Ένδυση

Τελικά για πάρτι σου τα έβγαλα όλα και έκανα φωτογράφιση στο βουνό..sarcastic.
Λοιπόν αυτό είχα πάρει πριν 5 χρόνια και αυτή είναι η ..."συνταγή του"
Θέλει προσοχή στο νούμερο.Εγω πήρα XL .Επίσης πρέπει να πας στος 8 που ανοίγει γιατί τα εξαφανίζουν.
Και κάτι τελευταίο να προσέξεις στο φυλλάδιο μήπως γράφει ότι δεν γίνεται επιστροφή.Αν δεν το αναφέρει, πράγμα που το ρωτάς και στο Ταμείο, μπορεις να αγοράσεις δυο διαφορετικά νούμερα και όποιο δεν σου κάνει το επιστρέφεις μέσα σε 3 μήνες και παίρνεις τα λεφτά σου

ευχαριστώ πατριώτη !! είσαι άρχοντας
σε ψησανε οι ουκρανεζες για στριπτιζ βρε απαρχαιωμενε νταβατζη της πρωτευουσας???.yelling..yelling..sarcastic..sarcastic.

Κώστα φαντάσου να τον βλέπει ο φιλοσ του ο τσοπάνης απο την απέναντι πλαγιά να ξεβρακώνεται !!... θα χτυπήσει τισ καμπάνες στο χωριό .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

εσυ νικολα μιλας για κορμια γυμναστηριου γιατι δες τι εφαρμογη θα εχει ενα εσωθερμικο πανω σε μπυροκοιλια και μετα που λες οι κυψελες απο το τεντωμα θα εχουν γινει γηπεδο...χαχααχχααχχα
.very funny..vert funny..vert funny. εχεις ενα δικιο Κωστα ειχα παρει ενα στον πατερα μου κ ειδα την εικονα κ μου ειπε εγω αυτο δε το φοραω θα σκασω σαν σαμπρελα.very happy..very happy.

Κώστα φαντάσου να τον βλέπει ο φιλοσ του ο τσοπάνης απο την απέναντι πλαγιά να ξεβρακώνεται !!... θα χτυπήσει τισ καμπάνες στο χωριό .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

.asking. Έλα ρε μαλακά ! Και πριν λίγο βάρεσε η καμπάνα πένθημα..buy buy.

ευχαριστώ πατριώτη !! είσαι άρχοντας

τιποτα αλλο μην του σφυρίξει και μετα εχουμε αλλα.....

Μετά τα morgan το χάος, δυστυχώς τέλος απ την αγορά χρόνια τώρα

Ενα ωραίο που είδα και οικονομικό και σήμερα θα παω να το παρω μάλιστα , δεν το λες ομως ισοθερμικο, είναι του τοξότη ενα μαλακό και ψιλό φλιζ με φερμουάρ στον λαιμό το οποίο απ την αφή καταλαβαίνεις ότι ειναι πολύ ζεστό. Μάλιστα την Πέμπτη που ειδα τον Διαμαντή το ειχε και μου ειπε τα καλυτερα, σκέψου το φοράει στην μηχανή και τον καλύπτει.
Ας πει και ο ίδιος εντυπώσεις
Μη σε ξεγελά η εικόνα, ειναι ιδανικό για εσωτερικό ρουχισμό

http://www.hobbystore.gr/index.php?route=product/product&product_id=159
Επιβεβαιώνω την αποτελεσματικοτητα του. Ζεστό και μαλακό ρούχο(ευκινητο)
Το φόραγα την κυριακή στο βουνό με αρκετό αέρα και κρύο, μέσα απο ζακέτα φλις και ήμουν ζεστός.

Επιβεβαιώνω την αποτελεσματικοτητα του. Ζεστό και μαλακό ρούχο(ευκινητο)
Το φόραγα την κυριακή στο βουνό με αρκετό αέρα και κρύο, μέσα απο ζακέτα φλις και ήμουν ζεστός.
Λοιπόν άμα το βρείτε το συγκεκριμένο (τοξοτης 071),πάρτε το. Πολύ καλό για τα λεφτά του,ζεστό, ελαφρύ και ποιοτικίο.Από μέσα φλις βελουτέ υφής και από έξω πικεδάκι. Εγω το φοράω στην μηχανή,με μια ζακέτα πάλι φλις και δεν καταλαβαίνω κρύο. Και η ζακέτα φλις ,είναι ελαφρυά και αυτή σκεφτείτε,διότι υπάρχουν και λίγο πιο "παχιές" σαν φλις.
Στο κυνηγι αμα περπατήσω το φοράω σκέτο και ιδρώνω κιόλας,με θερμοκρασίες 10 εως 18 βαθμούς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα αμα το βρω,θα πάρω άλλo ένα τέτοιο μπλουζάκι,γιατί η εταιρία βγάζοντας νεα μοντέλα,καταργεί τα παλαιά.
Να φανταστείτε είναι τόσο ωραία σαν μπλούζα φλις, που τη φοράω και στο γραφείο. Και ο γιακάς κλέινει με φερμουάρ μέχρι επάνω και ζεσταίνει και το λαιμό..αυτά!

Last edited:
ειχα παρη παιδες πριν 7 8 χρονια ενα παραλαγη morgan το ωπειο ακωμη το εχω και ουτε ξεχιλωσε ουτε τιποτα 50ευρω, το ξαναψαξα για να παρω κιαλω αλα δεν βρισκω,,παρα πωλη ωραιο και τον υδροτα τον απωβαλη για πλακαααα,, πριν δυο χρονια πηρα ενα της petagon και αυτο ωραιω αλα δεν απωβαλη το υδροτα ευκωλα,,,,,εχω και αλα δυο ελληνικα αλα πιω πωλη ζεστα ειναι και δεν διωχνουνε τον υδροτα ευκωλα, και τα φωραω στο καρτερι,,,,,,,,,,,παντως σαν το morgan δεν εχηηηηη.RESPECT.

IMG_20171223_181318.jpg

Μετά από μερικά χρόνια μπήκα σε δέκαθλον πάλι
Πολύ καλή συλλογή τιμές να κλαίς....πήρα κάτι πραγματακια ότι χωρούσε στις βαλίτσες

Έχω πάρει αρκετά χρόνια πριν ισοθερμικο termo swed το οποίο έχω ακόμα. Αυτό με μια μπλούζα fleece και το τζάκετ κι όλα καλά. Τώρα αν κάνει χιονιά, το τζάκετ έχει ένα αποσπωμενο γιλέκο polartec που το κουμπωνω σε ειδικές περιπτώσεις. Από κάτω έχω ένα παντελόνι για τα κρύα vintage επιλογή, που το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα στα νιάτα μου, ευτυχώς μου κάνει ακόμα, με εσωτερική επένδυση πολύ ζεστό, αγορασμένο από τον Σταμάτη στο Μπραχαμι μάρκας safari, το φοράω και θυμάμαι τα νιάτα μου!

Φίλε nikws7 που είναι αυτό το μαγαζί?
Αλυσίδα είναι συνήθως σε μεγάλες πόλης της Ευρώπης που ειδικεύεται σε αθλητικό εξοπλισμό
Έχω πάει στης Βαρκελώνης στης Madrid και τώρα λουμπιανα.
Έχει δικιά του μάρκα και μερικές επώνυμες.
Πάντα πολύ καλές τιμές.

Δώρο από τον Άγιο Βασίλη.sarcastic.

Το εγκαινίασα σήμερα πολύ καλό και ελαφρύ έλεγα ότι θα συνοδευτεί και με καμία μακρομυτα αλλά δεν...
μην μασας ρε παναγιωτι θα σου κανω ενα πακετακι με μπεκατσουλες και θα σου στηλο να ειναι ασωρτη με το μπουφανακιιιιha haaa ωμορφωωω καλοκυνηγιμενοοοοο.pop..hunter.1.hunter.1

IMG_20171223_181318.jpg

Μετά από μερικά χρόνια μπήκα σε δέκαθλον πάλι
Πολύ καλή συλλογή τιμές να κλαίς....πήρα κάτι πραγματακια ότι χωρούσε στις βαλίτσες
Αυτα ειναι μαγαζια, δυστυχώς εδω απέχουμε απο αυτη την εικόνα.
Φλομωσαμε στις φωτογραφίες των eshop ψωνιζοντας μαντεψιά ως προς την ποιότητα και το μέγεθος.
Την περασμένη εβδομάδα έφαγα 5 ωρες στους δρόμους, απο βόρεια προάστεια έως τα δυτικά για κάποιο μαγαζί με μια στοιχειώδες ποικιλία αλλα δεν...
Ασε που σε αυτα που πήγα και ειχα δει διάφορα στα eshop τους δεν ειχαν τίποτα ζωντανά.
Απ την αλλη βέβαια κατανοώ οτι φταίει και η οικονομική κρίση που διανύουμε

Ψωνίζω 20 χρόνια από το ιντερνετ... Αλλά στα ρούχα δεν μου αρέσει είναι σπαστικό όπως λες στα τυφλά . Θέλει ποικιλία αλλά και σωστό στήσιμο ένα μαγαζί.
να είναι προσβάσιμο το προϊόν όχι να ζητάς το ένα να ζητάς το άλλο .....να σε προσκαλεί να πάρεις όχι κρυμμένα πίσω από πάγκους και ντουλάπια. οι Αμερικάνοι είναι χρόνια μπροστά σε αυτό το θέμα

Στο δέκαθλο τώρα είναι όλα τέλεια στημένα ούτε νούμερο δεν ζητάς και σε μικρό σχετικά χώρο τα κυνηγετικά.

Ψωνίζω 20 χρόνια από το ιντερνετ... Αλλά στα ρούχα δεν μου αρέσει είναι σπαστικό όπως λες στα τυφλά . Θέλει ποικιλία αλλά και σωστό στήσιμο ένα μαγαζί.
να είναι προσβάσιμο το προϊόν όχι να ζητάς το ένα να ζητάς το άλλο .....να σε προσκαλεί να πάρεις όχι κρυμμένα πίσω από πάγκους και ντουλάπια. οι Αμερικάνοι είναι χρόνια μπροστά σε αυτό το θέμα

Στο δέκαθλο τώρα είναι όλα τέλεια στημένα ούτε νούμερο δεν ζητάς και σε μικρό σχετικά χώρο τα κυνηγετικά.
Ωραίο μαγαζί Νίκο, βλέπω αρκετά μποτάκια έχει μια συγκεκριμένη μάρκα η διάφορες.

Back