Μπορούμε να το κάνουμε Παρασκευή τότε για να μην έχουμε και το άγχος της δουλειάς την επομένη. Μιλάω βέβαια για αυτούς που δεν δουλεύουν Σάββατο. Δεν ξέρω σκέψεις κάνω για να βολευτούν όσο περισσότεροι γίνεται. Αν έχουμε και καμία άλλη πρόταση μπορούμε και να το βάλουμε προς ψήφιση για να δούμε που βολεύει καλύτερα!Να πετάξεις... Ειναι μακρυά για εσάς τους νοτιοδυτικούς αλλά κοντά σε εμάς τους νοτιοανατολικούς....eat.
Ναι αν μαζευτουμε 15-20 ατομα θα μας πει οχι ο μαγαζατοραςΠαρασκευή δεν ξέρω πόσο ευκολα θα βρούμε τραπέζι στην βάρη
Χωρίς εσένα δεν γίνεται τίποτα, λείπει το αλατοπίπερο......αν δεν υπάρχει αυτή η υποβόσκουσα πουτανιά κάτω από τα φαρδιά χαμόγελα και το μπαμπακί μαλλί να ανεμίζει......δεν έχει νοστιμιά .lazy.Επιλογές ναι.Καλές και οι δυο δεν θα τολεγα.Η ποιότητα του φαγητού απέχει πολύ.
Απλά σχόλιο κάνω.Εγω ετσι κι αλλιώς δεν θαχω επιστρέψει.
να πινετε και κανα ποτιρακι και για μας που ειμαστε μακριαΧωρίς εσένα δεν γίνεται τίποτα, λείπει το αλατοπίπερο......αν δεν υπάρχει αυτή η υποβόσκουσα πουτανιά κάτω από τα φαρδιά χαμόγελα και το μπαμπακί μαλλί να ανεμίζει......δεν έχει νοστιμιά .lazy.
Άντε να τα πούμε και από κοντά!Εγω ειμαι μέσα
Ε ναι ρε Ηλία.....είμαστε κ πατριδάκια!!!Άντε να τα πούμε και από κοντά!
Επιτηδες το κανουμε,ετσιγια να σε σνομπαρουμε, οπως σνομπαρεις και εσυ μερικους στο βαϊπερ η οπως αλλιως το λενε αυτο το π@π@ριha haaaΠαντα βρισκετε Μερες που δουλευω.....