Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Διονύση, βαλτους συντεταγμένες την ψησταριά στις όχθες του Βοϊδομάτη και φερτους όλους Κονιτσα....sarcastic.
Αποκεντρωση ρε... όλο Αθήνα-Αθήνα και μεις που μένουμε μακρυά τι θα ffff.beer..,,,,,.?

Καλά να περάσετε παιδιά, μακάρι να μουν πιο κοντά!

Last edited:
Διονύση, βαλτους τις συντεταγμένες την ψησταριάς στις όχθες του Βοϊδομάτη και φερτους όλους Κονιτσα....sarcastic.
Αποκεντρωση ρε... όλο Αθήνα-Αθήνα και μεις που μένουμε μακρυά τι θα ffff.beer..,,,,,.?

Καλά να περάσετε παιδιά, μακάρι να μουν πιο κοντά!
Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ; .hit.

Συμφωνώ με Σπύρο.....θα έχει δροσιές πάνω...:D
Δροσιές και ίσκιους απο τα αιωνόβια πλατάνια, το νερό του Βοϊδομάτη να κελαρύζει στα αυτιά, η τσίκνα να γαργαλάει τη μύτη, η μπύρα να δροσίζει τα σωθικά και οι πλάκες της παρέας να σβήνουν από το μυαλό τη ''μιρλα'' και τα προβλήματα...
Και στο τσακιρ κεφι το ρίχνουμε και σε τιποτα extreme δραστηριότητες...(κανοε, καγιακ, πεζοπορία κλπ)...ετσι για τη χώνεψη....sarcastic.
Ασε που η θέα του κάμπου, θα φέρει όμορφους-χειμερινούς-συνειρμούς σε μερικούς (ονόματά δε λέμε)...;).sarcastic.
Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ; .hit.
Μπας και με το μπίρι-μπιρι ρε Δημήτρη, σας ψήσω να κλείσετε πούλμαν για ''γαστρονομική'' εκδρομή...
(δινω και ιδέες).sarcastic.

Διονύση, βαλτους συντεταγμένες την ψησταριά στις όχθες του Βοϊδομάτη και φερτους όλους Κονιτσα....sarcastic.
Εδώ είσαι Σπύρο;)

Βοϊδομάτης και δίπλα ακριβώς από εκεί που στέκομαι είναι και η ψησταριά του ομώνυμου μαγαζιού:)

kz1hI0O.jpg

Εδώ είσαι Σπύρο;)

Βοϊδομάτης και δίπλα ακριβώς από εκεί που στέκομαι είναι και η ψησταριά του ομώνυμου μαγαζιού:)

kz1hI0O.jpg
Ρε φίλε πολλά ρούχα φοράς. Είχε κρύο μήπως? Ξέρω κάτι παλικάρια που όταν έχει -11 μένουν στο αμάξι λίγη ώρα παραπάνω...

Αγοράκια ,επειδή οι ,μέρες περνάνε ας ξεκαθαρίσουμε ποιοι θα είμαστε .
Φτιάχνω μια λίστα με τα ονόματα όσων είπαν ότι θα έρθουν .
Για όποιον αλλάξει κάτι ας μας το πει.To ίδιο αν ξέχασα και κάποιον.
1 dim63
2 dionisis
3 vasilis
4 averel
5 Μάκης
6 Kotzi
7 manthoscc
8 jimakos
9 enduras
10 Kostas (?)

Αγοράκια ,επειδή οι ,μέρες περνάνε ας ξεκαθαρίσουμε ποιοι θα είμαστε .
Φτιάχνω μια λίστα με τα ονόματα όσων είπαν ότι θα έρθουν .
Για όποιον αλλάξει κάτι ας μας το πει.To ίδιο αν ξέχασα και κάποιον.
1 dim63
2 dionisis
3 vasilis
4 averel
5 Μάκης
6 Kotzi
7 manthoscc
8 jimakos
9 enduras
10 Kostas

:)

μπράβο ρε μάγκες ωραία θα περάσουμε,όπως πάντα βέβαια,
σαν τόπο συνάντησης λέω κι εγώ Γαλάτσι αφού βολεύει τους περισσότερους σαν πρόσβαση
το μενού είναι πολύ καλό και δοκιμασμένο
από τιμές ότι έχουν όλοι το ίδιο κι αυτό....το χειμώνα με κρασάκι πληρώνουμε λιγότερα το καλοκαίρι με μπύρες περισσότερα λογικό είναι ;)

σαν τόπο συνάντησης λέω κι εγώ Γαλάτσι αφού βολεύει τους περισσότερους σαν πρόσβαση
από τιμές ότι έχουν όλοι το ίδιο κι αυτό....το χειμώνα με κρασάκι πληρώνουμε λιγότερα το καλοκαίρι με μπύρες περισσότερα λογικό είναι ;)
Εγω λεω να το ριξω εξω θα πιο νερο μεχρι να γινω λιαρδα .drunk.

Ε τότε πείτε του να έχει παγωμένο κρασί! .sarcastic.
Πέντε πάνω πέντε κάτω δεν έχει σημασία αρκεί να μην κοντεύει στο κλέψιμο... η καλή παρέα είναι που μετράει και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά! :)

Back