Έκθεση Κυνηγεσία 2023

Να παρετε κ κανα ραβδί κοντα, γιατι οσοι πατε στην έκθεση, θα περασετε όμορφα...:mad:

View attachment 68998

Θα υπαρχει κ αστυνομία εκει, για παν ενδεχομενο...

Υ.Γ.
Καλο θα ήταν να μη τους δωσετε σημασία, οσοι βρεθειτε εκει.
Αν μαζευτούν εκει, τους βλέπω να φευγουν μελανιασμένοι.

Να παρετε κ κανα ραβδί κοντα, γιατι οσοι πατε στην έκθεση, θα περασετε όμορφα...:mad:

View attachment 68998

Υ.Γ.
Σημασία δεν θα τους δώσω.
Μόνο φάπες!

View attachment 68998

Υ.Γ.
Έχω μια βοιδοπτσα κάνει αυτή Κώστα

Ωρε κ ποτηστικο λάστικο Φ25 κομμενο στο 1.00m....εκει να δεις τη φτιαχνει....δοκιμασμένο...:cool:
Αυτό καλό είναι έχει πολύ μεγάλη ιστορία αυτό
Είναι σαν το Αφρικανό μαχαίρι που λέει ο Παπακωσταντίνου

Attachments

• 4E50D97C-0DE2-49F7-ABAA-F6F3AFF8FD65.jpeg
    4E50D97C-0DE2-49F7-ABAA-F6F3AFF8FD65.jpeg
    121,8 KB · Προβολές: 53
Αν μαζευτούν εκει, τους βλέπω να φευγουν μελανιασμένοι.
Σημασία δεν θα τους δώσω.
Μόνο φάπες!
Αυτό επιδιώκουν
Ουρλιάζουν μέσα στα μούτρα σου για να σου σπάσουν τα νεύρα και εάν αντιδράσεις σε καταγγέλλουν για τραμπούκικη επίθεση
Γνωστή τακτική και θα δούμε και άλλα έργα στο μέλλον η μόδα έφτασε για τα καλά και εδώ
Όποιοι πάνε αυτοσυγκράτηση
Είναι ειδικοί στο να κάνουν το άσπρο μαύρο και υπάρχουν και πολλοί πρόθυμοι που θα τους βοηθήσουν να το πετύχουν

Αυτό επιδιώκουν
Ουρλιάζουν μέσα στα μούτρα σου για να σου σπάσουν τα νεύρα και εάν αντιδράσεις σε καταγγέλλουν για τραμπούκικη επίθεση
Γνωστή τακτική και θα δούμε και άλλα έργα στο μέλλον η μόδα έφτασε για τα καλά και εδώ
Είναι ειδικοί στο να κάνουν το άσπρο μαύρο και υπάρχουν και πολλοί πρόθυμοι που θα τους βοηθήσουν να το πετύχουν
Εκπαιδεύστε τα σκυλιά σας (όσοι έχετε) να ουρούν πάνω τους να δαγκώνουν τα αχαμνά τους και να τους γαβγίζουν σε κάθε συνάντηση.
Φορτισμένη η μπαταρία του κινητού και άμεση έναρξη λήψης βίντεο μόλις εμφανιστούν οι "λεβέντες".
Άν τολμήσουν να ακουμπήσουν το ζώο σας καταγγελία με αυτόφωρο για κακοποίηση ζώων συντροφιάς.

View attachment 68998

Υ.Γ.
Έχε χάρη που είναι ακριβές οι ντομάτες αλλιώς...

Αυτό επιδιώκουν
Γιώργο ΑΝ γινει κάτι τέτοιο και με τοσο κόσμο εκει , όλοι καταλαβαίνουμε οτι είναι πολλοί αυτοί που δεν θα μπορέσουν να συγκρατηθούν .
Αλλα δε νομίζω να μαζευτούν τελικά τα μπρόκολα.

Γιώργο ΑΝ γινει κάτι τέτοιο και με τοσο κόσμο εκει , όλοι καταλαβαίνουμε οτι είναι πολλοί αυτοί που δεν θα μπορέσουν να συγκρατηθούν .
Αλλα δε νομίζω να μαζευτούν τελικά τα μπρόκολα.
Και να μαζευτούν, εάν έχει αστυνομία που λογικά θα έχει,θα κρυφτούν από πίσω μερικοί γραφικοί και θα γαβγίζουν έτσι για το θεαθήναι
Θα ανεβάσουν και τίποτα φωτογραφίες από την <<αγωνιστική>> δράση τους να τις δούνε και οι υπόλοιποι σανοφάγοι και θα πάνε μετά να πιούνε όλοι μαζί γάλα αμυγδάλου συζητώντας τα επόμενα βήματα της <<αντίστασης>>

δεν είχα πάει ποτέ σε καμία έκθεση. Αυτή τη φορά θα πάω και με όλη την οικογένεια! Δεν νομίζω ότι πάω για να αγοράσω κάτι, αλλά είναι ευκαιρία να μπαίνει στο άθλημα η νέα γενιά σιγά σιγά.... Μετά μας βλέπω για Καλύβια και καμιά χασαποταβέρνα!!!

δεν είχα πάει ποτέ σε καμία έκθεση. Αυτή τη φορά θα πάω και με όλη την οικογένεια! Δεν νομίζω ότι πάω για να αγοράσω κάτι, αλλά είναι ευκαιρία να μπαίνει στο άθλημα η νέα γενιά σιγά σιγά.... Μετά μας βλέπω για Καλύβια και καμιά χασαποταβέρνα!!!
Ωραίο πρόγραμμα!!!

Και πολυ καλα θα κανεις Αντρέα...κ ναι, η νεα γενια, πρεπει να μπαινει στο προγραμμα σιγα σιγα.

Εγώ σαν Κυνηγός που αγαπώ το κυνήγι θα βρεθώ και φέτος εκεί ανεξάρτητα το αν θα πάρω κάτι και ανεξάρτητα τι εκθέτες θα χει ...σημασία έχει παιδιά ότι είναι για το κυνήγι και το στηρίζω, ότι και να είναι αυτό.....καλό θα ταν πολύ να καταλάβουν επιτέλους ότι αυτή έκθεση "δεν γίνεται μόνο για να δούμε πολλά παρηπτερα" και να δούμε όπλα... Το παρόν που θα δώσουν αυτή που θα βρεθούν εκεί είναι σημαντικό

Back