Ένδυση

Eχω βάλει στο μάτι παιδιά αυτό το jacket
απο € 379,00 --- € 189,50
έχουμε κανένα ειδικό η κανεις να γνωρίζει ..αξίζει τα σκάσω τα ευρώπουλa

GORE-TEX® Performance Shell two layers jacket, silent and resistant. It is designed for walking in cold climate conditions, but it may be also used for stand-hunting at the beginning of the season. DWS Designed to satisfy the most demanding hunters when and where it is essential not to be heard, DWS is a particularly silent line of garments developed with a fabric that is noise-free and resistant to wear. It is totally waterproof and breathable thanks to its GORE-TEX® lining
Beretta DWS Plus Jacket
GUX80030430741_FRONT.jpg
GUX80030430741_BACK.jpg

GORE-TEX® Performance Shell two layers jacket, silent and resistant. It is designed for walking in cold climate conditions, but it may be also used for stand-hunting at the beginning of the season. DWS Designed to satisfy the most demanding hunters when and where it is essential not to be heard, DWS is a particularly silent line of garments developed with a fabric that is noise-free and resistant to wear. It is totally waterproof and breathable thanks to its GORE-TEX® lining
Beretta DWS Plus Jacket
GUX80030430741_FRONT.jpg
GUX80030430741_BACK.jpg
Γιάννη ειδικός δεν είμαι ούτε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου φίλε, το συγκεκριμένο δεν το εχω δει, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα ρούχα της beretta πολύ καλή ποιότητα σαν σύνολο.
Τώρα αναφέρει ότι έχει δύο στρώσεις υφασμάτος gore tex αθόρυβο και ανθεκτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περπατητο σε κρύο καιρό η για καρτέρι στην αρχή της σαιζόν, αν δεν κάνω λάθος κυνηγάς αγριοχοιρο οπότε θέλεις κάτι με αντοχή στα πυκνά, να σε κρατάει ζεστό και στεγνό και από την περιγραφή του παραπάνω νομίζω τα έχει όλα, τώρα η επιλογή είναι δικιά σου.

Beretta DWS Plus Jacket
GUX80030430741_FRONT.jpg
GUX80030430741_BACK.jpg

Γιαννη .. τσέκαρε και αυτόν εδω τον Αγγλο .. εχει πολύ καλες τιμές σε όλα . ισος και "υπερβολικά" καλές , δεν τον έχω ψάξει , σήμερα τον βρήκα τυχαία
*δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα

http://www.thestonesinsidemyshoes.c...ptifade-camo-comfortable-tanabata-p-5006.html

βάζω και μια σελίδα με μποτάκια .. που και αυτά έχουν καλές τιμές

http://www.thestonesinsidemyshoes.c...eyword=Zamberlan&inc_subcat=0&sort=20a&page=3

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!Να κάνω μια ερώτηση;
Τα ρούχα της dispan ta έχετε δοκιμάσει;έχω δει (όχι από κοντά)κάτι ωραία παντελόνια & σε καλή τιμή.Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ.

https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/10847542_1437027873279794_2935642222875608247_o.jpg

https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn....=fff89d215ebf59db69903561349e781e&oe=589B6C42

Και μετά έχω δει του toxoti αλλά έχει 4 κωδικούς 2018,2015,2014,2007 & αυτά φαίνονται ωραία.
Τα θέλω μόνο για φάσσα & για περπατητό.
Τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πεί εντυπώσεις;
Σας ευχαριστώ

Εχω ενα παραλλαγής dispan που ειχα πάρει σε προσφορά 15€,με εσωτ.επένδυση φανέλας.Πολύ ωραίο και γερά ραψίματα.
Ολα τα ρουχα της dispan ραβονται ακόμη εδω στην Ελλάδα.

Δημήτρη σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Το υφασμα είναι μαλακό ή σκληρό όπως τα περισσότερα;

Πανο, φέτος πήρα το follow me(της φωτο) σε χρώμα χακί με την επένδυση από μέσα κ τις δυο τσέπες μπροστά με φερμουαρ.. φαίνετε πολύ γέρο και σίγουρα θα είναι πολύ ζεστό,Δεν το έχω φορέσει ακομα αλλά θα δοκιμαστεί σύντομα.
Το dispan 50R(της δεύτερης φωτο) το έχω δυο χρόνια είναι από λεπτό ύφασμα που όμως τον χειμώνα δεν είχα θέμα,Εδώ όμως δεν έχουμε πολλά κρύα υποψιν..
Το μόνο του κακό(έμενα δεν με ενοχλεί..) είναι οτι γρατζουνιεται εύκολα στα βάτα και αφήνει σε κάποια σημεία "άσπρες γραμμές"..

Last edited:
Πανο, φέτος πήρα το follow me(της φωτο) σε χρώμα χακί με την επένδυση από μέσα κ τις δυο τσέπες μπροστά με φερμουαρ.. φαίνετε πολύ γέρο και σίγουρα θα είναι πολύ ζεστό,Δεν το έχω φορέσει ακομα αλλά θα δοκιμαστεί σύντομα.
Το dispan 50R(της δεύτερης φωτο) το έχω δυο χρόνια είναι από λεπτό ύφασμα που όμως τον χειμώνα δεν είχα θέμα,Εδώ όμως δεν έχουμε πολλά κρύα υποψιν..
Το μόνο του κακό(έμενα δεν με ενοχλεί..) είναι οτι γρατζουνιεται εύκολα στα βάτα και αφήνει σε κάποια σημεία "άσπρες γραμμές"..

Τάσο είναι μαλακό το ύφασμα;Η επένδυση είναι λεπτή;Για τη φάσσα στο καρτέρι θα'ναι μια χαρά φαντάζομαι.αλλά στις τρίχλες στο περπατητό θα ζεστένεσαι;;
Το άλλο εμφανησιακά μου αρέσει αλλά με τις άσπρες γραμμές θα'χω θέμα!! :) Δεν θέλω να τις βλέπω!!
Με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω από κεί να τα δω & τα δύο
Σ'ευχαριστώ πολύ!

Τάσο είναι μαλακό το ύφασμα;
Ναι είναι πολύ μαλακό,Η επένδυση είναι λίγο λεπτη..

αλλά στις τρίχλες στο περπατητό θα ζεστένεσαι;;
Ετσι δειχνει..Είναι πολυ ζεστό εσωτερικά..Πουλιά να έχει φέτος και δεν με νοιάζει...sarcastic.

Ναι είναι πολύ μαλακό.

Aφού είναι μαλακό,μια χαρά!

Ετσι δειχνει..Είναι πολυ ζεστό εσωτερικά..Πουλιά να έχει φέτος και δεν με νοιάζει...sarcastic.
αυτό ξαναπές το!!!!!!

Να πω την αλήθεια μου,μου άρεσε εμφανησιακά & το άλλο,αλλά με τις ασπρες γραμμές έχω θέμα,στο πρώτο πουρνάρι που θα μπω θα γίνει ριγέ!!!.sarcastic.

Δημήτρη σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Το υφασμα είναι μαλακό ή σκληρό όπως τα περισσότερα;
Επειδή το παντελόνι ήραν στοκαρισμένο χρόνια, δεν ξέρω αν το υφασμα ειναι το ίδιο με αυτό που εχει το αντίστοιχο τωρινό.
Απλά σου λεω οτι είναι πολύ καλό και γερό.Ουτε σκληρό ούτε μαλακό.Οσο για την επένδυση αρχικά δεν την ήθελα .Στη συνέχεια, βαραγα το κεφάλι μου που δεν ειχα παρει κι άλλο ένα, με τετοια τιμή που τα βρήκα.Ειναι βαμβακερό και τον χειμώνα σε περπατητά πάνω των 12 χλμ ,δεν με ενοχλει καθόλου η επένδυση.Δεν με ιδρώνει ουτε με ανάβει..sarcastic.
Οσο για τα καρτέρια στη φάσσα με -5 και ήμουνα μια χαρά.
Πολύ ωραίο .

Πήρα & γω ένα παντελόνι του toxoti σήμερα & ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά.
Ανεβαίνοντας όμως τη Σταδίου πέρασα από ένα μαγαζί στην Κλαυθμώνος να πάρω τα φυσίγγια & μου είπε ο άνθρωπος ότι το μαγαζί το πολύ μέχρι το τέλος του χρόνου θα το κλείσει & είδα ότι έχει αρκετά πράγματα μέσα & από αύριο θα φέρει & πολλά πράγματα από την αποθήκη του να τα δώσει.Τον ρώτησα για φούτερ αν έχει & μου είπε ότι έχει πολύ ωραία & από 15€ τα δίνει 5€!!Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο να τον ρωτήσω & θα σας πω τι παίζει

http://www.kalkantzakos.com/datafiles/3235.jpg

Πήρα & γω ένα παντελόνι του toxoti σήμερα & ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά.
Ανεβαίνοντας όμως τη Σταδίου πέρασα από ένα μαγαζί στην Κλαυθμώνος να πάρω τα φυσίγγια & μου είπε ο άνθρωπος ότι το μαγαζί το πολύ μέχρι το τέλος του χρόνου θα το κλείσει & είδα ότι έχει αρκετά πράγματα μέσα & από αύριο θα φέρει & πολλά πράγματα από την αποθήκη του να τα δώσει.Τον ρώτησα για φούτερ αν έχει & μου είπε ότι έχει πολύ ωραία & από 15€ τα δίνει 5€!!Θα τον πάρω αύριο τηλέφωνο να τον ρωτήσω & θα σας πω τι παίζει

http://www.kalkantzakos.com/datafiles/3235.jpg
ΑΥτό ειναι ενδιαφέρον .Ποιος ειναι αυτός ;
Τετοια περίπτωση ηταν ο Αποστολίδης στην Σοφοκλέους δίπλα απο το υπουργείο.Ειχε ένα υπόγεια πραγματα και τα εδινε τζάμπα.Αργα το πήραμε ειδηση .Ομως η αλήθεια είναι οτι κάτι προλάβαμε και βρήκαμε σε εκπληκτικές τιμές.

Με τον Δημήτρη είχαμε κάνει προπερσι τη καταδρομική στη Σοφοκλέους.....να οργανωθούμε να κάνουμε ακόμα μία !!!
Η πλάκα ειναι ότι ενα χρονο πριν ,που ειχα παρει απο κει τα μποτάκια τα LOWA 135 όταν παντού ειχαν 280 και 300 ,δεν μου είχε πει τίποτα ρε γαμώτο.Αν το ξέραμε τοτε ,φαντάσου τι θα βρίσκαμε .
Τι γαλότσες ,μποτακια και ρουχισμό παντός είδους .

Back