Ωχ προβλέπω να περνάει τρένο σε λίγο καρδιτσιώτικο.Σήμερα έχω ένα βαρύ κεφάλι και μια ζάλη.Μασάω και λίγο τα λόγια μου . Μάλλον από τον καπνό είναι.Πολύ ζόρικο πράμα ......badboys.
Και να κάπνιζα να λεγες .....
Πολυ για καπνο ακουω κ προβληματιζομαι... .xm.
Μπραβο μαγγες, παντα να περνατε ομορφα κ στην επομενη συναντηση ακομα πιο πολλοι...
Φωτο δεν βλεπω, κ φοβουμαι...
Aυτοι ειναι ικανοι να τραγανισαν ακομα και την φωτογραφικη .asking.
Αφού δεν είχατε απόδοση. Όποιος ντρέπεται κακά ζει που λένε και στο χωριό μου(ότι μασ άφησε ο θεοφραστος )
Αφού δεν είχατε απόδοση. Όποιος ντρέπεται κακά ζει που λένε και στο χωριό μου
έχεις δίκιο .. τα μπράβο κ απο μένα στον Δημήτρη, για την ιδέα την οργάνωση και την παρέαΌλα special......
Μπράβο στον Δημήτρη για την οργάνωση....ήταν ακόμα μια καλή ιδέα του Αρχιερέα της Φωτογραφικής...
Προτείνω την επόμενη φορά να πάμε προς Γαλάτσι....εχτές ο Δημήτρης μας είχε στη Χαλυβουργική κάτω από το φουγάρο !! .badboys.
Αυτό ήταν αδυνατο να συμβει γιατι την είχα προστατευμένη.Αλλά τώρα που το λες , .xm.μ αυτούς ποτε δεν μπορει να εισαι σίγουροςAυτοι ειναι ικανοι να τραγανισαν ακομα και την φωτογραφικη .asking.
Ολόκληρο ταξίδι κάναμε για να φέρουμε στην μάζωξη τα καλύτερα .ha ha ha..badboys..badboys.
Ωχ προβλέπω να περνάει τρένο σε λίγο καρδιτσιώτικο.
Πες τα δάσκαλεΠραγματικά υπέροχη η χθεσινή βραδιά για ακόμα μια φορά. Η παρέα κλασικά υπέροχη, χάρηκα που γνώρισα και τα υπόλοιπα παιδιά και ξανασυνάντησα τις υπόλοιπες γνωστές φάτσες. Φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, πειράξαμε ο ένας τον άλλο και κάναμε σχέδια για τη σεζόν που έρχεται, όλα ήταν τέλεια.
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους που μαζεύεται πάντα μια τέτοια όμορφη παρέα. Είναι από τις στιγμές που αξίζουν στην ζωή. Γιατί ξέρεις ότι όταν κάτσεις στο τραπέζι με αυτή την παρέα μόνο αξιόλογα άτομα θα βρεις και ανθρώπους που είναι έξω καρδιά.
Ψηλέ σε πήραν τα σκάγια;;;
Το πολυ πολυ να ευχονται να ξαναπαει η παρεα που σκορπισε τη...χαρα!Ολη η γειτονιά σήμερα ήταν σε παραζάλη..asking.
Το πολυ πολυ να ευχονται να ξαναπαει η παρεα που σκορπισε τη...χαρα!