Rogaland ,explore realtree edge.Καλημέρα φίλε μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο εχεις κάποια φώτο???
Rogaland ,explore realtree edge.Καλημέρα φίλε μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο εχεις κάποια φώτο???
Παναγιώτη δεν ξέρω τα μέρη που κυνηγάς πως είναι αλλά λογικά για την μπεκάτσα τουλάχιστον θα είναι πυκνά. Θεωρώ πως η καλύτερη επιλογή είναι να πας σε softshell που σου λέει και ο outlander. Έχουν αντοχή στα κλαδιά και αν ντυθείς σωστά θα σε βοηθάνε να μην ιδρώνεις.Καλησπέρα στην παρέα...Επειδή το jacket το στεγανο που είχα τα έφτυσε και φέτος είμαι για καινούριο έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό ποιο πολύ το φοράω στην πέρδικα και την μπεκάτσα????
Όχι Παναγιώτη, με τα περσινά δεν πρόλαβα.Πολύ καλό φαίνεται στην βροχή το έχεις δοκιμάσει?
Αυτό με νοιάζει ποιο πολύ να μην ιδρωνωΠαναγιώτη δεν ξέρω τα μέρη που κυνηγάς πως είναι αλλά λογικά για την μπεκάτσα τουλάχιστον θα είναι πυκνά. Θεωρώ πως η καλύτερη επιλογή είναι να πας σε softshell που σου λέει και ο outlander. Έχουν αντοχή στα κλαδιά και αν ντυθείς σωστά θα σε βοηθάνε να μην ιδρώνεις.
Ισοθερμικό και από πάνω το softshell , αναπνέουν και δουλεύουν και τα 2 εξαιρετικά.(όχι βαμβακερά ρούχα).Αυτό με νοιάζει ποιο πολύ να μην ιδρωνω
Χρήστο πάρε το gamo serrano τότε που είναι πιο light. Τα συγκεκριμένα pentagon παντελόνια δεν κάνουν για κυνήγι. Το bdu είναι ψεύτικο καλοκαιρινό παντελονακι που στα πρώτα πυκνά θα αρχίζει να ξυλωνεται και θα νιώθεις τα πάντα από δροσιά ή light αγκαθια. Το ranger που είναι σαφώς ανώτερης ποιότητας είναι αρκετά εφαρμοστό στα πόδια που στο κυνήγι δεν βολεύει και τα τρουκ του(κουμπωματα) χαλάνε εύκολα σπάζοντας σου τα νεύρα. Στα ίδια λεφτά με το ranger παίρνεις το gamo serrano και θα το ευχαριστηθείς.. Το gamo vorras είναι τούμπανο αλλά δεν κάνει για περπατητο με 20 βαθμούς σιγουραΔεν είναι πολύ ζεστό όμως?
Εντάξει φίλε μου ευχαριστώΙσοθερμικό και από πάνω το softshell , αναπνέουν και δουλεύουν και τα 2 εξαιρετικά.(όχι βαμβακερά ρούχα).
Μεγιά μεγιά.Ανανέωση εξοπλισμού και ύστερα από έρευνα και δοκιμές κατέληξα...ξεκίνησα για το παντελόνι pinewood kilimanjaro αλλά έχει στενή γραμμή και προτιμώ να είναι λίγο πιο φαρδιά για άνεση κινήσεων. Συν του γεγονότος ότι άρχισα να ιδρώνω την ώρα που το φορούσα και κάπου εκεί πέφτει το μάτι μου και στο gamo voras φθηνότερο και με μεμβράνη που επιτρέπει την αναπνοή και το καθιστά αδιάβροχο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Ένα fleece ελαφρύ μιας και αυτό φοράω κάτω από το γιλέκο και στο πολύ κρύο με ένα ισοθερμικό από μέσα. Και τέλος αντικατάσταση του gamehide που τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω με ένα καινούργιο της Pinewood που φαίνεται πρακτικό.
View attachment 28326 View attachment 28327
Το παντελονάκι μου γυάλισε άσχημα.Ανανέωση εξοπλισμού και ύστερα από έρευνα και δοκιμές κατέληξα...ξεκίνησα για το παντελόνι pinewood kilimanjaro αλλά έχει στενή γραμμή και προτιμώ να είναι λίγο πιο φαρδιά για άνεση κινήσεων. Συν του γεγονότος ότι άρχισα να ιδρώνω την ώρα που το φορούσα και κάπου εκεί πέφτει το μάτι μου και στο gamo voras φθηνότερο και με μεμβράνη που επιτρέπει την αναπνοή και το καθιστά αδιάβροχο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Ένα fleece ελαφρύ μιας και αυτό φοράω κάτω από το γιλέκο και στο πολύ κρύο με ένα ισοθερμικό από μέσα. Και τέλος αντικατάσταση του gamehide που τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω με ένα καινούργιο της Pinewood που φαίνεται πρακτικό.
Καλοφόρετα !Ανανέωση εξοπλισμού και ύστερα από έρευνα και δοκιμές κατέληξα...ξεκίνησα για το παντελόνι pinewood kilimanjaro αλλά έχει στενή γραμμή και προτιμώ να είναι λίγο πιο φαρδιά για άνεση κινήσεων. Συν του γεγονότος ότι άρχισα να ιδρώνω την ώρα που το φορούσα και κάπου εκεί πέφτει το μάτι μου και στο gamo voras φθηνότερο και με μεμβράνη που επιτρέπει την αναπνοή και το καθιστά αδιάβροχο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Ένα fleece ελαφρύ μιας και αυτό φοράω κάτω από το γιλέκο και στο πολύ κρύο με ένα ισοθερμικό από μέσα. Και τέλος αντικατάσταση του gamehide που τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω με ένα καινούργιο της Pinewood που φαίνεται πρακτικό.
Το gamo olympus δεν ειναι αυτο;;;Ανανέωση εξοπλισμού και ύστερα από έρευνα και δοκιμές κατέληξα...ξεκίνησα για το παντελόνι pinewood kilimanjaro αλλά έχει στενή γραμμή και προτιμώ να είναι λίγο πιο φαρδιά για άνεση κινήσεων. Συν του γεγονότος ότι άρχισα να ιδρώνω την ώρα που το φορούσα και κάπου εκεί πέφτει το μάτι μου και στο gamo voras φθηνότερο και με μεμβράνη που επιτρέπει την αναπνοή και το καθιστά αδιάβροχο. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Ένα fleece ελαφρύ μιας και αυτό φοράω κάτω από το γιλέκο και στο πολύ κρύο με ένα ισοθερμικό από μέσα. Και τέλος αντικατάσταση του gamehide που τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω με ένα καινούργιο της Pinewood που φαίνεται πρακτικό.
Πήρες εσύ φτάνει χαχαχαΤο παντελονάκι μου γυάλισε άσχημα.
Γεμάτα κυνήγια φίλε μου.
όχι φίλε μου. Το Gamo Voras είναι με μεμβράνη εσωτερικά.Το gamo olympus δεν ειναι αυτο;;;
Το Tradeinn είναι πολύ αξιόπιστο και κατά καιρούς έχει πολύ καλές ευκαιρίες. Το μόνο πρόβλημα είναι η μεταφορά, που αν επιλέξεις ΕΛΤΑ σαν οικονομικότερο, μπορεί να κάνει μέχρι και μήνα... Εξαιρετικά γρήγορη αποστολή (2-3 μέρες), αλλά με διαφορά ακριβότερη είναι με DHL
Ένα = κανέναΠήρες εσύ φτάνει χαχαχα