Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Προχθές μίλησα με τον φίλο τον Μένιο τον μπεκάτσα,ο οποίος ξέμεινε στην Αθήνα γιατί μετά απο πολύ καιρό του έκατσε μια δουλειά.
Μου λέει ρε Μητσάρα δεν πίνουμε καμιά μπύρα κάνα βράδυ εκεί .....στον έτσι ;
Και δεν πίνουμε του λέω.
Έτσι μου ήρθε η φλασιά να το γράψω και δω ,ώστε οι όποιοι εναπομείναντες εντός των τειχών του κωλοχανείου επιθυμούν ,μπορούν να έρθουν να συνευρεθούμε και να πούμε τα δικά μας.
Λέμε για την άλλη Τετάρτη το βραδάκι.

εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ειμαι μέσα για περισσότερες απο μία μπυρες πατριώτη .. ετσι γαι προπόνηση:) .. γιατι την Πεμπτη πρώτα ο θεός παω Γιάννενα .exciting.

Ρε Κωστή μια Μάνδρα μια καλύβια, πολύ ενημέρωση υπαρχει στο team.well done.
.sarcastic..sarcastic.
Αυτο το Τριγωνο δεν ξερω τι καπνο φουμαρει αλλα για την Ελια στην Μανδρα σηκωνω τα χερια ψηλα .seveys.
Εγγυηση ο τυπος .buy.
Παντως ρε μαγκες προβατινα και τσιμεντο δεν ταιριαζει καπως κολλαει το ξυγκι στον λαρυγγα :D
Λιγο εκτος ρε παιδι μου καθαρος αερας -δροσια -κλιματαρια να τραβιεται και το ροφημα :D.beer.
Δεν θελω να σας χαλασω το προγραμμα οπου γουσταρει η παρεα μακαρι να ξεμπερδεψω νωρις και να παρευρεθω .buy.ffff

Εγώ λέω να αφήσουμε τον πατριώτη να διαλέξει ταβερνείο μιας που πήρε και την πρωτοβουλία!:)
ΑΛΛΑ όπως λέει κ ο KYNIGOSDK.."όπου γουστάρει η παρέα" το θέμα είναι να καταφέρουμε να βρεθούμε και να περάσουμε καλά

Μου λέει ρε Μητσάρα δεν πίνουμε καμιά μπύρα κάνα βράδυ εκεί .....στον έτσι ;
Έλα πες ότι περίμενες να φύγουμε με την Λονδρεζα για να το κανονίσεις .yel.
Αντε όταν είχες την μέση σου, να το κάναμε πάλι κάτω από το σπίτι σου.
Τώρα μωρή αλεπού, πάλι στην φωλιά σου θες να γίνει; :rolleyes:

Οπου γουστάρει η παρέα.Στο γαλάτσι πήγαμε πριν ενα χρόνο ,τι πάλι ; πριν δυο μήνες που έγινε στα λημέρια σου δεν πήγες.
.yelling.
.evil. Πάμε όπου γουστάρει η παρέα όπως το λες ρε φίλε! Εγώ θα φάω φρουτάκι όμως γιατί η προβατίνα δεν κατεβαίνει το καλοκαίρι...

καλά είναι κι αυτά ευχάριστα, έναρξη Αττική;
Έναρξη σπίτι μου φίλε. Φέτος δεν θα κυνηγήσω πολύ τα τρυγόνια γιατί με αυτά που είδα πέρυσι Αττική πρέπει να φορέσω αλεξίσφαιρο και κράνος...

• Like
Reactions: DrV
Ναι όπου γουστάρει η παρέα αλλά να αποφασίσουμε.
Τρεις οι επιλογες λοιπον.
Μια στο Γαλάτσι , μια στα Καλύβια και μια στην Μάνδρα.
Εγώ θα φάω φρουτάκι όμως γιατί η προβατίνα δεν κατεβαίνει το καλοκαίρι...
Μην το πεις παραεξω αυτό :eek::eek:
Ακούς εκει φρουτακι .hair.

Εγω αρχικά δεν φαντάστηκα οτι θα υπάρχει ενδιαφέρον λόγω εποχής.Το έναυσμα μου το έδωσε ο Μένιος και ετσι ξεκίνησα.
Πάμε οπου θέλετε αρκει το μαγαζί να έχει τσεκαριστεί.Δεν νομίζω οτι πρεπει να πάμε καπου που δεν υπάρχει άποψη προσωπική απο κάποιον.
Εκτός αυτού να δούμε πόσοι ποιοι θα είμαστε ,ώστε να βολέψει .
Πάντως στα Καλύβια έχω πάθει μεγάλη λαχτάρα και δεν ξαναπάτησα.Να μην βρίσκεις καρέκλα να κάτσεις και τα κρεατικά απαράδεκτα.Αίσχος.
Ρίξτε προτάσεις απο μαγαζιά απου ξερετε.

Έλα πες ότι περίμενες να φύγουμε με την Λονδρεζα για να το κανονίσεις .yel.
Αντε όταν είχες την μέση σου, να το κάναμε πάλι κάτω από το σπίτι σου.
Τώρα μωρή αλεπού, πάλι στην φωλιά σου θες να γίνει; :rolleyes:

Αφού θα φύγεις με την Λονδρέζα για μέρη εξωτικά ,θα περιμένω να γυρίσετε για να σας πάω στον Γμοχ. .banana.

Οπου γουστάρει η παρέα.Στο γαλάτσι πήγαμε πριν ενα χρόνο ,τι πάλι ; πριν δυο μήνες που έγινε στα λημέρια σου δεν πήγες.
.yelling.
Ζολώτα σφίχτον και μή μασάς...
Οπου θέλει ρε θα πάει θα φάει και θα τα πιεί.. τί πρόβλημα έχεις εσύ Rolling Stone;;

Κύριοι καλά να περάσετε.well done.

Καλα να περασετε παλικαρια, εγω απο οτι καταλαβα θα εχω κατι ατιθασα παιδακια στην Καλαματα να τους συντονισω κ δεν θα μπορεσω να ειμαι...
Τα παιδακια κ τα κοψιδια πανε με ολες τις εποχες... Το φρουτακι αφηστε το για κανα βραδυ με το κουριτς... .my man.

Καλα να περασετε παλικαρια, εγω απο οτι καταλαβα θα εχω κατι ατιθασα παιδακια στην Καλαματα να τους συντονισω κ δεν θα μπορεσω να ειμαι...
Τα παιδακια κ τα κοψιδια πανε με ολες τις εποχες... Το φρουτακι αφηστε το για κανα βραδυ με το κουριτς... .my man.

Φρούτα ενω οι άλλοι τρώνε προβατίνα και μπριζόλες ,τρώνε μόνο τα μικρά παιδάκια και .....κάτι άλλοι..sarcastic.

• Like
Reactions: DrV
Παιδια και εγω μεσα και ειδικα για Γαλατσι ερχομαι και με τα ποδια!!!!
Ενας ειναι ο Γιωργος για ζυγουρακι!!!

Back