Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

ρε φίλε ένα μεγάλο μπράβο
2η συγκέντρωση παρών με πολλά χλμ επιστροφής μόνος σου
να σαι καλά Αργύρη :).congrats.
Μακη μου αν σκεφτεις οτι οταν εχω δουλεια και λεω οταν ...γιατι ετσι οπως γιναμε δεν εχουμε καθε μερα , κανω κστα μεσο ορο περιπου 120 χιλ μες την αθηνα.....σημερα εκανα 105 ...οποτε δεν με κουραζει

Χθες περάσα υπέροχα με τα φιλαράκια μου. Είδα και γνώρισα και παλικάρια όπως ο Μιχάλης και ο John που δεν είχα την τιμή ως τώρα. Τα καλύτερα έρχονται μάγκες αρκεί να είμαστε μονιασμένοι και να κάνουμε στην άκρη αυτούς που δημιουργούν προβλήματα :)

Ζολωτεια βραδια...τι να πρωτοπει καποιος για τον Δημητρη, εχει μανια ο ανθρωπος με τις φασσες, το τραπεζι το βλεπει σαν λογγο και ολους
εμας σαν ουκρανεζες. Φωτογραφιζει οπως ακριβως πυροβολει, εστιαζει - κανεις δεν τον παιρνει χαμπαρι - αλλου κοιταζει, αλλου μιλαει αλλα εσενα
φωτογραφιζει. Του αξιζουν συγχαρητηρια πολλα, οπως και σε ολα τα παιδια εδω στο HL για το ομορφο κλιμα που υπαρχει σε ολα τα επιπεδα.
Να ειμαστε καλα να το επαναλαβουμε, καλο βραδυ σε ολους.

Ζολωτεια βραδια...τι να πρωτοπει καποιος . Φωτογραφιζει οπως ακριβως πυροβολει, εστιαζει - κανεις δεν τον παιρνει χαμπαρι - αλλου κοιταζει, αλλου μιλαει αλλα εσενα
φωτογραφιζει. Του αξιζουν συγχαρητηρια πολλα, οπως και σε ολα τα παιδια εδω στο HL για το ομορφο κλιμα που υπαρχει σε ολα τα επιπεδα.
Να ειμαστε καλα να το επαναλαβουμε, καλο βραδυ σε ολους.

Είναι πονηρή αλεπού ο τύπος. .sarcastic.

Μπράβο για ακόμη μια φορά στην υπέροχη παρέα σας! Φαντάζομαι το απολαύσατε όλοι! .well done.

Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο αυτών που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Εμείς από μακριά σας ευχαριστούμε που μας θυμηθήκατε! Στην Υγειά όλων!

Οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που με πιέζουν ,δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθώ και να ανεβάσω φωτογραφίες και αν και τώρα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, θα το κάνω τώρα.

Η παρέα δυνατή πάντα και πιστή στο καθήκον ,ξηγήθηκε κανονικά στα ζυγούρια και τα χοιρινά που τόλμησαν να περάσουν από το τραπέζι μας.
Όσο για το κρασί ήπιαμε πολύ.Του τελειώσαμε το κόκκινο και συνεχίσαμε με ρόζε και οι τελευταίοι φύγαμε κάπου κοντά στις 1 ,45.

IMG_5762.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5749.jpg

Ο Μάνος εθισμένος από την μυρωδιά του ψητού, υποκλίνεται στο ζυγούρι.
IMG_5748.jpg

Φρανσουά πατριώτ στην υγειά σου.Ραντεβού στα Γιάννενα.

IMG_5753.jpg

Στη συνέχεια τα δυο μοντέλα μου σε έντονο συναγωνισμό με διαφορετικά ....υλικά ..Μιλάμε για κατηγορία πολλών κιλών.
Τα σχόλια δικά σας.
Θεόφραστε είσαι αστέρι,σου λείπει όμως η ψυχραιμία και η νιρβάνα του από κάτω ώριμου κυρίου.Με λίγη προσπάθεια θα κατακτήσεις για πάντα την κορυφή.

IMG_5755.jpg

IMG_5767.jpg

John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε, ότι εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας ,έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη βλέπετε να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.

IMG_5757.jpg

Τα γλυκά ήταν πάαααρα πολά και προσφέραμε και σε άλλα τραπέζια .

IMG_5775.jpg

IMG_5772.jpg
IMG_5768.jpg

Είχαμε και εσωτερικές μετακινήσεις.Κάποιοι από την Δυτική πλευρά έκαναν και επίθεση στα γλυκά της ανατολικής όχθης.

IMG_5769.jpg

Ο Μάνος με τρομαγμένο βλέμμα και φοβούμενος για την συνέχεια , παρατηρεί τον Μάκη που καταβροχθίζει τα γλυκά .Ευτυχώς που ήταν και σε...... δίαιτα ..buy buy.

IMG_5766.jpg

Όλο μου κουνούσε το δάχτυλο και με κοιτούσε με βλέμμα που σκοτώνει,ο έτερος πατριώτης .ha ha.,ενοχλημένος απο τον φακό......
IMG_5760.jpg

IMG_5778.jpg

...και άλλοτε μου έδειχνε την πόρτα της εξόδου κανοντας τον Μιχάλη να γελάει.
IMG_5779.jpg

Μετά επήλθε μια μικρή χαλάρωση να κρυώσουν και τα δόντια μας .Να πούμε και τίποτα ,όχι μόνο φαΐ.
IMG_5759.jpg

IMG_5756.jpg

IMG_5776.jpg

Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο αυτών που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Ναμαστε καλά να ανταμώνουμε.
Άντε και στην επόμενη.

IMG_5761.jpg
Μραβο δημητρη πολυ καλο το φωτογραφικο και αφηγητικο σου ταλεντο.Ομως εχω ενδοιασμους για το φωτογραφικο σου ταλεντο οσο αφορα εμενα.
Δεν μπορει τετοια ομορφια,τετοια φωτογενια που εχω να αποτυπωνεται λαθος.Δεν με πηραν και τα χρονια..crying smile..vert funny.

Θαφυγω σε καμια ωρα, ξυπνυσα κατα της 12 και ειπα να μην την πεσω παλι και να το καλαμπουρισω:)
Που εισαι ρε φιλε νοσοκομειο?:(
Οχι εχουμε ενημερωση στην καθαριοτητα για τα μεσα προστασιας Αντιπροδρος γαρ, μετα δουλεια και μετα νοσοκομειο.

Back