Το περίπτερο της Βenelli θα έχει και 40 οπλουργους μέσα για βελτιώσεις λένε...Τι φοβήθηκε δηλαδή η Μπερέτα; Όποιος έχει καλά τουφέκια, δεν έχει τέτοιες ανασφάλειες. Αν ισχύει φυσικά.
Το περίπτερο της Βenelli θα έχει και 40 οπλουργους μέσα για βελτιώσεις λένε...Τι φοβήθηκε δηλαδή η Μπερέτα; Όποιος έχει καλά τουφέκια, δεν έχει τέτοιες ανασφάλειες. Αν ισχύει φυσικά.
Το γέλιο είναι ότι από την πολλή συμμετοχή για να πας από το ένα περίπτερο στο άλλο θες 10€ ταξί και έχουν και ίντριγκες τα βουρλα!Και εκεί κόντρα βερετα- βενελι ποιος τα βγάζει αυτά ρε παιδιά ;
Σε ποιο και μην πεις καμία μακακιαΈχει κουπόνι εισόδου σε περιοδικό.
Δεν σου λέω γιατί είσαι προκατειλημμένος!Σε ποιο και μην πεις καμία μακακια
Μπα ,οι πολιτικοί θα είναι εκεί όπως ήταν στις κοπές πίτας χωρίς ντροπή . Όσο για την έκθεση , καλύτερα μια μέτρια έκθεση παρά καθόλου έκθεση . Γι'αυτό οποίος μπορεί να πάει , η παρέα λέμε για το Σάββατο το πρωί.Ακούω πολλά, δεν ξέρω τι να πιστέψω, καλό είναι να στηρίζουμε της έκθεσης.
Από το ψάξιμο που έχω κάνει για διαφορά πράγματα και κύριος όπλα δεν βλέπω και πολύ ποικιλία η κάτι νέο. Αν πάνε η εταιρείες έχουν να δείξουν κάτι; Από αυτά που ακούω διαβάζω μάλλον το κοβο για φιάσκο. Το καλό είναι ότι μάλλον δεν θα έχει πολιτικούς. Τι να κάνουν εκεί, άσε που άμα τους πάρουν χαμπάρι ότι πήγαν στους κυνηγούς θα τους κράξουν.
Τώρα που θα έχει εκλογές!!! Τώρα θα γίνει χαμός από πολιτικούς!στα εγκαίνια κάτσε να δείς πόσοι θα είναι.Ακούω πολλά, δεν ξέρω τι να πιστέψω, καλό είναι να στηρίζουμε της έκθεσης.
Από το ψάξιμο που έχω κάνει για διαφορά πράγματα και κύριος όπλα δεν βλέπω και πολύ ποικιλία η κάτι νέο. Αν πάνε η εταιρείες έχουν να δείξουν κάτι; Από αυτά που ακούω διαβάζω μάλλον το κοβο για φιάσκο. Το καλό είναι ότι μάλλον δεν θα έχει πολιτικούς. Τι να κάνουν εκεί, άσε που άμα τους πάρουν χαμπάρι ότι πήγαν στους κυνηγούς θα τους κράξουν.
Αν εκεί εχει μπάρα ,τοτε ναιΝα υποθέσω στην Κυνηγεσία , σωστά ??
Ακριβώς.Παρέλαση θα γίνει.Τώρα που θα έχει εκλογές!!! Τώρα θα γίνει χαμός από πολιτικούς!στα εγκαίνια κάτσε να δείς πόσοι θα είναι.
Δεν εχουν μπεσα αυτοι...ολο και καποιος θα ερθει...ψοφανε να βγαλουν λογο...Ακούω πολλά, δεν ξέρω τι να πιστέψω, καλό είναι να στηρίζουμε της έκθεσης.
Πρώτοι και καλύτεροι οι υπέρμαχοι του εκρώματος περι στείρωσης ολων των δεσποζόμενων ζώωνΑκριβώς.Παρέλαση θα γίνει.