Για να φάμε?????Εντάξει Γιάννη... Πάμε να φάμε εκεί και θα πάμε αλλού μετά...
Για να φάμε?????Εντάξει Γιάννη... Πάμε να φάμε εκεί και θα πάμε αλλού μετά...
Ξηροκάρπια μόνο στο επόμενοΓια να φάμε?????
Για να χωνέψεις.Για να φάμε?????
Σόδα...Για να χωνέψεις.
Σκέτη σόδα θα σε θερίσει ρίξε και λίγο τζιν ίσα για να σπάει το ανθρακικόΣόδα...
ΧΑ καλόπρώτη φορά ακούω.... κάτι τέτοιοσυνήθως το ξύδι κ το τσιγάρο (καπνίζοντας κανείς γαμω τις συζητήσεις)ευνοούν την επικοινωνίαJohhny μπορεί να μην το πιστέψεις, αλλά όταν πίνουμε ξαφνικά γινόμαστε πολύ σοβαροί !
Στο μπρίκι... για αφτερυπάρχει ακόμα αυτόΕντάξει Γιάννη... Πάμε να φάμε εκεί και θα πάμε αλλού μετά...
Πίνεις ένα καφάσι μπύρες και πας κάτω στο πέρασμα να βλέπεις τα ξεπουπουλιασμένα.Γίνεσαι πολύ σοβαρός και εκεί...Johhny μπορεί να μην το πιστέψεις, αλλά όταν πίνουμε ξαφνικά γινόμαστε πολύ σοβαροί !
Δεν ξέρω... Μπρίκια θα γίνουν σίγουρα.Στο μπρίκι... για αφτερυπάρχει ακόμα αυτό
Ευτυχώς που είσαι και εσύ μητέρα Τερέζα που δεν θα πίνεις για να τους προσέχειςΜπρίκια θα γίνουν σίγουρα.
Αυτό εννοώ, κάνουμε πολύ σοβαρές συζητήσεις. Καμία σχέση με την ιλαρότητα που βγάζουμε όταν είμαστε νηφάλιοι !ΧΑ καλόπρώτη φορά ακούω.... κάτι τέτοιοσυνήθως το ξύδι κ το τσιγάρο (καπνίζοντας κανείς γαμω τις συζητήσεις)ευνοούν την επικοινωνία
Τρομάζεις τον κόσμο.....και γιαυτό δεν έρχονται....Όχι έκτακτο Συνέδριο μελών....αλλά για meeting πάμε...Δεν ξέρω... Μπρίκια θα γίνουν σίγουρα.
Μαδερ τιριζ ο ΆλεξΕυτυχώς που είσαι και εσύ μητέρα Τερέζα που δεν θα πίνεις για να τους προσέχεις
Κρίμα που δεν μπορώ να έρθωπολύ θα γούσταρα να σας γνωρίσω από κοντάΑυτό εννοώ, κάνουμε πολύ σοβαρές συζητήσεις. Καμία σχέση με την ιλαρότητα που βγάζουμε όταν είμαστε νηφάλιοι !
Εμένα βρήκες?Ευτυχώς που είσαι και εσύ μητέρα Τερέζα που δεν θα πίνεις για να τους προσέχεις
Ήθελα να ήξερα τι ψυχή θα παραδόσεις με αυτά που λέςΕμένα βρήκες?
Ο πνευματικός μου δεν έχει εντοπίσει κάτι κολάσιμο.Ήθελα να ήξερα τι ψυχή θα παραδόσεις με αυτά που λές
Φυσικά και εσένα βρήκα ποιόν άλλο να έβρισκα δηλαδή;
Εμένα βρήκες?
9 στους 10 επιστημόνες συνιστούν ο ασθενής να λέει: Εμένα βρήκες?Ο πνευματικός μου δεν έχει εντοπίσει κάτι κολάσιμο.