Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Λοιπόν μετά τις τελευταίες εξελίξεις οδεύουμε προς Μπάρμπα Χαράλαμπο, ο οποίος έχει δοκιμαστεί κατ επανάληψη τόσο σε παρόμοιες συνευρέσεις, όσο και σε άλλα γλέντια και ποτέ δεν μας έχεις απογοητεύσει σε ποιότητα και τιμές.
Προτείνω να μαζευτούμε κατά τις 9 με 9:30 , αύριο Σάββατο 11/6, αλλά όχι αργότερα, οι έχοντες εργασία ως τότε μην ανησυχούν γιατί δεν θα δυσκολευτούμε να παραγγείλουμε και κάτι ακόμα όταν θα έρθουν... .bbq..beer.ffff
https://www.ask4food.gr/estiatoria/13367-o-barba-xaralabos

καλά να περάσετε...........:):)
Ευχαριστούμε Βασίλη, κόπιασε ... :):)
Εγω θα ειμαι μαζι ετσι κ αλλιως, κ τρωω οπουδηποτε εχει κοψιδια στα καρβουνα....eat. Αλλωστε αποψη δεν εχω...

Μέσα και εγώ ,μόνο που θα αργήσω να έρθω , μετά τις 22:00 .
Θα περάσουμε να πάρουμε και τον Πανούτσο, τον κόβω να φοράει μπλούζα ...Iron Maiden :cool:

Ουτε εγω εχω θεμα με το μερος... Μητσακο περαστικα ρε φιλε... Μια για παντα να ειναι...;)
Εσύ να έρθεις μόνος σου ... :p

Παιδιά όποιος έχει απορία ρωτάει. :)

Last edited by a moderator:
Γιώργο μιλάμε πάντα για αυριο Σάββατο 11/6/ κατα τις 2130 απλώς το λέω για να μην γινει συγχιση και μπερδευτούμε. .smashfrak.

Γιώργο μιλάμε πάντα για αυριο Σάββατο 11/6/ κατα τις 2130 απλώς το λέω για να μην γινει συγχιση και μπερδευτούμε. .smashfrak.
Μεγάλη παράληψη από μέρους μου Φώτη. Ναι, ευχαριστώ για την διευκρίνηση :)

Εμενα να με συγχωρεσετε δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω γιατι αλλαξε το προγραμμα και εχει δουλεια το πρωι 06.00 -14.00 και μετα δρομολογιο για Τριπολι οποτε δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω :(
Ηρθε η αναπτυξη .buy buy..buy buy. και απο εδω και περα το .sex hard.θα παει συννεφο
Βλεπεις δεν μπορεις να πεις και οχι γιατι θα βρεθεις μετα μπογαλακια σου εξω απο την πορτα o_O
Καλα να περασετε και πιειτε με ρεγουλα παντα .beer.κανενα ποτηρακι και για παρτυ μας .well done.

Εγώ μόλις έφαγα μια σαλάτα ,καθότι νηστικός όλη μέρα και ήπια και τα voltaren.Αντε στην υγειά μας......
Εγώ πριν λίγο επέστρεψα .what. και αφού απουσιαζω από την συγκέντρωση .buy buy.
θα παρηγορηθω με κοτοπουλο στο φούρνο με μπάμιες .asking..hair.
Βρε που καταντησαμε .sarcastic.

Back