Αυτος θα φαει μόνο πατάτα ψητή με καρότα .Tον Μακη ρωτα
Αλλά αυτό που βλέπω οτι θα γίνει με τα γλυκά στο τέλος με ανησυχεί περισσότερο.
Αυτος θα φαει μόνο πατάτα ψητή με καρότα .Tον Μακη ρωτα
Θα φαει στο τελος η χαμενος η κερδισμενος [εχω παραγγειλει 3 κιλα]Αυτος θα φαει μόνο πατάτα ψητή με καρότα .
Αλλά αυτό που βλέπω οτι θα γίνει με τα γλυκά στο τέλος με ανησυχεί περισσότερο.
Καλά εσενα σ εοχα το προγραμμα.Εχει προκύψει όμως και καποιος άλλος που θαρθει με καμια 50αριά κομμάτια.Θα φαει στο τελος η χαμενος η κερδισμενος [εχω παραγγειλει 3 κιλα]
Βαλε...βαλε ιδεες και στον αλλον εχει να φαει απο το Σαββατο το μεσημεριΚαλά εσενα σ εοχα το προγραμμα.Εχει προκύψει όμως και καποιος άλλος που θαρθει με καμια 50αριά κομμάτια.
Ω ρε γλέντια .......και να φανταστείς Γιάννη οτι δεν έφαγα και τώρα ουτε πρόκειται βα φαω .Κριμα τα ψαράκια....
Θα ερθω με άγριες διαιθέσεις.Θα φαω και το μερίδιο του Μάκη.
Εσυ θα φας τον Γκμοχ γιατι εγω θα φαω την βοσκοπουλαΡεμάλια θα ερθω κατα τις 8μιση και πεινασμένος , ειπα στην κυρά να μην μαγειρέψει , κανονίστε να βρω τίποτα να φαω ...........δεν σας εχω καμία εμπιστοσύνη .
Χαριζμά σου φίλε και η βοσκοπούλα και ο Γμοχ....Εσυ θα φας τον Γκμοχ γιατι εγω θα φαω την βοσκοπουλα
Γιατι ρε μητσο,με τι μοιαζει η βοσκοπουλα?.asking.Χαριζμά σου φίλε και η βοσκοπούλα και ο Γμοχ....
με βαριοπούλαΓιατι ρε μητσο,με τι μοιαζει η βοσκοπουλα?.asking.
με βαριοπούλα
Από αύριο θα κόψω το φαγητό,Οσο γι αυτον που εκανε πρώτος like παραπάνω ,αυριο θα τον έχβ αφίσσα να σκίζει την πρπβατίνα.