Και και ομως ειναι λάθος. Ο Παπαδοπουλος του ΑΕΤΟΣ, το είχε παραγγείλει απλό,όχι αδιάβροχο και οι Κινέζοι μάλλον του βάλανε λάθος αυτό το καρτελάκι. Αφού είπε στον Παρδαλάκη να βγάλει το καρτελάκι απο το δείγμα γιατι δεν ισχύει.Διαμαντή δεν είναι λάθος το καρτελάκι απλά το συγκεκριμένο δεν είναι απολύτως αδιάβροχο αλλά αντιστέκεται στο νερό ως ένα σημείο, το windproof σημαίνει ότι είναι αντιανεμικο.
Το αλλα χρωματα θα το εχεε; μονο πορτοκαλι παραλαγης; μπορεισ να ρωτησεις πα4ακαλω;Και και ομως ειναι λάθος. Ο Παπαδοπουλος του ΑΕΤΟΣ, το είχε παραγγείλει απλό,όχι αδιάβροχο και οι Κινέζοι μάλλον του βάλανε λάθος αυτό το καρτελάκι. Αφού είπε στον Παρδαλάκη να βγάλει το καρτελάκι απο το δείγμα γιατι δεν ισχύει.
Με μα ψιχάλα νερού,ποτίζει μέχρι μέσα,όποτε δεν ισχύει όπως προείπα.
Πάντως ειναι πανέμορφο,δείχνει ποιοτικό,έχει απο μέσα ελαφρυα επένδυση που το καθιστά ζεστό και την άλλη βδομάδα που θα φέρει και αλλα νούμερα,θα πάρω ένα,γιατι ειναι πολύ καλό και για τα λεφτά του.
πριν 7-8 χρονια ειχα παρει απο cabelas fleece gore tex 100% αδιαβροχο και διαπνεον με κουκουλα και φοδρα στα 40 ευρω μαζι με μεταφορικα κι εδω ολοι ζητουσαν 150αρα.το χαρισα σε καποιον γιατι ηταν τοσο ζεστο που ουτε στο καρτερι δεν τη παλευα.μεγα βλακεια γιατι απο τοτε δεν το ξαναβρηκαΠαιδια φλις 100% αδιάβροχο δεν υπάρχει όσο καλό και να ειναι θα μπει κάποια στιγμή απλά όταν φας μια ψυχαλα δεν θα μουσκεψεις όσο αν φορούσες βαμβάκι.
Νάιλον και gore tex μαζί είναι η λύση η τύπου goretex
Παρήγγειλα το Α71. Γενικά medium φορας; Το πήρα xl που φοράω γενικά αλλά το φοβάμαι για μεγάλο. Παρήγγειλα και ένα παντελόνι North Company. Τα γνωρίζει κανείς;Παρελαβα το τζακετ του αετου από σαλαπατα . Για 35 ευρώ ειναι φανταστικό.
Λίγο άνεση στις μασχάλες θα ήθελα παραπάνω Ενώ γενικά το μου είναι σωστό το medium . Οταν φαω την πρώτη βροχή θα επανέλθω
Καλοφορετο ΤάσοΚαλοφορετo Nικο..
Δεν μπορεσα να αντισταθω κ το παραγγειλα κ εγω χτες βραδυ..
Ε ρε αετοι θα μαστε ..
Καλοφορετο Νικόλα.....είναι η καινούργια σειρά του αετού??γιατί το προηγούμενο καλάμι που είχε βγάλει δεν πήγε καλά....
Με'γειά και καλοφόρετο....
Εκεί που ισιωνει ο αετός ο γλάρος δεν πετάειΚαλοφορετo Nικο..
Δεν μπορεσα να αντισταθω κ το παραγγειλα κ εγω χτες βραδυ..
Ε ρε αετοι θα μαστε ..
Και παραλλαγής δάσους. Πάρε τηλέφωνο τη Δευτέρα, να συνεννοηθείς...2105310035Το αλλα χρωματα θα το εχεε; μονο πορτοκαλι παραλαγης; μπορεισ να ρωτησεις πα4ακαλω;