Τόλη ήταν μετά τον δρόμο με το διάζωμα είχε κάτι φανάρια θυμάμαι και συνέχιζε ο δρομος μονής κατεύθυνσης γύρω στα 100 μέτρα μετά τα φανάρια δίπλα σε ένα γουναραδικο τυχαία το βρηκα
Ελατε εσεις και θα σας πάω σε διπλής κατευθύνσεως κάτω απο την κούρμπα της λίμνης και δεξια!Πάνω στην αριστερή κούρμπα της λίμνης ;;; .buy.
Κατάλαβα Κώστα ποιο λές! Ωραίο φαγητό.Αν δεν κάνω λαθος λεγόταν τα κοψιδια
https://www.tripadvisor.com.gr/Loca...-Kastoria_Kastoria_Region_West_Macedonia.html
Αν δεν κάνω λαθος λεγόταν τα κοψιδια
https://www.tripadvisor.com.gr/Loca...-Kastoria_Kastoria_Region_West_Macedonia.html
Εγώ πάλι πέρυσι είχα φάει δίπλα από τα κοψίδια, στον Μίλτο και ήταν μέτριο.Ελατε εσεις και θα σας πάω σε διπλής κατευθύνσεως κάτω απο την κούρμπα της λίμνης και δεξια!
Άσχετο αλλά ζαλατινα έχεις φάει ρε συ;Το καλύτερο κότσι που έχω φάει στην ζωή μου ήταν περυσι στην Καστοριά
Μιλάμε το μέρος έχει απίστευτη ομορφιά και όποιος συνεχίσει προς Πρέσπες θα μουτζωνει την τύχη του που ζει στην Αθήνα
Παράδεισος τίποτα άλλο
εμείς εδώ κουμπάρε την λέμε πηχτήΆσχετο αλλά ζαλατινα έχεις φάει ρε συ;
Πες στην πεθερά σου να βρει ζαλατινα από χωριό να σου φέρει
Με πολύ ξινό και κόκκινο πιπέρι είναι η ιδανικη
Σιγά που δεν θα την ήξερες εσυεμείς εδώ κουμπάρε την λέμε πηχτή
είναι πολύ ωραίος μεζές αλλά όταν φιάχνει ο κουνιάδος μου δεν την προλαβαίνω γιατί την εξαφανίζει η γυναίκα μου
Εχει στέκια με μερακλήδες μαγαζάτορες που θα πάθετε την πλάκα σας. Και τσίπουρο εύγευστο, δροσερό που λύνει τη γλώσσα και καίει τα λείπει απο τις πρώην μας..χαχαχΕγώ πάλι πέρυσι είχα φάει δίπλα από τα κοψίδια, στον Μίλτο και ήταν μέτριο.
Όμορφη πόλη. Πέρασα γυρνώντας από Φλώρινα. Πρέπει να την επισκεφτώ και να την ψάξω με άνεση χρόνου.
Ε όχι και σειρά ΝέοΡε σεις....το γουστάρω πολύ αυτό που γίνεται...
Είμαστε 550χλμ απόσταση από τον Αποστόλη, δεν τον εχουμε δει ποτέ και είμαστε λες και είμασταν σειρές στον Στρατό
Που;;;.....στο περιπου .xm.Καλημέρα και πάλι στην παρέα. Μιας και πέρασε λίγο ο καιρός και έχουμε νέες ιστορίες να πούμε τι θα λέγατε για μια συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα την Πέμπτη 09/11.
Επιλογές ναι.Καλές και οι δυο δεν θα τολεγα.Η ποιότητα του φαγητού απέχει πολύ.Τις γνωστές καλές επιλογές, Γκμοχ και Οδός Χίου.