Την γάτα μου φωνάζω ρε!Πότε πρόλαβες το διάβασες,αντέδρασες,απάντησες ρε γατόνι;;
Την γάτα μου φωνάζω ρε!Πότε πρόλαβες το διάβασες,αντέδρασες,απάντησες ρε γατόνι;;
Ψψψψψ....
Ναι ρε....Ψψψψψψψ & Φφφφφφφ....
Κωστάρα με έκαψες...Σε περίμενα τέλος Ιούνη αλλά δεν...Τώρα καλά καλαμπόκια!Ναι ρε....Ψψψψψψψ & Φφφφφφφ....
ΨΗΣΤΑΡΙΑ τα "5" Φ...
Φίλε...Φέρε...Φίλους...Φάτε...φύγετε...
Υπομονή φιλαρακι....σε 1.5 μήνα θα κοπουν τα πρώιμα "μαύρα"...Τώρα καλά καλαμπόκια!
Πολύ καλός ο Βασίλης, εξαιρετικό το κοκορέτσι του και το τηγανόψωμο της μάνας του σπιτικό!!!!Ψψψ στον Βασιλάρα; Σώπα ρε φίλε....Μπράβο!!!
Θα τους πάμε στο ΚεραμαριόΚαμία περιοδεία δεν παίζει,να σας γνωρίσουμε κ εμείς οι επαρχιώτες
Ωραίο μαγαζι με ωραια είσοδο
Ακομη ειναι στις γαργάρεςΠόσοι θα είσαστε ωρέ ;
Καταλήξατε τελικά για ημέρα και τόπο ;
Αύριο Βασίλη.Πόσοι θα είσαστε ωρέ ;
Αύριο κατά τις 8.30.σου στέλνω το πού....Πόσοι θα είσαστε ωρέ ;
Τεκτονική Στοά είναι ρε Γιάννη?Πες που είναι ανοιχτά.σου στέλνω το πού....
Για την προβατίνα, ενεργεί έτσι.....Τεκτονική Στοά είναι ρε Γιάννη?Πες που είναι ανοιχτά.
Σήμερα θα πάω να διαλέξω την Προβατίνα...να μπει στην άκρη για αύριο.....θα κάνω και τις δοκιμές μου...φυσικά.....Ακομη ειναι στις γαργάρες
Οκ....δεν έχω πρόβλημα...Τεκτονική Στοά είναι ρε Γιάννη?Πες που είναι ανοιχτά.
Σπύρος ακούει?Έλα με ταξί γιατί θα φύγεις ζάντα.με ρακομελο...
Ακριβώς, όπως τα λες όλα!!! Σας γούρλωνε ο πατέρας του Βασίλη σαν το μητσοτάκη;(Είναι το στυλ του έτσι)Πολύ καλός ο Βασίλης, εξαιρετικό το κοκορέτσι του και το τηγανόψωμο της μάνας του σπιτικό!!!!
Αν είχε και προβατίνα θα το έκανα στέκι
Μπα, ποδαράτο μέχρι το πέρασμα.Θα ανοίξει μάτι από τα διερχόμενα και από τον καφέ.Μετά μετρό!Σπύρος ακούει?Έλα με ταξί γιατί θα φύγεις ζάντα.