Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Χάρηκα που κατάφερα να βρεθώ στο τραπέζι με μαζεμένους τόσους φίλους του φόρουμ, με το φαγητό εξαιρετικό, με ωραίες κουβέντες και την καιζερ παγωμένη ...
Είχα μια ωραία βραδιά όπου όλα ήταν πολύ φίνα !!
να είστε καλά όλοι παιδιά

Οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που με πιέζουν ,δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθώ και να ανεβάσω φωτογραφίες και αν και τώρα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, θα το κάνω τώρα.

Η παρέα δυνατή πάντα και πιστή στο καθήκον ,ξηγήθηκε κανονικά στα ζυγούρια και τα χοιρινά που τόλμησαν να περάσουν από το τραπέζι μας.
Όσο για το κρασί ήπιαμε πολύ.Του τελειώσαμε το κόκκινο και συνεχίσαμε με ρόζε και οι τελευταίοι φύγαμε κάπου κοντά στις 1 ,45.

IMG_5762.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5749.jpg

Ο Μάνος εθισμένος από την μυρωδιά του ψητού, υποκλίνεται στο ζυγούρι.
IMG_5748.jpg

Φρανσουά πατριώτ στην υγειά σου.Ραντεβού στα Γιάννενα.

IMG_5753.jpg

Στη συνέχεια τα δυο μοντέλα μου σε έντονο συναγωνισμό με διαφορετικά ....υλικά ..Μιλάμε για κατηγορία πολλών κιλών.
Τα σχόλια δικά σας.
Θεόφραστε είσαι αστέρι,σου λείπει όμως η ψυχραιμία και η νιρβάνα του από κάτω ώριμου κυρίου.Με λίγη προσπάθεια θα κατακτήσεις για πάντα την κορυφή.

IMG_5755.jpg

IMG_5767.jpg

John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε, ότι εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας ,έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη βλέπετε να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.

IMG_5757.jpg

Τα γλυκά ήταν πάαααρα πολά και προσφέραμε και σε άλλα τραπέζια .

IMG_5775.jpg

IMG_5772.jpg
IMG_5768.jpg

Είχαμε και εσωτερικές μετακινήσεις.Κάποιοι από την Δυτική πλευρά έκαναν και επίθεση στα γλυκά της ανατολικής όχθης.

IMG_5769.jpg

Ο Μάνος με τρομαγμένο βλέμμα και φοβούμενος για την συνέχεια , παρατηρεί τον Μάκη που καταβροχθίζει τα γλυκά .Ευτυχώς που ήταν και σε...... δίαιτα ..buy buy.

IMG_5766.jpg

Όλο μου κουνούσε το δάχτυλο και με κοιτούσε με βλέμμα που σκοτώνει,ο έτερος πατριώτης .ha ha.,ενοχλημένος απο τον φακό......
IMG_5760.jpg

IMG_5778.jpg

...και άλλοτε μου έδειχνε την πόρτα της εξόδου κανοντας τον Μιχάλη να γελάει.
IMG_5779.jpg

Μετά επήλθε μια μικρή χαλάρωση να κρυώσουν και τα δόντια μας .Να πούμε και τίποτα ,όχι μόνο φαΐ.
IMG_5759.jpg

IMG_5756.jpg

IMG_5776.jpg

Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο αυτών που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Ναμαστε καλά να ανταμώνουμε.
Άντε και στην επόμενη.

IMG_5761.jpg

Last edited:
Ευχομαι παντα τετοια να εχουμε με υγεια .....φαγαμε ηπιαμε γελασαμε και χαρηκαμε την συντροφια ο ενας του αλλου
Αντε με το καλο και στην επομενη !!!!
Ευχομαι καποια στιγμη με συνεννοηση να γινει μια πανελλαδικη συναντηση του hunterlife ειτε στον νοτο ή στο βορρα ή ποιο κεντρικα , μια δυημερη συναξη που υα περιλαμβανει αθλοπαιδιες σε σκοπευτηριο καιι φυσικα φαγοποτι και οινοποσια....buy buy.
Ζολω..... η βοσκοπουλα τελικα που ηταν δεν την ειδαμε...yelling.

Ευχομαι παντα τετοια να εχουμε με υγεια .....φαγαμε ηπιαμε γελασαμε και χαρηκαμε την συντροφια ο ενας του αλλου
Ευχομαι καποια στιγμη με συνεννοηση να γινει μια πανελλαδικη συναντηση του hunterlife ειτε στον νοτο ή στο βορρα ή ποιο κεντρικα , μια δυημερη συναξη που υα περιλαμβανει αθλοπαιδιες σε σκοπευτηριο καιι φυσικα φαγοποτι και οινοποσια....buy buy.
Μην τον τσιγκλας μωρέ και θα χουμε άλλα.pray to God.

Οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που με πιέζουν ,δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθώ και να ανεβάσω φωτογραφίες και αν και τώρα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, θα το κάνω τώρα.

Η παρέα δυνατή πάντα και πιστή στο καθήκον ,ξηγήθηκε κανονικά στα ζυγούρια και τα χοιρινά που τόλμησαν να περάσουν από το τραπέζι μας.
Όσο για το κρασί ήπιαμε πολύ.Του τελειώσαμε το κόκκινο και συνεχίσαμε με ρόζε και οι τελευταίοι φύγαμε κάπου κοντά στις 1 ,45.

IMG_5762.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5749.jpg

IMG_5748.jpg

IMG_5753.jpg

Στη συνέχεια τα δυο μοντέλα μου σε έντονο συναγωνισμό με διαφορετικά ....υλικά ..Μιλάμε για κατηγορία πολλών κιλών.
Τα σχόλια δικά σας.
Θεόφραστε είσαι αστέρι,σου λείπει όμως η ψυχραιμία και η νιρβάνα του από κάτω ώριμου κυρίου.Με λίγη προσπάθεια θα κατακτήσεις για πάντα την κορυφή.

IMG_5755.jpg

IMG_5767.jpg

John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε ουι που εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.

IMG_5757.jpg

IMG_5775.jpg

IMG_5772.jpg
IMG_5768.jpg

Είχαμε και εσωτερικές μετακινήσεις.Κάποιοι από την Δυτική πλευρά έκαναν και επίθεση στα γλυκά της ανατολικής όχθης.

IMG_5769.jpg

Ο Μάνος με τρομαγμένο βλέμμα και φοβούμενος για την συνέχεια , παρατηρεί τον Μάκη που καταβροχθίζει τα γλυκά .Ευτυχώς που ήταν και σε...... δίαιτα ..buy buy.

IMG_5766.jpg

Όλο μου κουνούσε το δάχτυλο και με κοιτούσε με βλέμμα που σκοτώνει,ο έτερος πατριώτης .ha ha.,ενοχλημένος απο τον φακό......
IMG_5760.jpg

IMG_5778.jpg

IMG_5779.jpg

Μετά επήλθε μια μικρή χαλάρωση να κρυώσουν και τα δόντια μας .Να πούμε και τίποτα ,όχι μόνο φαΐ.
IMG_5759.jpg

IMG_5756.jpg

IMG_5776.jpg

Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Άντε και στην επόμενη.

IMG_5761.jpg
Εισαι και ο πρωτος.....lazy.

IMG_5762.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5749.jpg

IMG_5748.jpg

IMG_5753.jpg

Τα σχόλια δικά σας.

IMG_5755.jpg

IMG_5767.jpg

John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε ουι που εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.

IMG_5757.jpg

IMG_5775.jpg

IMG_5772.jpg
IMG_5768.jpg

IMG_5769.jpg

IMG_5766.jpg

IMG_5760.jpg

IMG_5778.jpg

IMG_5779.jpg

IMG_5759.jpg

IMG_5756.jpg

IMG_5776.jpg

Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Άντε και στην επόμενη.

IMG_5761.jpg

.congrats..congrats..congrats..congrats..congrats..congrats..congrats.

Αρχοντες οπως παντα .well done..well done.

Ζολώ:
είσαι αναγνωρισμένα φοβερός φωτογράφος
το ίδιο βλέπω ότι τα καταφέρνεις τελευταία και στο σενάριο(περιγραφή)
από χθες ανεβαίνεις και σαν σκηνοθέτης.....τι ωραία μ έστησες εκεί με την γλώσσα .RESPECT..very funny.
μπράβο πολλά μπράβο ρε φίλε .congrats.

ρε φίλε ένα μεγάλο μπράβο
2η συγκέντρωση παρών με πολλά χλμ επιστροφής μόνος σου
να σαι καλά Αργύρη :).congrats.

Back