Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Αυτος θα φαει μόνο πατάτα ψητή με καρότα .
Αλλά αυτό που βλέπω οτι θα γίνει με τα γλυκά στο τέλος με ανησυχεί περισσότερο.
Θα φαει στο τελος η χαμενος η κερδισμενος [εχω παραγγειλει 3 κιλα]:)

Θα φαει στο τελος η χαμενος η κερδισμενος [εχω παραγγειλει 3 κιλα]:)
Καλά εσενα σ εοχα το προγραμμα.Εχει προκύψει όμως και καποιος άλλος που θαρθει με καμια 50αριά κομμάτια.
Ω ρε γλέντια .......και να φανταστείς Γιάννη οτι δεν έφαγα και τώρα ουτε πρόκειται βα φαω .Κριμα τα ψαράκια....
Θα ερθω με άγριες διαιθέσεις.Θα φαω και το μερίδιο του Μάκη.

Καλά εσενα σ εοχα το προγραμμα.Εχει προκύψει όμως και καποιος άλλος που θαρθει με καμια 50αριά κομμάτια.
Ω ρε γλέντια .......και να φανταστείς Γιάννη οτι δεν έφαγα και τώρα ουτε πρόκειται βα φαω .Κριμα τα ψαράκια....
Θα ερθω με άγριες διαιθέσεις.Θα φαω και το μερίδιο του Μάκη.
Βαλε...βαλε ιδεες και στον αλλον εχει να φαει απο το Σαββατο το μεσημερι.sarcastic.

Ρεμάλια θα ερθω κατα τις 8μιση και πεινασμένος , ειπα στην κυρά να μην μαγειρέψει , κανονίστε να βρω τίποτα να φαω ...........δεν σας εχω καμία εμπιστοσύνη .
Εσυ θα φας τον Γκμοχ γιατι εγω θα φαω την βοσκοπουλα.my man.

Αποψε θα ταλαιπωρηθείτε να παρκάρετε οσοι έρθετε.Ειναι Κυριακή αλλά και λόγω του αγώνα .Δεν μπορουσα να παρκαρω ουτε γυρω απο το σπιτι και το κώλωσα στην είσοδο.Ξεκινάω γιατί είναι και μακριά.
.my man.Περι τα 200μ.

Μόλις τώρα φευγουμε οι τελευταίοι.
Πολυ φαι και κρασί ,αλλά τα γλυκά εδωσαν ρέστα.Φαγμε τον σκασμό και περίσεψαν πάρα πολλά..
Ευχαριστούμε τον john και το Σταύρο που αποφασισαν να μας γλυκάνουν τόσο πολύ με τα ωραία γλυκά που έφεραν.
Προσωπικά χάρηκα πολύ που γνώρισα απο κοντα για πρωτη φορά ,τον Φίλιππα ,τον Αργύρη,τον Μιχάλη και τον Πέτρο και αρηκα που μετα απο πολύ καιρό τα ήπιαμε και τα ήπιαμεε όλους όσους παρεβρέθηκαν.Αντε και στην επόμενη και.....περισσότερα αύριο.

Back