Ανέπτυξε προτάσεις πιο ρεαλιστικές για εφαρμογή.Σεναριογράφος ; … αυτά ούτε στον κινηματόγραφο ! ….
Ανέπτυξε προτάσεις πιο ρεαλιστικές για εφαρμογή.Σεναριογράφος ; … αυτά ούτε στον κινηματόγραφο ! ….
.....και η ζωή συνεχίζεται...Δεν ξέρω τι γίνεται στη δικιά σας χώρα. Σε αυτην που κυνηγαω εγω παντως το κυνηγι ειναι πολυ ανετο.
Με μια μικρη ετησια αδεια, κυνηγας παντου, Σε δημοσια και ιδιωτικη γη.
Απαγορευονται τα μολύβδινα στους βαλτους αλλα ολοι εχουν αρκετα στην τσεπη , και ατσαλια στην αρμαθα για το θηροφυλακα.
(οι πωλησεις ατσαλινων ειναι ελαχιστες σε σχεση με τις τουφεκιες στους βαλτους )
Απαγορευεται το Ζαρκαδι , αλλα καρπωνόμαστε 15000- 20000 το χρόνο , αρκει να κυνηγαμε πολυ κοντα ή μεσα στο χωριο μας.
(οι πωλησεις 27 βολων 4Buck ειναι δυσαναλογα μεγαλες σε σχεση με τα επιτρεπομενα θηραματα που τα αφορουν )
Απαγορευεται η "διαχειρηση" του Λυκου , αλλα αφαιρουμε 300 περιπου με τοπικες παγανες με την εναρξη του κυνηγιου τριχωτων, αλλα και ευκαιριακα εμεις και οι τσοπάνηδες .
Λαγους βαραμε εναν "ο καθενας" , γιατι διαβαζουμε οπως θελουμε το νομο.
Εχουμε προβλημα με τους αστους κυνηγους στη χωρα μου , που δεν εχουν καλη προσβαση και φιλους σε καποιο χωριο. Αυτοι θελουν να εφαρμοζεται αυστηρα ο νομος, θελουν να μας περιορισουν δηλαδη το κυνηγι οπως το συνηθισαμε. Σε αυτο μοιαζουν με τους αστους οικολογους. Επειδη αυτοι ειναι φερματζιδες κυριως πιεσανε και πετυχαν τρια μονο πραγματα .
Να μειωθει το καρτερι μπεκατσας
Να μειωθει το κυνηγι του λαγου με φωτα τη νυχτα
Να μειωθει η χρηση φυσιγγιων σε τρια ανα οπλο.
Ελατε στη δικια μου χωρα αν θελετε να απολαυσετε κυνηγι. Στη δικια σας δυσκολευουν τα πραγματα .
Αν δεν πιέσουμε δεν πρόκειται, στην δική μας πραγματικότητα έχει λίγες πιθανότητες, αλλά δες τους οικωλογους πως χωρίς δεκάρα από την τσέπη τους και με δύο τρεις οργανώσεις κρατικοδιαιτες με ασύγκριτα μικρότερο αριθμό από εμάς, που έχουν τον έλεγχο και εποπτεία όλων των εθνικών πάρκων και με δικά μας χρήματα.Άλλος πληρώνει και άλλος ελέγχει,θα μπορούσε να δουλέψει!
Δημήτρη ρίχνοντας μακρυά τραυματίζεις πάντα περισσότερα.@gvp9000 Καταλαβαίνω,αλλά,είμαι κατά οποιουδήποτε μέσου προσέλκυσης,του θηράματος.
Βέβαια, αυτό είναι θέμα προσωπικής αντίληψης, του κυνηγίου.
τίποτα δεν θα γίνει με τα ατσάλια....να μου το θυμηθείς....όλα στα χαρτιά θα μείνουνεΔημήτρη ρίχνοντας μακρυά τραυματίζεις πάντα περισσότερα.
Ας κάνουν τις μελέτες τους και να προσαρμόσουν τα όρια σύμφωνα με τον πληθυσμό.
Το να τραυματίζεις θηράματα δεν είναι το καλύτερο ... κάτσε να δεις τι έχει να γίνει με τα ατσάλια.
Για παπιά μιλάω μόνο.
άμα μας ξυρίσουν 1-2 φορές θα δεις πως στρώνουμε επιδερμίδα.τίποτα δεν θα γίνει με τα ατσάλια....να μου το θυμηθείς....όλα στα χαρτιά θα μείνουνε
Για αυτό είπα, καταλαβαίνω.Δημήτρη ρίχνοντας μακρυά τραυματίζεις πάντα περισσότερα.
Ας κάνουν τις μελέτες τους και να προσαρμόσουν τα όρια σύμφωνα με τον πληθυσμό.
Το να τραυματίζεις θηράματα δεν είναι το καλύτερο ... κάτσε να δεις τι έχει να γίνει με τα ατσάλια.
Για παπιά μιλάω μόνο.
Μήπως να δούμε πώς θα εκλείψουν οι Μ.Κ.Ο. και οι επιδοτήσεις των οικωλογικών οργανώσεων (μαζί και των πάσης φύσεως "οργανώσεων") μέσα σε ένα νέο νομοθετικό περιβάλλον;Αν δεν πιέσουμε δεν πρόκειται, στην δική μας πραγματικότητα έχει λίγες πιθανότητες, αλλά δες τους οικωλογους πως χωρίς δεκάρα από την τσέπη τους και με δύο τρεις οργανώσεις κρατικοδιαιτες με ασύγκριτα μικρότερο αριθμό από εμάς, που έχουν τον έλεγχο και εποπτεία όλων των εθνικών πάρκων και με δικά μας χρήματα.
Ζητάς να κοπεί η μάσα;Μήπως να δούμε πώς θα εκλείψουν οι Μ.Κ.Ο. και οι επιδοτήσεις των οικωλογικών οργανώσεων (μαζί και των πάσης φύσεως "οργανώσεων") μέσα σε ένα νέο νομοθετικό περιβάλλον;
Άν δεν κοπεί θα μας "φάει" κι εμάς στα σπίτια μας μια μέρα.Ζητάς να κοπεί η μάσα;
Ανέφικτο.....
Αφού με πρόσχημα την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος τρώνε ένα σωρό νοματαίοι όλων των πολιτικών αποχρώσεων ρε Κώστα περιμένεις να κοπεί;Άν δεν κοπεί θα μας "φάει" κι εμάς στα σπίτια μας μια μέρα.
Δεν διαφωνώ καθόλου - τα ξέρουμε από την καλή κι από την ανάποδη - αλλά...Αφού με πρόσχημα την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος τρώνε ένα σωρό νοματαίοι όλων των πολιτικών αποχρώσεων ρε Κώστα περιμένεις να κοπεί;
Είναι πολλά τα λεφτά, ακούραστα και εμφανίζονται και σαν μαχητές της σωτηρίας του πλανήτη από πάνω....
Ας ξεκινήσουμε σε ατομικό επίπεδο πρώτα να μαζεύουμε τους κάλυκες,άδεια κουτιά,τα κύπελλα του καφέ για να έχουν βάση αυτά που θα πούμε αργότερα.αλλά άν δεν ξεκινήσουμε έστω κάτι, μια αναφορά, μια συζήτηση, μια ζύμωση για τις πραγματικές ρεαλιστικά εφαρμόσιμες μεθόδους διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος
Μόνο με κανάλι στο you tube μπορούν να ακουστούν οι απόψεις μαςΟι Ομοσπονδίες έχουν στη διάθεσή τους επιστήμονες με εξειδίκευση στο αντικείμενο - εκτός αυτών όμως ο καθένας μας μπορεί να καταθέσει τη γνώμη του.
Εδώ δεν μπορούμε να κόψουμε μια σπανακόπιτα,θες κανάλια?Μόνο με κανάλι στο you tube μπορούν να ακουστούν οι απόψεις μας