Πάνω που ακόνισα τα δόντια με έχει σακατέψει η μέση, αν είμαι βιώσιμος θα με δείτε φάντη μπαστούνι.Κυριακή κατά τις 8!
Πάνω που ακόνισα τα δόντια με έχει σακατέψει η μέση, αν είμαι βιώσιμος θα με δείτε φάντη μπαστούνι.
Ελα, θα φτιάξουμε γκρουπ σακατηδων...Πάνω που ακόνισα τα δόντια με έχει σακατέψει η μέση, αν είμαι βιώσιμος θα με δείτε φάντη μπαστούνι.
Ααααααααααα μην φοβασαι ελα εσυ και μην σε νοιαζει εχω ειδικοτητα στις μεσες περδικι θα σε κανω τυχερε!!!!!Πάνω που ακόνισα τα δόντια με έχει σακατέψει η μέση, αν είμαι βιώσιμος θα με δείτε φάντη μπαστούνι.
Μάκη είναι σαν να πηγαίνεις να φας μέσα στη θύρα 7 !!!1.ilias7316
2.john
3.ΓΙΑΝΝΗΣ
4.ΣΤΑΥΡΟΣ
5.Thod. (Θοδωρης)
6.vpap. (Βαγγέλης)
7.Vasilis
8.Manos
9.Μάκης
10.leonidas
11.λευκή αλωπεκή της ανταρκτικής.
Είναι από τους πιο συμπαθής αεκτζηδες ο Μάκης....σαν εντός έδρας θα παιζειΜάκη είναι σαν να πηγαίνεις να φας μέσα στη θύρα 7 !!!
Δωσ΄ του εσύ θάρρος και βλέπω να φεύγετε νηστικοί!Είναι από τους πιο συμπαθής αεκτζηδες ο Μάκης....σαν εντός έδρας θα παιζει
τον βλέπω να βιώνει δεύτερη Ριζούπολη τοτεΔωσ΄ του εσύ θάρρος και βλέπω να φεύγετε νηστικοί!
Χρησταρα, θα τον παιξω μαν του μαν, εχει να φαει κλωτσιδηηηη,εεεεε σπρωξιδη ηθελα να πωΔωσ΄ του εσύ θάρρος και βλέπω να φεύγετε νηστικοί!
Αν είναι να φέρει και τον Δήμαρχό του!Χρησταρα, θα τον παιξω μαν του μαν, εχει να φαει κλωτσιδηηηη,εεεεε σπρωξιδη ηθελα να πω
Οχι-οχι!!!! αυτος ειναι πολυ απαιτητικος θα μας ρουφηξη ολουςΑν είναι να φέρει και τον Δήμαρχό του!