Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

δέχεστε συμμετοχή της τελευταίας στιγμής ??? μόλις ξέπλεξα απο υποχρεώσεις και λεω να κατέβω !!
Μην περιμένεις απάντηση.Τώρα θα μαδανε σαν τους γύπες.Αν νομίζεις οτι προλαβαίνεις να πας φύγε.Πήρες όμως χαμπάρι την αλλαγή του μαγαζιού ;

Λοιπον...πιστευω οτι θα καταφερω να ειμαι εκει στην ωρα μου!! Ανυπομονω να τα πουμε απο κοντα!:)
Τι xr αρα ειναι αυτη ρε γιωργο που με πηγες ρε φιλε τωρα...

μετά από δυο γάμους και μια βάφτιση μόλις ξεμπέρδεψα Κορωπί Χαλάνδρι πολιτεία, γύρισα όλη την Αθήνα..hair.
η αυριανή Μαλακάσα ισχύει; κατά τι ώρα λέτε να είστε εκεί;

μετά από δυο γάμους και μια βάφτιση μόλις ξεμπέρδεψα Κορωπί Χαλάνδρι πολιτεία, γύρισα όλη την Αθήνα..hair.
Τώρα είναι πασαλειμένοι απο τα ξίγκια και δεν μπιρούν να γράψουν .....sarcastic.

Last edited:
Ισχύει, Κατά τις 9 θα είμαστε εκεί πρώτα ο Θεός.

Καλημέρα στο Φορουμ .Χθες βράδυ πραγματικά περάσαμε πολύ όμορφα. Καποιοι ήδη γνωριζομαστε απο άλλες συναντήσεις και καποιοι γνωρτιστήκαμε χθες.Ολα τα άτομα που ήταν εκει θεωρώ πως ήταν πολυ αξιόλογοι άνθρωποι και ειναι απο τις στιγμές της ζωής σου που θελεις να πεις τοσα πολλα πράγματα αλλα και να ακόυσεις ταυτόχρονα τοσα πολλα που νομίζεις οτι ο χρόνος δεν αρκεί. Ευχαριστω ολα τα παιδια για την ομορφη παρέα τους (Δημητρης, Πανος , Αρης , Αργύρης,Χρήστος, Αντώνης,Γιωργος,Γιώργος,Βαγγέλης,) . Κρίμα που δεν μπόρεσαν να έρθουν και άλλοι φιλοι και κρίμα που τα παιδιά της έπαρχίας εκ των πραγμάτων δεν μπορουν να παρευρεθουν σε τετοιες συναντήσεις.Το φαγοπότι πολυ ωραίο ο Γιώργος εκανε καλή επιλογή . Δεν ξερω αν υπάρχουν φωτογραφίες ο φιλος μας ο Ζολώτας δυστυχως ελειπε και περαστικά του με την ευκαιρία.Κάποιοι φίλοι σήμερα θα ειναι στην Μαλακάσα εγώ δεν μπορω να πάω καλα να περάσουν.

Καλημερα στην παρεα ολα καλα και ομορφα εχτες και γω απο την μερια μου να πω οτι περασαμε υπεροχα γνωρισα ατομα που μιλαμε τοσο καιρο και δεν ειχαμε συναντηθει ενα μεγαλο μπραβο
στον φιλο μας Αρη που εκανε ολοκληρο ταξιδη για την συναντησει.RESPECT. (σκοπευτηριο)χαχαχα.sarcastic. ευχομαι την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτεροι με υγεια και στην επομενη συναντησει παιδια
.well done.

Ωραιοι ανθρωποι με ενα κοινο ενδιαφερον...
Αξιολογοι ολοι αυτοι που γνωρισα εχθες και επικοινωνιακα ενιωθα οτι τους ηξερα χρονια... Μητσαρα μεχρι την επομενη...
Δεν περιμενα κατι λιγοτερο και περασα εξαιρετικα... Να ειστε καλα κυριοι...

Καλή διάθεση και καλή παρέα.
Εφυγα εσπευσμένως λόγω πυρετού της μικρούλας μου...
Το ξέρετε οι γονείς... όταν αρρωσταίνει το παιδί , μαζί του αρωσταίνουμε 2 φορές και εμείς...

Στην επόμενη εύχομαι να μπορούμε και να είμαστε όλοι παρέα.
Φίλοι χάρηκα που σας γνωρισα και ευχαριστώ τον Αρη που ήρθε από την Καλαμάτα για να είναι μαζί μας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η καλή παρέα είναι πάντα μια ευχάριστη κατάσταση και δυναμογόνος για όλους μας.
Εύχαριστώ όλους που μπόρεσαν να έρθουν
Μήτσο έχεις την αγάπη μας και τις ευχές μας για ταχεία ανάρωση..
Αν χρειαστείς κάτι ... μή διστάσεις στο είπα στο τηλ. και το εννοώ...

Παιδιά φωτογραφίες δεν έχει, προσωπικά δεν έχω το χάρισμα του Ζολω με τις φωτογραφίες της εστίασης και δεν μου πολύ αρέσει να φωτογραφίζω φαγητά και ανθρώπους που τρώνε.
Χάρηκα πολύ για τις νέες γνωριμίες, πιστεύω ότι έτσι παίρνει και άλλη διάσταση η επικοινωνία μας εδώ μέσα.
Θα υπάρχει και συνέχεια....:)

Μπράβο σας παλικάρια και σε άλλα με υγεία για όλους. Πολλή θα ήθελα να είμαι κοντά σας αλλά ή απόσταση και η επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι ανυπέρβλητα εμπόδια. Να 'στα όλοι γεροί και υγιείς να ξαναβρεθειτε.

Παιδιά φωτογραφίες δεν έχει, προσωπικά δεν έχω το χάρισμα του Ζολω με τις φωτογραφίες της εστίασης και δεν μου πολύ αρέσει να φωτογραφίζω φαγητά και ανθρώπους που τρώνε.
.buy buy..buy buy..buy buy. λες και είμαι ο φωτογράφος του Μαμαλάκη .hair.

Μητσο βάλε αυτες που πηρες με τον δορυφόρο.
Ξέρεις ρε.
Αυτές που ειναι ολοι μαζί στο τζακούζι κ τους σερβίρουν ψηλες ξανθιες μαρτινια.
Μονο μην βαλεις εκείνη που ο ψηλός στραβωκαταπινει την ελιά την ωρα που σκύβει να σερβιρει η κοπελια κ κοκκινίσει..sarcastic.
Ευτυχώς ηταν ο Αρης εκει κ τον συνεφερε.yelling.
Να σας μάθω εγω εαν μας αφήνετε χωρίς φώτο τους μακρινους..yel.
Μπραβο παίδες καλα να περνάτε παντα.well done.
Πανο ελπιζω να ναι καλα το κοριτσι σου.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε.

Back