Έκθεση Κυνηγεσία 2023

Ναι και τι θα πουλάμε καγκες
Δεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό...θα βάλουμε μια ανοξείδωτη σωλήνα να χορεύουν 2 ανακουφιστρες και παραδίπλα θα βάλεις δείγματα μάρμαρα για μνήματα.Ξερεις πόση νεολαία θα είναι μέσα?Θα ράψουμε τσέπες, ξύπνα!

Δεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό...θα βάλουμε μια ανοξείδωτη σωλήνα να χορεύουν 2 ανακουφιστρες και παραδίπλα θα βάλεις δείγματα μάρμαρα για μνήματα.Ξερεις πόση νεολαία θα είναι μέσα?Θα ράψουμε τσέπες, ξύπνα!
Ρε αυτό με τη σωλήνα προσπαθούσα να ανεβάσω τώρα και δε μπορούσα
Τη Μνηματα ρε πεθαμενατζης είμαι να βάλω κανένα άγαλμα να χαϊδεύουν και άμα πλερονουν θα χαϊδεύουν και τις ανακουφιστριες

αν ξεμείνετε από α' ύλη σφύρα...

Attachments

• DJI_0001.JPG
    DJI_0001.JPG
    548 KB · Προβολές: 69
Ρε αυτό με τη σωλήνα προσπαθούσα να ανεβάσω τώρα και δε μπορούσα
Τη Μνηματα ρε πεθαμενατζης είμαι να βάλω κανένα άγαλμα να χαϊδεύουν και άμα πλερονουν θα χαϊδεύουν και τις ανακουφιστριες
Εγώ θα σας φέρω τις μπαλαντέζες να τις απλώσετε...

Να παρετε κ κανα ραβδί κοντα, γιατι οσοι πατε στην έκθεση, θα περασετε όμορφα...:mad:

View attachment 68998

Θα υπαρχει κ αστυνομία εκει, για παν ενδεχομενο...

Υ.Γ.
Καλο θα ήταν να μη τους δωσετε σημασία, οσοι βρεθειτε εκει.
Ρε δεν γανωνοντε.....

Μάλιστα , η beretta μετα απο το περίπτερο του Κύργια ;
Αυτο δε γινεται οποτε και δεν ερχόμαστε, ειπε η beretta .
Ετσι μου σφύριξε ενα πουλάκι.
Και γω του σφύριξα " καλα ,κατσε να ρθει πρώτα ο Κύργιας"
Τι φοβήθηκε δηλαδή η Μπερέτα; Όποιος έχει καλά τουφέκια, δεν έχει τέτοιες ανασφάλειες. Αν ισχύει φυσικά.

Back