Προεξεχοντες οι πιο....ωριμοι ηλικιακα !!
Για μενα το λες[ωριμοι ηλικιακα?] σε ευχαριστω πολυ
οι καλύτεροι ήσασταν βρε γλυκούληδες παλιόγεροι σας χάρηκαΓια ΜΑΣ,mister John!!
Μην τον τσιγκλας μωρέ και θα χουμε άλλαΕυχομαι παντα τετοια να εχουμε με υγεια .....φαγαμε ηπιαμε γελασαμε και χαρηκαμε την συντροφια ο ενας του αλλου
Αντε με το καλο και στην επομενη !!!!
Ευχομαι καποια στιγμη με συνεννοηση να γινει μια πανελλαδικη συναντηση του hunterlife ειτε στον νοτο ή στο βορρα ή ποιο κεντρικα , μια δυημερη συναξη που υα περιλαμβανει αθλοπαιδιες σε σκοπευτηριο καιι φυσικα φαγοποτι και οινοποσια....buy buy.
Ζολω..... η βοσκοπουλα τελικα που ηταν δεν την ειδαμε..
Ειναι αγαπητο προσωπο και ξερω οτι του αρεσουν αυτα..Μην τον τσιγκλας μωρέ και θα χουμε άλλα
Εισαι και ο πρωτος.....lazy.Οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που με πιέζουν ,δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθώ και να ανεβάσω φωτογραφίες και αν και τώρα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, θα το κάνω τώρα.
Η παρέα δυνατή πάντα και πιστή στο καθήκον ,ξηγήθηκε κανονικά στα ζυγούρια και τα χοιρινά που τόλμησαν να περάσουν από το τραπέζι μας.
Όσο για το κρασί ήπιαμε πολύ.Του τελειώσαμε το κόκκινο και συνεχίσαμε με ρόζε και οι τελευταίοι φύγαμε κάπου κοντά στις 1 ,45.
Ο Μάνος εθισμένος από την μυρωδιά του ψητού, υποκλίνεται στο ζυγούρι.
Φρανσουά πατριώτ στην υγειά σου.Ραντεβού στα Γιάννενα.
Στη συνέχεια τα δυο μοντέλα μου σε έντονο συναγωνισμό με διαφορετικά ....υλικά ..Μιλάμε για κατηγορία πολλών κιλών.
Τα σχόλια δικά σας.
Θεόφραστε είσαι αστέρι,σου λείπει όμως η ψυχραιμία και η νιρβάνα του από κάτω ώριμου κυρίου.Με λίγη προσπάθεια θα κατακτήσεις για πάντα την κορυφή.
John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε ουι που εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.
Τα γλυκά ήταν πάαααρα πολά και προσφέραμε και σε άλλα τραπέζια .
Είχαμε και εσωτερικές μετακινήσεις.Κάποιοι από την Δυτική πλευρά έκαναν και επίθεση στα γλυκά της ανατολικής όχθης.
Ο Μάνος με τρομαγμένο βλέμμα και φοβούμενος για την συνέχεια , παρατηρεί τον Μάκη που καταβροχθίζει τα γλυκά .Ευτυχώς που ήταν και σε...... δίαιτα ..buy buy.
Όλο μου κουνούσε το δάχτυλο και με κοιτούσε με βλέμμα που σκοτώνει,ο έτερος πατριώτης ,ενοχλημένος απο τον φακό......
...και άλλοτε μου έδειχνε την πόρτα της εξόδου κανοντας τον Μιχάλη να γελάει.
Μετά επήλθε μια μικρή χαλάρωση να κρυώσουν και τα δόντια μας .Να πούμε και τίποτα ,όχι μόνο φαΐ.
Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Ναμαστε καλά να ανταμώνουμε.
Άντε και στην επόμενη.
Οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που με πιέζουν ,δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθώ και να ανεβάσω φωτογραφίες και αν και τώρα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, θα το κάνω τώρα.
Η παρέα δυνατή πάντα και πιστή στο καθήκον ,ξηγήθηκε κανονικά στα ζυγούρια και τα χοιρινά που τόλμησαν να περάσουν από το τραπέζι μας.
Όσο για το κρασί ήπιαμε πολύ.Του τελειώσαμε το κόκκινο και συνεχίσαμε με ρόζε και οι τελευταίοι φύγαμε κάπου κοντά στις 1 ,45.
Ο Μάνος εθισμένος από την μυρωδιά του ψητού, υποκλίνεται στο ζυγούρι.
Φρανσουά πατριώτ στην υγειά σου.Ραντεβού στα Γιάννενα.
Στη συνέχεια τα δυο μοντέλα μου σε έντονο συναγωνισμό με διαφορετικά ....υλικά ..Μιλάμε για κατηγορία πολλών κιλών.
Τα σχόλια δικά σας.
Θεόφραστε είσαι αστέρι,σου λείπει όμως η ψυχραιμία και η νιρβάνα του από κάτω ώριμου κυρίου.Με λίγη προσπάθεια θα κατακτήσεις για πάντα την κορυφή.
John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε ουι που εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.
Τα γλυκά ήταν πάαααρα πολά και προσφέραμε και σε άλλα τραπέζια .
Είχαμε και εσωτερικές μετακινήσεις.Κάποιοι από την Δυτική πλευρά έκαναν και επίθεση στα γλυκά της ανατολικής όχθης.
Ο Μάνος με τρομαγμένο βλέμμα και φοβούμενος για την συνέχεια , παρατηρεί τον Μάκη που καταβροχθίζει τα γλυκά .Ευτυχώς που ήταν και σε...... δίαιτα ..buy buy.
Όλο μου κουνούσε το δάχτυλο και με κοιτούσε με βλέμμα που σκοτώνει,ο έτερος πατριώτης ,ενοχλημένος απο τον φακό......
...και άλλοτε μου έδειχνε την πόρτα της εξόδου κανοντας τον Μιχάλη να γελάει.
Μετά επήλθε μια μικρή χαλάρωση να κρυώσουν και τα δόντια μας .Να πούμε και τίποτα ,όχι μόνο φαΐ.
Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Ναμαστε καλά να ανταμώνουμε.
Άντε και στην επόμενη.
ρε φίλε ένα μεγάλο μπράβοΕυχομαι παντα τετοια να εχουμε με υγεια .....φαγαμε ηπιαμε γελασαμε και χαρηκαμε την συντροφια ο ενας του αλλου
Αντε με το καλο και στην επομενη !!!!
Ευχομαι καποια στιγμη με συνεννοηση να γινει μια πανελλαδικη συναντηση του hunterlife ειτε στον νοτο ή στο βορρα ή ποιο κεντρικα , μια δυημερη συναξη που υα περιλαμβανει αθλοπαιδιες σε σκοπευτηριο καιι φυσικα φαγοποτι και οινοποσια....buy buy.
Ζολω..... η βοσκοπουλα τελικα που ηταν δεν την ειδαμε..