Πες τα!5 ώρες θέλω μόνο να φάω!Όχι!
Πες τα!5 ώρες θέλω μόνο να φάω!Όχι!
Την πρώτη φορά που πήγα ,λέω τι είναι δω ρε...ΣτρουμφοχωριόΩραίο μαγαζι με ωραια είσοδο
Ακομη ειναι στις γαργάρες
Στείλε του συντεταγμένεςετσι για να μάθει αυτός....που μας πήδηξε με τα διαγράμματαΑύριο κατά τις 8.30.σου στέλνω το πού....
Εμένα για μπουρδέλ0 μου κάνει.Την πρώτη φορά που πήγα ,λέω τι είναι δω ρε...Στρουμφοχωριό
14Σπύρος ακούει?Έλα με ταξί γιατί θα φύγεις ζάντα.
Σε πέντε ώρες ή προβατίνα θα έχει γίνει τσαρούχια....Πες τα!5 ώρες θέλω μόνο να φάω!
Ε κι εισύ πάλιπου τσ είδεις τσ πτανειςΕμένα για μπουρδέλ0 μου κάνει.
Ήμουν σίγουρος.Οπως και στην Βουλγαρία.Ε κι εισύ πάλιπου τσ είδεις τσ πτανεις
Έχει ωραία ,κομμάτια... πάντως ,εισαγωγής
Εισαγωγής,εννοώ Αθήνα,Σαλόνικα,κλπ με τατουαζιες κ ιστορίες,,,,μας σοκάρουν εμάς αυτές οι εμφανίσειςΉμουν σίγουρος.Οπως και στην Βουλγαρία.
Μετά από το κυνήγι ξεφόρτωσαν ένα πούλμαν στο σαλόνι...
Γιατί σκέφτεσαι σαν γλάρος γι'αυτό.Παραγγελνεις σταδιακά Γιάννη!Σε πέντε ώρες ή προβατίνα θα έχει γίνει τσαρούχια....
Η μάρκα μου!Εισαγωγής,εννοώ Αθήνα,Σαλόνικα,κλπ με τατουαζιες κ ιστορίες,,,,μας σοκάρουν εμάς αυτές οι εμφανίσεις
Ταρι ταρι ταρι ταρι στο γυαλο παιτούν οι γλάροιφλασιαΓιατί σκέφτεσαι σαν γλάρος γι'αυτό.Παραγγελνεις σταδιακά Γιάννη!
Έχεις τελείως...Τα καλοκαίρια έθρεφες κορμί εεε ...
Ναι θα σου έχουν αναμένα κάρβουνα στις 2 εσένα και θα περιμενουνΓιατί σκέφτεσαι σαν γλάρος γι'αυτό.Παραγγελνεις σταδιακά Γιάννη!
Έχεις κορμί αράπικοΈχεις τελείως...
Johhny μπορεί να μην το πιστέψεις, αλλά όταν πίνουμε ξαφνικά γινόμαστε πολύ σοβαροί !Θα μπει κάνας εδώ να παρακολουθήσει το έκτακτο συμβούλιο...κ θα φύγει λοβοτομή μένος
Εντάξει Γιάννη... Πάμε να φάμε εκεί και θα πάμε αλλού μετά...Ναι θα σου έχουν αναμένα κάρβουνα στις 2 εσένα και θα περιμενουν
Όλοι;Johhny μπορεί να μην το πιστέψεις, αλλά όταν πίνουμε ξαφνικά γινόμαστε πολύ σοβαροί !
Κομβο'ι' σαν τους χαρλεαδες?Εντάξει Γιάννη... Πάμε να φάμε εκεί και θα πάμε αλλού μετά...