Έκτακτο Συνέδριο Μελών Του Φόρουμ

Μπραβο σας κυριοι!!!!Εξαιρετικα ωραιοι!!!Παντα τετοια!!!!Ειστε μαζεμενοι κοντα "εκει κατω" οι περισσοτεροι και τα κανονιζετε ωραια.Εγω θα κανω ενα συνεδριο μελων με τον Duck nick....στην καλυβα του μαλλον.....sarcastic....εκτος και αν κανονισει τιποτα ο Kunos μαζι με τα υπολοιπα "υδροβια" παιδια και ..το συνεδριο γινει διαρκείας!!!.bbq..beer..eat..eat.ffff
Μητσαρα εγραψες και παλι με το φωτορεπορταζ σου ρε φιλε.Η φωτο με τον Μανο σε σοκ και δεος διπλα στον Μακη ολα τα λεφτα!!!!!!!!!Ωραιος!!!!.well done.

Περάσαμε πολυ ωραια, σε ενα μαγαζι που παντα μας περιποιηται. Ολη η παρεα πολυ ευχάριστη, τα θέματα που συζητήθηκαν πολλα χωρις να αφήσουμε την απαγόρευση να μας το χαλασει ουτε για 1 λεπτο! Το μονο κακο οτι έσπασαν πολλές δίαιτες χθες .my man.
Επόμενος στόχος μας πρέπει να ειναι η συνάντηση και με τα εκτος αθηνων παιδια του φορουμ που ειναι παρα πολλα και εξίσου φαγανα!!

Για να βλεπω και τους βόρειους να ετοιμάζουν καμια μάζωξη!

α ρε Τόλη πόσο θα θέλαμε να είχαμε κάνει και μια μάζωξη στα μέρη σου......βλέπω φωτό απο τη πόλη σου και είναι εκπληκτικά !!!!
_1_zpsp8wjfaad.jpg

Last edited:
α ρε Τόλη πόσο θα θέλαμε να είχαμε κάνει και μια μάζωξη στα μέρη σου......βλέπω φωτό απο τη πόλη σου και είναι εκπληκτικά !!!!
Ειναι πολυ ωραια αυτη την εποχη. Απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα εριξε 25 ποντους χιονι... Καλοδεχουμενοι ειστε οποτε το αποφασισουμε :)
Εδω να ξερετε το τσίπουρο το πινουμε χωρις;)
Οταν σε βγαλει ο δρομος παλι στειλε μου μηνυνα γιατι εχω χασει τις επαφες μου.

Ειναι πολυ ωραια αυτη την εποχη. Απο χτες το βραδυ μεχρι σημερα εριξε 25 ποντους χιονι... Καλοδεχουμενοι ειστε οποτε το αποφασισουμε :)

μόλις ανοίξει ο καιρός......θα έρθω σίγουρα δίτροχος !!!!

_1_zpsp8wjfaad.jpg

μόλις ανοίξει ο καιρός......θα έρθω σίγουρα δίτροχος !!!!

θα φέρω κι άλλους σύντροχους κυνηγαραίους....οπότε ξέρεις τί αναμένεται να γίνει......

έχει κι άλλα να έρθω να πιάσουμε;;;;;
κάνω ωραία μπλονζόν εγώ .sarcastic.
Εχει Μάκη, εχει...
Οταν το επιασα διάφορες σκεψεις περασαν απο το μυαλο.. . Ειχα παρκαρει και παραδιπλα...
Τελικα την εδωσα και σε εναν τουριστα για φωτο και την αμολησαμε...
Θα ηταν καλος κραχτης! ha haaa.yelling.

Εχει Μάκη, εχει...
Οταν το επιασα διάφορες σκεψεις περασαν απο το μυαλο.. . Ειχα παρκαρει και παραδιπλα...
Τελικα την εδωσα και σε εναν τουριστα για φωτο και την αμολησαμε...
Θα ηταν καλος κραχτης! ha haaa.yelling.
αν την είχες μαγειρέψει δεν θα το θυμόσουν τόσο ευχάριστα ;)

Έλα μωρέ , σιγά το μέρος !!!!
Πέρυσι που είχαμε έρθει με τις μηχανές -με το άλλο το ρεμάλι που σου μιλάει πιο πάνω- δεν μου άρεσε καθόλου .asking..asking.
Καφεδάκι με θέα ένα κομμάτι της πόλης .RESPECT.

cL5VpD2.jpg

Οι υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που με πιέζουν ,δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθώ και να ανεβάσω φωτογραφίες και αν και τώρα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ, θα το κάνω τώρα.

Η παρέα δυνατή πάντα και πιστή στο καθήκον ,ξηγήθηκε κανονικά στα ζυγούρια και τα χοιρινά που τόλμησαν να περάσουν από το τραπέζι μας.
Όσο για το κρασί ήπιαμε πολύ.Του τελειώσαμε το κόκκινο και συνεχίσαμε με ρόζε και οι τελευταίοι φύγαμε κάπου κοντά στις 1 ,45.

IMG_5762.jpg

IMG_5763.jpg

IMG_5749.jpg

Ο Μάνος εθισμένος από την μυρωδιά του ψητού, υποκλίνεται στο ζυγούρι.
IMG_5748.jpg

Φρανσουά πατριώτ στην υγειά σου.Ραντεβού στα Γιάννενα.

IMG_5753.jpg

Στη συνέχεια τα δυο μοντέλα μου σε έντονο συναγωνισμό με διαφορετικά ....υλικά ..Μιλάμε για κατηγορία πολλών κιλών.
Τα σχόλια δικά σας.
Θεόφραστε είσαι αστέρι,σου λείπει όμως η ψυχραιμία και η νιρβάνα του από κάτω ώριμου κυρίου.Με λίγη προσπάθεια θα κατακτήσεις για πάντα την κορυφή.

IMG_5755.jpg

IMG_5767.jpg

John και Σταύρος .Οι δυο τους μας γλύκαναν πολύ την βραδιά με τα ωραία και ολόφρεσκα γλυκά τους .Να φανταστειτε, ότι εγω που ειμαι του μαυρου και της σοκολάτας ,έφαγα 4 η 5 !!!
Είχαμε την ανάγκη βλέπετε να ανεβάσουμε λίγο την...... χοληστερίνη μας.

IMG_5757.jpg

Τα γλυκά ήταν πάαααρα πολά και προσφέραμε και σε άλλα τραπέζια .

IMG_5775.jpg

IMG_5772.jpg
IMG_5768.jpg

Είχαμε και εσωτερικές μετακινήσεις.Κάποιοι από την Δυτική πλευρά έκαναν και επίθεση στα γλυκά της ανατολικής όχθης.

IMG_5769.jpg

Ο Μάνος με τρομαγμένο βλέμμα και φοβούμενος για την συνέχεια , παρατηρεί τον Μάκη που καταβροχθίζει τα γλυκά .Ευτυχώς που ήταν και σε...... δίαιτα ..buy buy.

IMG_5766.jpg

Όλο μου κουνούσε το δάχτυλο και με κοιτούσε με βλέμμα που σκοτώνει,ο έτερος πατριώτης .ha ha.,ενοχλημένος απο τον φακό......
IMG_5760.jpg

IMG_5778.jpg

...και άλλοτε μου έδειχνε την πόρτα της εξόδου κανοντας τον Μιχάλη να γελάει.
IMG_5779.jpg

Μετά επήλθε μια μικρή χαλάρωση να κρυώσουν και τα δόντια μας .Να πούμε και τίποτα ,όχι μόνο φαΐ.
IMG_5759.jpg

IMG_5756.jpg

IMG_5776.jpg

Άντε στην υγειά μας και στην υγειά όλων των φίλων του HL και περισσότερο αυτών που είναι μακριά και δεν μπορούμε να βρεθούμε.
Ναμαστε καλά να ανταμώνουμε.
Άντε και στην επόμενη.

IMG_5761.jpg
Μπραβο παλικαρια παντε τετοια με υγεια σε ολουσ και στην επομενη κριμα δεν μπορεσα να ερθω μμμμμμμμ τι να κανω υποχρεωσεις στην επομενη πρωτα ο θεος............congrats.

Πέρυσι που είχαμε έρθει με τις μηχανές -με το άλλο το ρεμάλι που σου μιλάει πιο πάνω- δεν μου άρεσε καθόλου .asking..asking.

cL5VpD2.jpg
Το καλύτερο κότσι που έχω φάει στην ζωή μου ήταν περυσι στην Καστοριά
Μιλάμε το μέρος έχει απίστευτη ομορφιά και όποιος συνεχίσει προς Πρέσπες θα μουτζωνει την τύχη του που ζει στην Αθήνα
Παράδεισος τίποτα άλλο

cL5VpD2.jpg
Προφήτης Ηλίας. Πολύ ωρααία θέα και ωραίο μέρος για μεταμεσονύκτιο παρκάρισμα ;);)
Το καλύτερο κότσι που έχω φάει στην ζωή μου ήταν περυσι στην Καστοριά
Θυμάσαι μαγαζί;

Τόλη ήταν μετά τον δρόμο με το διάζωμα είχε κάτι φανάρια θυμάμαι και συνέχιζε ο δρομος μονής κατεύθυνσης γύρω στα 100 μέτρα μετά τα φανάρια δίπλα σε ένα γουναραδικο τυχαία το βρηκα

Back