Έκθεση Κυνηγεσία 2023

Εδώ δεν μπορούμε να κόψουμε μια σπανακόπιτα,θες κανάλια?
Αν ανοιξει ο προεδρας instagram και πλαισιωθει απο 5-6 influencers,του χρονου θα κυνηγαμε απο την 1η Αυγουστου με οριο τα εικοσιπεντε (25 καλα διαβασες) τρυγονια,το κυνηγι θα ληξει τον Μαρτιο στην γιορτη του Ευαγγελισμου και το Πασχα θα ψηνουν τα αρνια τα γυναικοπαιδα,γιατι οι κυριοι του σπιτιου θα τουφεκανε ορτυκοτρυγονα στους καμπους.

Αν ανοιξει ο προεδρας instagram και πλαισιωθει απο 5-6 influencers,του χρονου θα κυνηγαμε απο την 1η Αυγουστου με οριο τα εικοσιπεντε (25 καλα διαβασες) τρυγονια,το κυνηγι θα ληξει τον Μαρτιο στην γιορτη του Ευαγγελισμου και το Πασχα θα ψηνουν τα αρνια τα γυναικοπαιδα,γιατι οι κυριοι του σπιτιου θα τουφεκανε ορτυκοτρυγονα στους καμπους.
Σε ψηφίζω!

Σε ψηφίζω!
Δεν προλαβαινω να ασχοληθω ουτε και θελω.
Ετοιμαζω ενα καινουριο forum.
EcoViganLife.gr με ακρως ριζοσπαστικο,αντικυνηγετικο και αντιαλιευτικο περιεχομενο...
Μην τυχον και σε πετυχουμε με τους συντροφους στη διαμαρτυρια εξω απο την εκθεση φετος..
Θα παει το vigan γιαουρτι συννεφο...

Έχει μείνει κανένας ψύλλος από το χόρτο που πήρες?

Εγώ θα πάω Κωνσταντή και κατά πάσα πιθανότητα όχι μόνος, υπάρχει ενδιαφέρον και από φίλους μη κυνηγούς
και εγώ Κώστα θα την κάνω την βόλτα μου...ουτος η άλλος, θέλω να κοιτάξω για φλις και παντελονι
Αν ολα πανε καλα, μαλλον θα βρεθω κι εγω (Κυριακη) με τον Κ.Σ. Αμαλιάδας, μιας και οργανώνει εκδρομή με λεωφορείο και θα ερθω κι εγω με 2-3 φιλαρακια μου μαζι..
Ισως ανταμώσουμε λοιπόν...ως τοτε, εχει ο θεός.

Last edited:
Αν ολα πανε καλα, μαλλον θα βρεθω κι εγω (Κυριακη) με τον Κ.Σ. Αμαλιάδας, μιας και οργανώνει εκδρομή με λεωφορείο και θα ερθω κι εγω με 2-3 φιλαρακια μου μαζι..
Ισως ανταμώσουμε λοιπόν...ως τοτε, εχει ο θεός.
ναι , ας είμαστε καλά ως τότε και όλα κανονίζονται

Back