Καλημερα σε ολους, χαρηκα πολυ αυτη τη συναντηση οχι μονο γιατι περασαμε πολυ ωραια αλλα κ γιατι ολα τα παιδια που μαζευτηκαμε δεν τα ειχα ξαναγνωρισει απο κοντα κ ηταν ολοι εξαιρετικοι... Φαγαμε καλα, τα ειπαμε, γνωριστηκαμε κ οταν αρχισαμε να αποκταμαι κ μια οικειοτητα μεταξυ μας αρχισαν κ τα γνωστα πειραγματα... Καλα εγω ειμαι κωλοπαιδο
το ξερω, αλλα απο οτι ειδα κ ολοι οι υπολοιποι δεν πηγαιναν πισω...
Κοιταξτε να ξεδιπλωθειτε κ μεσα απο τις σελιδες του φορουμ...
Σας ευχαριστω για την ωραια παρεα, αν κ ειναι λιγο δυσκολο κ λογο αποστασης αλλα κ λογω εξοδων πλεον να ανεβαιω συχνα, χαρηκα που το εκανα κ ειδα καινουργιους ανθρωπους...
Να ξερετε οτι ειστε ολοι ευπροσδεκτοι αν κατηφορησετε προς Καλαματα ειτε για κυνηγι ειτε για διασκεδαση κ ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα...
Αν κ ο Θεοφραστος δεν ηταν στο τραπεζι αλλα ηρθε στο σκοπευτηριο, εχω να πω οτι φαινεται πολυ καλο κ ευγενικο παιδι, το γουσταρει το κυνηγι κ τα οπλα κ αυτο ειναι οτι καλυτερο για να αποκτα συνεχως γνωσεις...
Μητσο επισημος παπαρατσι του φορουμ εισαι εσυ ρε φιλε, εγω δεν το εχω πολυ με τις φωτογραφιες σε μικρους χωρους, ασε που δεν κανει κ η Nikon με το "κανονι" γι αυτο... Επιπλεον για να πιασουμε τη φωτογραφικη επρεπε να εχουμε κ καθαρα χερια κ μονο ετσι δεν ηταν με τα παιδακια...
Τετοιες συγκεντρωσεις με καινουργια ατομα, ειναι διαφημιση γι αυτο που γινεται σε αυτο το χωρο...