Έκθεση Κυνηγεσία 2023

θα βρεθω κι εγω (Κυριακη) με τον Κ.Σ. Αμαλιάδας, μιας και οργανώνει εκδρομή με λεωφορείο και θα ερθω κι εγω με 2-3 φιλαρακια μου μαζι..
Θα βάλω 2 βεντούζες στο τροχόσπιτο και θα την στήσω απέξω από την έκθεση.Να βγάλουμε τα σπασμένα...

Έχω συμμετάσχει λόγω επαγγέλματος σε καμμία τριανταριά εκθέσεις και τέτοια προχειρότητα δεν έχω δει.Εκθεση σε λίγες μέρες χωρίς να υπάρχει κατάλογος εκθετών ούτε σχεδιάγραμμα με τα περίπτερα παρά μόνο αναφορά στα τετραγωνικά του εεκθεσιακού.Κατα ´τάλα σύμφωνα με τον διοργανωτή είναι " μια σύγχρονη διοργανωση που αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards επαγγελματισμού" Ημαρτον.

Το ανησυχητικό είναι ότι από όλα τα κυνηγομαγαζα που παρακολουθώ διαδικτυακά είτε από FB είτε από e shop, κανένας δεν κάνει αναφορά για παρουσία στην έκθεση.
Με σύντομη ομιλία μου με έμπορα συγκεκριμένα τον Μανδηλαρά ο οποίος θα είναι , η έκθεση θα είναι όπως Περίση με λίγο παραπάνω περίπτερα από τι Περίση.....

Να κοιταξετε οσοι πατε θα ειναι η ομοσπονδια εκει αραπατζης και σια οποτε να τον πιασετε και να πειτε τα παραπονα σας πχ για τα ατσαλινα ,πλανουρια κτλ .μην τους αφησετε σε χλωρο κλαρι ,ειναι ευκαιρια ,να μην κραζουμε και απαιτουμε μονο απο εδω μεσα!ειναι ευκαιρια!

Αυτά που θέλεις έχεις πάει στον σύλλογό σου και τα έχεις συζητησει? έχεις στείλει καπου κανα γραμμα?
Αν όχι γραψε ενα mail, κοινοποιησέτο σε συλλόγους ΚΣΕ περιοδικα του χώρου και μας ενημερώνεις για την όποια έκβαση.
Εγώ πάντως εαν συναντουσα τον Γιώργη το μόνο που θα του έλεγα είναι ότι εαν δεν έχει οφέλη από την όλη ενασχόληση κακώς ασχολείται.
Μου θυμίζει τα παλια τα χρόνια που από το χωριό όταν πήγαινε καποιος στην πόλη με το λεωφορείο έκανε και τα θελήματα φίλων

Να κοιταξετε οσοι πατε θα ειναι η ομοσπονδια εκει αραπατζης και σια οποτε να τον πιασετε και να πειτε τα παραπονα σας πχ για τα ατσαλινα ,πλανουρια κτλ .μην τους αφησετε σε χλωρο κλαρι ,ειναι ευκαιρια ,να μην κραζουμε και απαιτουμε μονο απο εδω μεσα!ειναι ευκαιρια!

Αυτά που θέλεις έχεις πάει στον σύλλογό σου και τα έχεις συζητησει? έχεις στείλει καπου κανα γραμμα?
Μου θυμίζει τα παλια τα χρόνια που από το χωριό όταν πήγαινε καποιος στην πόλη με το λεωφορείο έκανε και τα θελήματα φίλων
εχω παει στον ιδιο τον προεδρο 2 φορες και του τα εχω πει.

εχω παει στον ιδιο τον προεδρο 2 φορες και του τα εχω πει.
πολύ ωραία, είσαι ενεργό μελος σε καποιο σύλλογο ? Αν οχι γίνε!! και πες και το ονομα να σε ψηφίζουν όσοι είναι εδώ μεσα, και φυσικα όχι μόνο εσενα, χρειαζεται να αλλαζουν τα προσωπα

Να παρετε κ κανα ραβδί κοντα, γιατι οσοι πατε στην έκθεση, θα περασετε όμορφα...:mad:

FB_IMG_1679580498496.jpg

Θα υπαρχει κ αστυνομία εκει, για παν ενδεχομενο...

Υ.Γ.
Καλο θα ήταν να μη τους δωσετε σημασία, οσοι βρεθειτε εκει.

Back