Ποιο ειναι αυτο ;Πόσο μπροστά ήταν το ΚΕΚ View attachment 69453
Ποιο ειναι αυτο ;Πόσο μπροστά ήταν το ΚΕΚ View attachment 69453
Ελπιζω να βγάλουν στο youtube τον Καραμαουνα και τις ομιλίες του περί τσίχλας και γαι την περασμένη και την ερχόμενη σεζόν! Αν θα πήγαινα μόνο για να τον ακούσω θα πήγαινα! Και μην βάλετε γελαστες φατσουλες από κατ , σοβαρά το λέω!
Για παστέλια και τραχανάδες ναι. Οσο για τους υπόλοιπους αστο καλύτερα .Γνωρίζουμε για εκθέτες ρε παιδιά κάτι;
Λιγο πολυ οι ιδιοι θα ειναι...Εχουμε καμία ανταπόκριση από την έκθεση όσον αφορά τα περίπτερα σε σχέση με πέρυσι;
Σιγά μην ειναι οι ίδιοιΛιγο πολυ οι ιδιοι θα ειναι...
Ευχαριστω, γιατί 700km πήγαινε έλα είναι πολλά....Χάλι μαύρο, η χειρότερη ever … Μανδηλαρας , Αγαπιος , Ασπρογέρακας , Πλαστουργος και Dispan … τέλος
Πήγα για καφέ να δω δυο φίλους από το χωριό … πήρα τον χαλβά Φαρσάλων μου, όλα καλά …
Επίσης έχει εκτροφείς , kalliston, Amazon κλπ
Είσαι τρελός! Με τίποτα! Μόνο άμα είστε πολύ για χαβαλέ.Ευχαριστω, γιατί 700km πήγαινε έλα είναι πολλά....
Για το πρώτο οι απόψεις διίστανται, για το δεύτερο λέμε καλύτερα να πάμε σκοπευτηριοΕίσαι τρελός! Με τίποτα! Μόνο άμα είστε πολύ για χαβαλέ.
Λέω να πάω εγώ κατά 10:30 με 11:00, να δω και τον μπάρμπα μου...να πάρω και τον χαλβά μουΘα πάει κανένας αύριο το πρωί;
Μόλις σου έστειλα μήνυμα και το τηλέφωνο μου είναι και δύο ακόμα άτομα για τις 10-10.30Λέω να πάω εγώ κατά 10:30 με 11:00, να δω και τον μπάρμπα μου...να πάρω και τον χαλβά μου
Οκ το είδα, θα τα πούμε εκείΜόλις σου έστειλα μήνυμα και το τηλέφωνο μου είναι και δύο ακόμα άτομα για τις 10-10.30