.
Το πιό ωραίο ήταν ένα Αγγλικό Σέττερ,που είχε το τέλειο κεφάλι.
Κατά τ'άλλα ούτε κρύο,ούτε ζέστη.
Τον Πρόεδρο δεν τον είδα,να του τα σούρω.Ούτε και έκανε-θα κάνει, κάποια ομιλία.
Εκεί ήταν τον είδα

Μόλις γυρίσαμε από την έκθεση γνωριστήκαμε από κοντά με τον Δημήτρη ,τον Νίκωνα και τον Φάνη , κάναμε την βόλτα μας στα περίπτερα , ήπιαμε το καφεδάκι μας και ψωνίσαμε και κάτι ψιλολογια.Για τον Αθηναίο ήταν μια χαρά όπως και πέρσι κι ας λείπανε οι αντιπροσωπείες.Η μάλλινη τραγιασκα από τον Ιορδανογλου όλα τα λεφτά και ο χαλβάς λαδιού!!!View attachment 69675
Είναι ιδιαίτερη χαρά, που γνωριστήκαμε από κοντά! Η έκθεση μου άρεσε. Δεν είναι μεγάλη, αλλά είναι ευκαιρία να δεις ενδιαφέροντα πράγματα, να αγοράσεις το κατιτί σου και να περάσεις λίγη ώρα με παλιούς και νέους φίλους! Για όποιον μένει Αττική, πιστεύω θα είναι ένα ευχάριστο 3ωρο μες στο Σαββατοκύριακο.

Είναι ιδιαίτερη χαρά, που γνωριστήκαμε από κοντά! Η έκθεση μου άρεσε. Δεν είναι μεγάλη, αλλά είναι ευκαιρία να δεις ενδιαφέροντα πράγματα, να αγοράσεις το κατιτί σου και να περάσεις λίγη ώρα με παλιούς και νέους φίλους! Για όποιον μένει Αττική, πιστεύω θα είναι ένα ευχάριστο 3ωρο μες στο Σαββατοκύριακο.
Για λίγο δε σας πρόλαβα πριν μια ώρα έφυγα

Και εγώ έλεγα να πεταχτώ μία βόλτα τώρα το μεσημέρι αλλά δυστυχώς κάποια προβλήματα δεν μου το επέτρεψαν Οπότε αν μπορέσω αύριο το πρωί.
Είναι κρίμα να μη δοκιμάσω το χαλβά της έκθεσης. :rolleyes:

Μόλις γυρίσαμε από την έκθεση γνωριστήκαμε από κοντά με τον Δημήτρη ,τον Νίκωνα και τον Φάνη , κάναμε την βόλτα μας στα περίπτερα , ήπιαμε το καφεδάκι μας και ψωνίσαμε και κάτι ψιλολογια.Για τον Αθηναίο ήταν μια χαρά όπως και πέρσι κι ας λείπανε οι αντιπροσωπείες.Η μάλλινη τραγιασκα από τον Ιορδανογλου όλα τα λεφτά και ο χαλβάς λαδιού!!!View attachment 69675
Είναι ιδιαίτερη χαρά, που γνωριστήκαμε από κοντά! Η έκθεση μου άρεσε. Δεν είναι μεγάλη, αλλά είναι ευκαιρία να δεις ενδιαφέροντα πράγματα, να αγοράσεις το κατιτί σου και να περάσεις λίγη ώρα με
παλιούς και νέους φίλους! Για όποιον μένει Αττική, πιστεύω θα είναι ένα ευχάριστο 3ωρο μες στο Σαββατοκύριακο.

Ήταν όντος μια έκθεση χωρίς τα μεγάλα ονόματα του χώρου, ούτε από όπλα ούτε στα φυσίγγια, αλλά σίγουρα ήταν μια χαλαρή και ευχάριστη βόλτα....χάρηκα που γνωριστήκαμε και από κοντά, αν και λόγο υποχρεώσεων δεν υπήρξε πολύς χρόνος να τα πούμε περισσότερο...εύχομαι να ξαναβρεθούμε σύντομα.

Back