https://www.google.com/maps/place/3...1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d38.026!4d23.7481944Θέλω συντεταγμένες που είναι τα γκομενάκια εεε συγγνώμη η κρεατοκατάσταση ήθελα να πω.
Διονύση, βαλτους συντεταγμένες την ψησταριά στις όχθες του Βοϊδομάτη και φερτους όλους Κονιτσα...
Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ; .hit.Διονύση, βαλτους τις συντεταγμένες την ψησταριάς στις όχθες του Βοϊδομάτη και φερτους όλους Κονιτσα...
Αποκεντρωση ρε... όλο Αθήνα-Αθήνα και μεις που μένουμε μακρυά τι θα ?
Καλά να περάσετε παιδιά, μακάρι να μουν πιο κοντά!
Δροσιές και ίσκιους απο τα αιωνόβια πλατάνια, το νερό του Βοϊδομάτη να κελαρύζει στα αυτιά, η τσίκνα να γαργαλάει τη μύτη, η μπύρα να δροσίζει τα σωθικά και οι πλάκες της παρέας να σβήνουν από το μυαλό τη ''μιρλα'' και τα προβλήματα...Συμφωνώ με Σπύρο.....θα έχει δροσιές πάνω...
Μπας και με το μπίρι-μπιρι ρε Δημήτρη, σας ψήσω να κλείσετε πούλμαν για ''γαστρονομική'' εκδρομή...Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ; .hit.
Εδώ είσαι ΣπύροΔιονύση, βαλτους συντεταγμένες την ψησταριά στις όχθες του Βοϊδομάτη και φερτους όλους Κονιτσα...
Εδώ είσαι Σπύρο
Βοϊδομάτης και διπλά ακριβώς από εκεί που στέκομαι είναι και η ψησταριά του ομώνυμου μαγαζιού
Εισαι ωραιος DIO...................................Εδώ είσαι Σπύρο
Βοϊδομάτης και δίπλα ακριβώς από εκεί που στέκομαι είναι και η ψησταριά του ομώνυμου μαγαζιού
Ρε φίλε πολλά ρούχα φοράς. Είχε κρύο μήπως? Ξέρω κάτι παλικάρια που όταν έχει -11 μένουν στο αμάξι λίγη ώρα παραπάνω...Εδώ είσαι Σπύρο
Βοϊδομάτης και δίπλα ακριβώς από εκεί που στέκομαι είναι και η ψησταριά του ομώνυμου μαγαζιού
Αγοράκια ,επειδή οι ,μέρες περνάνε ας ξεκαθαρίσουμε ποιοι θα είμαστε .
Φτιάχνω μια λίστα με τα ονόματα όσων είπαν ότι θα έρθουν .
Για όποιον αλλάξει κάτι ας μας το πει.To ίδιο αν ξέχασα και κάποιον.
1 dim63
2 dionisis
3 vasilis
4 averel
5 Μάκης
6 Kotzi
7 manthoscc
8 jimakos
9 enduras
10 Kostas
Εγω λεω να το ριξω εξω θα πιο νερο μεχρι να γινω λιαρδαμπράβο ρε μάγκες ωραία θα περάσουμε,όπως πάντα βέβαια,
σαν τόπο συνάντησης λέω κι εγώ Γαλάτσι αφού βολεύει τους περισσότερους σαν πρόσβαση
το μενού είναι πολύ καλό και δοκιμασμένο
από τιμές ότι έχουν όλοι το ίδιο κι αυτό....το χειμώνα με κρασάκι πληρώνουμε λιγότερα το καλοκαίρι με μπύρες περισσότερα λογικό είναι
Ε τότε πείτε του να έχει παγωμένο κρασί!μπράβο ρε μάγκες ωραία θα περάσουμε,όπως πάντα βέβαια,
σαν τόπο συνάντησης λέω κι εγώ Γαλάτσι αφού βολεύει τους περισσότερους σαν πρόσβαση
το μενού είναι πολύ καλό και δοκιμασμένο
από τιμές ότι έχουν όλοι το ίδιο κι αυτό....το χειμώνα με κρασάκι πληρώνουμε λιγότερα το καλοκαίρι με μπύρες περισσότερα λογικό είναι
ο καθετήρας είναι πιο ακριβός ΤζιμάραΕγω λεω να το ριξω εξω θα πιο νερο μεχρι να γινω λιαρδα