Δημήτρη έχει κάτι φανταστικά το pigprint. Δοκιμασμένα, σε πολύ καλές τιμές και ποιότητα. Αν είσαι Αθήνα αξίζει μια επίσκεψη για να το δοκιμάσεις πάνω σου.Κάποια δοκιμασμένη πρόταση, για καλοκαιρινό παντελόνι;
Χειμωνιάτικα,έχω αρκετά.
Ευχαριστώ.Θα το κοιτάξω.Δημήτρη έχει κάτι φανταστικά το pigprint. Δοκιμασμένα, σε πολύ καλές τιμές και ποιότητα. Αν είσαι Αθήνα αξίζει μια επίσκεψη για να το δοκιμάσεις πάνω σου.
+1000!Δημήτρη έχει κάτι φανταστικά το pigprint. Δοκιμασμένα, σε πολύ καλές τιμές και ποιότητα. Αν είσαι Αθήνα αξίζει μια επίσκεψη για να το δοκιμάσεις πάνω σου.
Συμφωνώ, pig printΕυχαριστώ.Θα το κοιτάξω.
Πολύ ελαφρύ και ελαστικόΚάποια δοκιμασμένη πρόταση, για καλοκαιρινό παντελόνι;
Χειμωνιάτικα,έχω αρκετά.
Εξαιρετικό παντελόνι, πολύ άνετο με φερμουάρ εξαερισμού στο πλάι ανθεκτικό ,φοριέται άνετα με ζεστό καιρό αλλά και αρκετά αργότερα.
Ενα apu που πήρα δεν θυμάμαι ποιό εξαιρετικό πάντως.
Apu και b&p!
Ναί κάτι τέτοιο είναι και το δικό μου.Αυτό το apu που έβαλα ποιο πάνω Τάσο το έχω 2 χρόνια, ζυγίζει όσο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Πούπουλο δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς παντελόνι. Και είναι ελαστικό
Apu και b&p!
όχι μίλκο και τυρόπιτα , γιατί δεν κατεβαίνει γρήγοραΕπειδή έχω κοιλιά και τα πεντελόνια πέφτουν, σκέφτομαι να πάρω μια σαλοπέτα εργασίας. Έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή και οικονομική που να βολέψει;
Μπες temuΕπειδή έχω κοιλιά και τα πεντελόνια πέφτουν, σκέφτομαι να πάρω μια σαλοπέτα εργασίας. Έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή και οικονομική που να βολέψει;
Αχαστο δίδυμο
Βάλε τιράντες κατουράς και πυροβολάς ταυτόχρονα.Επειδή έχω κοιλιά και τα πεντελόνια πέφτουν, σκέφτομαι να πάρω μια σαλοπέτα εργασίας. Έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή και οικονομική που να βολέψει;