Δεν είμαι Ολυμπιακός, αλλά θέλω να πηγαίνουν καλά οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, το έκλεισα στο ημίχρονο από τη τσαντίλα και πήγα για ύπνο.
Άμα μπει στεφάνι θα σε ξυπνάει μόνο για να κατεβάσεις τα σκουπίδια.Μονο η δικια μου τις προαλλες, με ξυπνησε κ μου ειπε, σηκω θα αργησεις....για τρυγονια θα πηγαινα...λες να ειναι η εξαιρεση μωρε....
Μονο η δικια μου τις προαλλες, με ξυπνησε κ μου ειπε, σηκω θα αργησεις....για τρυγονια θα πηγαινα...λες να ειναι η εξαιρεση μωρε....
Δεν φταίει αυτή.... Φταίει το ότι για να εξασφαλιστεί το μ$¥¥νι της χρονιάς,την μαθαίνεις να τα βγάζεις κάθε βράδυ εθελοντικάΆμα μπει στεφάνι θα σε ξυπνάει μόνο για να κατεβάσεις τα σκουπίδια.
Μετά τον γάμο συνήθως στην πενταετία κάνουν την εμφάνιση τουςΆμα μπει στεφάνι θα σε ξυπνάει μόνο για να κατεβάσεις τα σκουπίδια.
Ε δεν το ξέρεις;Μετά τον γάμο συνήθως στην πενταετία κάνουν την εμφάνιση τους
αυτά τα κρυφά χαρίσματα
Ωχ ωχ ωχ!!!Άμα έχω έρθει και μπορώ να πεταχτώ Αθήνα θα έρθω!
Εσύ άσε τα ωχ ωχ ωχ και τράβα να μαζέψεις νεράτζιαΩχ ωχ ωχ!!!
Θα έρθεις;Ωχ ωχ ωχ!!!
Μεσαα.Ρε λαμόγια το έχετε κουράσει πολύ το θέμα.
Λοιπόν το λέω από τώρα και το παίρνω πάνω μου Τετάρτη 21 Δεκέμβρη όποιος γουστάρει να βρεθούμε να πιούμε κρασί και να φάμε προβατίνα και οτιδήποτε άλλο Μην αρχίσουμε τις Παρασκευές και τα Σάββατα τις Τρίτες και τις Πέμπτες.
Φιλοσοφίστε το και μέχρι τότε υπάρχει περιθώριο να το κανονίσετε .
Τρίτη 20 το μεσημέρι κλείνω τραπέζι σύμφωνα με τα άτομα που θα έχουν δηλώσει.
Ώπα λες να την κάνω να πάμε παρέαΜεσαα.
Τώρα δε μπορει έχει σοβαρές δουλειές.Θα έρθεις;
Σε ποιο μερος και που θα γινει η συναντηση?Ρε λαμόγια το έχετε κουράσει πολύ το θέμα.
Λοιπόν το λέω από τώρα και το παίρνω πάνω μου Τετάρτη 21 Δεκέμβρη όποιος γουστάρει να βρεθούμε να πιούμε κρασί και να φάμε προβατίνα και οτιδήποτε άλλο Μην αρχίσουμε τις Παρασκευές και τα Σάββατα τις Τρίτες και τις Πέμπτες.
Φιλοσοφίστε το και μέχρι τότε υπάρχει περιθώριο να το κανονίσετε .
Τρίτη 20 το μεσημέρι κλείνω τραπέζι σύμφωνα με τα άτομα που θα έχουν δηλώσει.
Λεω για μαγαζί που μας ξέρουν απ τα παλιά τι καπνό φουμάρουμε .Σε ποιο μερος και που θα γινει η συναντηση?
θα παρω τον αλεξ και θα ρθουμε....ωρα πεστε μην εχουμε φαει κανα αρνι πριν...Λεω για μαγαζί που μας ξέρουν απ τα παλιά τι καπνό φουμάρουμε .
Η βοσκοπούλα, Σιβόρων 87, Αθήνα 111 42
https://www.voskopoula.com/
Επειδη ειμαι απο Κορινθο σε ποια περιοχη της Αθηνας ειναι το μαγαζι?Λεω για μαγαζί που μας ξέρουν απ τα παλιά τι καπνό φουμάρουμε .
Η βοσκοπούλα, Σιβόρων 87, Αθήνα 111 42
https://www.voskopoula.com/